Aktuálně: 2 253 inzerátů288 755 diskuzních příspěvků20 737 uživatelů

Politika...

Orionka (neregistrovaný) 11.08.2026, 10:52:30 xxx.xxx.226.32
assil:

Paniky netreba, rekordy 3 dny v roce nejsou nic dramatickeho, kravy holt budeme chovat treba indicke. BTW 2 tydny v cervenci bylo jak v dubnu, takze tipuju prumer mesice bude spis podprumer. Sucho taktez neni nic extra, to uz tu bylo xkrat, viz hladove kameny a kroniky. Za cas bude po suchu a budem bez krav, ukol odstranit prdici kravy splnen. Ovsem uz jdou hlasy, ze za sucho muzou vetrniky, celkem to byva i odborne vysvetlovano a myslim, ze timto by se mel nezavisle nekdo odborne zabyvat, ovsem myslim, ze v nasem systemu grantu je nezavisla zprava utopie.

Za tuhle zprávu bych vám dala lajk - na telefonu nemůžu. O tom, že obrovské větrné parky mají vliv na počasí….si myslím své už dlouho. Většinou jsem ukřičena. Ale dlouhodobé studie neexistují. Ani nemohou. V roce 47 prý bylo sucho veliké. Hledat data nebudu.

Orionka (neregistrovaný) 11.08.2026, 11:03:20 xxx.xxx.226.32
Buggyra:

Mně přijde, že zrovna on je taková figurka vystrčená jen dopředu. Taky mi přijde, že zrovna on nepotřebuje nahrabat, nějaké fufníky už měl. No ale daňové přiznání mu nedělám, tak nevím. Já si vůbec nejsem jistá, zda tomu, co plácá, skutečně sám věří…

On není figurka vystrčená dopředu. On je od začátku osoba používaná nejdříve k nesestavení vlády a posléze k jejímu rozbití. Jen aby se soudruzi nepřepočítali. V Češích bylo dost solidarity s utlačenými. Viz Charta 77 - mluví se dokola jen o pár Chartistech, ale ona měla podporu….číslo se možná dá najít.

hmn
hmn 11.08.2026, 11:17:10 xxx.xxx.100.66

BTW 2 tydny v cervenci bylo jak v dubnu, takze tipuju prumer mesice bude spis podprumer

nikoliv, na hranici normálu a nadnormálu (normál let 1991-2020) (https://www.facebook.com/chmi.cz/posts/%C4%8Dervenec-2026-%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%C4%8Dervenec-2026-byl-jako-celek-na-hranici-teplotn%C4%9B-norm%C3%A1ln%C3%ADho-a-n/1446342624181241/ )

červen vysoce nadnormální

kam půjde srpen jistě všichni tušíme

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.