Sarah01:Opravdu vám to moc sluší. 👍
Připojuji se. Už nic nepište, vám by se dalo i závidět.😊
Já taky nic nevyzpívám. S kolegyní už máme takové heslo, když se na našich narozeninových oslavách zpívá - pozor, C dur! Protože je nám úplně jedno, v jaké tónině písnička je. A jedeme si to svoje.
lesnizinka:Kouknula jsem na to až teďka…ježíš to je ale blbost, vůbec by mě nanapadlo to řešit. Jako vtípek dobré. Jako-že by to nělo být pravé? Hm, možná tak pravý animák😛Vždyť to úplně mlátí do očí😏 Když něco takového na mě vykoukne, zrovna to odrážím, já na tyhle kraviny nejsem.
Musím říct, i když AI, když to na mě vykouklo z mailu, tak to mezi všemi hrůzami potěšilo. Rozhodně se na to hezky kouká, je to veselé a dost dobře udělané 🙂 Možná je klouček i živý, ručičky má pěkné, říká se, že AI má s prsty problém.
Orionka:Snad jsem vás neurazila. Vždyť zpívají taky pěkně, věk by taky odpovídal, písnička je hezká, klidně se k tomu přihlaste 😃
Teď jsem si představila to dítě s kočkou(měla jsem to bez zvuku) a přemýšlela, jestli jste si myslela, že je to Bobča😜
kometa:Já taky nic nevyzpívám. S kolegyní už máme takové heslo, když se na našich narozeninových oslavách zpívá - pozor, C dur! Protože je nám úplně jedno, v jaké tónině písnička je. A jedeme si to svoje.
I zpěv je jako všechno o tréninku. A protože zpívám jen v anonymitě, při akcích jsem předříkávala text. Něco jako takový předříkávač, co vodil procesí 🙂)
Ručičky jsem nesledovala, ale pohybům u takto malého dítěte nevěřím.
I zpěv je jako všechno o tréninku
Ano, leccos se dá natrénovat. Ale když nemám hudební sluch ani hlasový rozsah… Nicméně si naše zpívánky užívám a o to jde.
Natrénovat se asi dá, ale vždy bude mít výhodu člověk s talentem 🙂 tedy já si myslím. Platí to u všeho. Já nemám talent na matiku, proto bych se ji možná nadřela, ale neumim. Zato umím jazyky. Někdo umí vše 😁
No tak já mám doživotní zákaz zpěvu, já nezpívám ani sama v autě protože bych se vystrašila😉. Je mi to líto, že neumím zpívat ani hrad na hudební nástroj.
orionka-2:Musím říct, i když AI, když to na mě vykouklo z mailu, tak to mezi všemi hrůzami potěšilo. Rozhodně se na to hezky kouká, je to veselé a dost dobře udělané 🙂 Možná je klouček i živý, ručičky má pěkné, říká se, že AI má s prsty problém.
ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..
…kočka….ten věk bych vám opravdu vůbec ale vůbec nehádala…vypadáte velice mladistvè a to na obou fotkách….
Kilian:…kočka….ten věk bych vám opravdu vůbec ale vůbec nehádala…vypadáte velice mladistvè a to na obou fotkách….
děkuji..to mi bylo vlastně 59-je tam datum..květen 2018
..hádala bych o deset míň….a moc vám to sluší….
Mě už nic nepřekvapí..
Nejenže Bobčo všechno umíte, ale navíc máte kapelu a vypadáte jako nějaká country hvězda na turné.😅👍
Bobca:ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..
Opravdu vám to moc sluší. 👍
Doron…už nemám🤔..Covid všechno potentočkoval,ale chlapi si ještě hrají..já dojížděla 35 km z Olomouce-což by nevadilo..😇10 let -5 chlapů- 2 krát v týdnu..čtvrtek zkouška,sobota hraní…Nechala jsem si hraní v Olomouci-taky každý týden-sejšn muzikantů z různých kapel-jsem myslím psala..i 12 nás bylo kolem stolu-já jediná ženská🤭..Teď ,jak jsem psala,sem tam s těma mlaďochama..u Zdenky na jejích narozeninách v hospůdce…Chlapy vídávám na sraze rodiny jednoho z nich..tam si brknu..A upřímně,když jsem přibrala,styděla jsem se na fotkách,jak mám tu malou mandolku na tom pupku na jevišti(prostě mám prsiska a žaludek)😟…Zhubnou se mi nějak nedařilo,tak jsem skončila..Asi tak…ale ještě neumírám😇🙏
Bobčo, jste šikovná a pěkná ženská, kdybych já uměla aspoň půlku toho co vy, jak já bych se mohla mít!☀️
já nezpívám ani sama v autě protože bych se vystrašila😉.
Aneb zpívám jenom v sebeobraně.🙂Jako jo, občas můžu poslouchat i sama sebe, ale když pak slyším ostatní, kteří to prostě mají…
Prostě jsem přibrala…
No a? Těch, co nepřibrali, tady asi moc není. Ani já nejsem výjimkou.
já si z toho nic nedělám,ale na jeviště to už není..ty 2 kámošky,co hrají spolu na tom videu,co Dája zjišťovala,která jsem🤭..ty jsou silné celkově,jsou 2,hrají vsedě…Super..
Sarah01:Opravdu vám to moc sluší. 👍
Připojuji se. Už nic nepište, vám by se dalo i závidět.😊