21.01.2025, 08:40:25 xxx.xxx.224.101
To mě právě zajímá.🙂 Pak napiš.
To mě právě zajímá.🙂 Pak napiš.
..ja…a není to strašný….prispat jsem se nenechala, jen něco do žíly, ale tehdy se báli dát mi toho moc, že jsem hubená a že by těžko odhadli kolik toho dát…vše jsem vnímala a tak jsem krasne viděla na kameře a doktorka mi vše popisovala….je to takový zvláštní pocit, ale ne bolest…v jednom úseku nemohli hadici projít, ale opět nic strašného….vadila mi ta příprava ta jo a ten den strašná žízeň i když jsem pila cca 4 litry toho projímadla….po zákroku jsem věděla nakrájená do lahůdek a doma spráskala chlebíčky a větrníky a bylo to blaho….za měsíc jsem šla na gastro a tohe bez přípravy a přežít se to dá taky…..a já jsem strašně srab, takže pro vás Bobi to bude legrace, po tom co mate za sebou a držím moc palce aby vše bylo v pohodě
…..tak díky za recenzi, litovala jsem, že jsem propasla, tak už nemusim……
..oprava nakráčela do lahůdek..
Bobca:holky,nemluvte mi o hladu🤫..já včera jen půllitr čirého vývaru,džus+čaj..Večer v 5 jsem začala pít ten bor..l na vyčištětí..večer strávila na mušli a ještě 2x v noci..O půl 7 budík-z nejtvrdšího spánku-a čeká mě druhý litr..Jsem si ho hned namíchala a začínám..Včera jsem se neozvala,bo jsem šila(pak mezitím odbíhala🤭) Dnes na 11 to mám v Mohelnici..Nesehnala jsem odvoz,a řídit se prý pak nesmí,že píchnou uspávadlo,tak si nechám jen čichat rajský plyn,prý to taky uvolňuje a může se pak řídit..Máte s tím prosím někdo zkušenost??bolí mně pod žebrama, z obou stran to mám tvrdé,jen žaludek měkký-prázdný..
jó,já asi nenapsala-jdu na kolonoskopii..brrrr..prý musím!
Mně řekli, že musím mít doprovod, ale normálně jsem přijela i odjela autem. 🙂 Ale žádný rajský plyn mně nedávali, asi jen nějakou tabletku na oblbnutí. Moc si to nepamatuju, že by to bolelo nebo to bylo nepříjemný. Jen vím, že jsem měla hrozný hlad, tak jsem hned vběhla naproti nemocnice do restaurace, bohužel doma to všechno letělo ven.
Já pila litr večer,litr teď ráno(podle návodu(2sáčky v litru)..Kdysi taky 4 litry-byly 4 sáčky…Nejhorší je pro mě nesmět jíst..taky plánuju vletět do prvního lahůdkářství na chlebíček..Nebo tady vedle je bufet,a tam dobře vaří..Napíchnout mě nemůžou,nemám odvoz,takže jen ten plyn,abych mohla řídit..Já před 18 lety na tom byla, dostali se jen do 70cm..strašná bolest..to přifukování(nešlo to prostě vydržet a podepisovala jsem papír,že se může protrhnout střevo)..Ale já měla hodně srůstů po operaci mimoděložního..to se tenkrát řezalo..A pak mi je rozdělávali při té hysterektomii(stejně nevím,jestli to mám zas dobře)🤭ale díky za podporu😇
pro Bobču - odvézt se můžete sama, ta “uklidňovačka” není vůbec nutná…
(zákrok je nepříjemný, ale ne bolestivý)
Sarah01:Mně řekli, že musím mít doprovod, ale normálně jsem přijela i odjela autem. 🙂
jó?mě sousedka říkala,že otec nemohl vůbec chodit,plantal se…sestra jen,že si neveme na triko,kdybych se nabourala..já si myslím,že bych to taky zvládla..20min narkózy.co to je…
zákrok jsem preventivně absolvoval před 5ti lety a letos na podzim jdu zase,
žádnej oblbovák není třeba, přijde mi to jako jen honění bodů pro pojišťovnu
- fakt to nebolí
….mamča má plné břicho srůstů a tě to tedy dělají v anestezii…já mám gastro proti baráku a dělá tam sousedka z baráku sestru….I přes to, co mi cvrnkli do žíly jsem byla opravdu plně při vědomí…ty lahůdky libeřské jsou přímo v budově nemocnice a fakt to bylo blaho nezměrné….
Lupus-děkuji za povzbuzení…🤗já po tom minulém zážitku už nechci riskovat..bylo to hrozné…no uvidím.
Jo,pro Kilian-na gastru jsem byla načekaně-stříkala jsem si do krku Yox,a ta tyčinka mi vletěla do krku a sklouzla do žaludku..Dalo se to vydržet,kdybych na to musela jít plánovaně,tak bych měla strach asi,ale takhle..vytáhli mi ji,byla zaseklá mezi klky..
Bobčo, ale za těch 18 let, kdy jste na tom byla poprvé, už určitě mají lepší přístroje, mě to vůbec nebolelo a ani mně neříkali nic o tom, že by se mohlo protrhnout střevo, fakt to bylo rychlé a bezbolestné.
…..vy tedy máte zážitky….no mně to ostrikli, bylo to takove sladké, ale kdyby ne, tak by se také asi nic nedělo….
…..no mamce ohledně těch srůstů má také tohle riziko, dělají ji to v plné narkóze a nějakou zvlášť tenkou hadickou….
vypínám..doufám,že cestu tam vydržím “bez nehody”🤭
Já se raděj zdržuju hlasování🙄 Počkám na výsledek, znám od příbuzných obě možnosti: dá se - a hrozné…takže uvidíme.
Hlásím že díra po zubu bolet nazačala, spíš mě bolí všechno kolem, 100% se mi tam udělají afty, jak to mám pod lícema poodírané, dokonce i na druhé straně huby, jak se tam zapírala těma kleštěma a nevím čím ještě. Však mi říkala, že možná budu mít modřiny😏 Tom, když jsem přišla do auta s tím, že nemám zub mi říká: proboha, ty máš úplně zdeformovanou hubu, tady nějakou díru vytlačenou…snad se ti to srovná🙄
Návštěva zubaře a nasledně návštěva plastického chirilurga? 🫣
Já řeším od včerejších 21.00 fyziku u dítěte ve škole. Nejraději bych profesorovi napsala, ať přestane chlastat, ale to samozřejmě nemůžu. No start na první dobrou.
Coudas:Návštěva zubaře a nasledně návštěva plastického chirilurga? 🫣
Já řeším od včerejších 21.00 fyziku u dítěte ve škole. Nejraději bych profesorovi napsala, ať přestane chlastat, ale to samozřejmě nemůžu. No start na první dobrou.
Toho mi měla zaplatit za ty 3.600, co si za to vzala😏
lesnizinka:Toho mi měla zaplatit za ty 3.600, co si za to vzala😏
A to bych řekla, že jsi jestě nezaplatila tolik. Ja kdyz slyším po okolí, jak to lítá, tak mě berou mory.
No však jo, ale zaplatila jsem, že jsem přšla o zub i s čepem a porcelánovou korunkou(tehdy byla ještě myslím za nějakých 5 tisíc)😏 Takže jsem ho zaplatila dvakrát…a nemám ho🙄