Aktuálně: 2 954 inzerátů222 861 diskuzních příspěvků18 439 uživatelů

Třetí víčko

Daja
Daja 22.01.2025, 05:17:25 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 22.01.2025, 05:13:40

To je pravda, ale zase je večer 19-20hod. a jak říkám, jsem už nepoužitelná.

Kilian
Kilian 22.01.2025, 05:19:31 xxx:xxx.800f:3c5b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 22.01.2025, 05:17:25

..to já si chodím na hodinku lehnout po “o” a pak zase jsem poměrně čerstvá až hluboko do noci….

Daja
Daja 22.01.2025, 05:29:07 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 22.01.2025, 05:19:31

No klidně můžu i já a pokud to někdy udělám tak pak už nevylezu s postele až na večeři, ale pokud já  jdu odpoledne si lehnout tak není něco semnou dobře. 

Kilian
Kilian 22.01.2025, 05:36:21 xxx:xxx.800f:3c5b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 22.01.2025, 05:29:07

…každý to proste máme jinak….mně to takhle vyhovuje, ale chápu, že jinému nemusí….

Coudas
Coudas 22.01.2025, 06:40:40 xxx.xxx.120.105

Zemědělci prej taky musí brzo vstávat, údajně nejlépe v 5. Hm, to bych tu do rozednění asi seděla a čučela jak jezdí kolem auta, nevím, co bych dělala po tmě venku 🙂. Stihne se toho určitě více, jen by muselo být co 🤷

Daja
Daja 22.01.2025, 06:46:22 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 22.01.2025, 06:40:40

Jasňačka, že si teď  nesednu ven a čekám😉až za dlouho, až tak duben květen a ano trochu později👍. Já si říkám, že jsem měla být asi nějaký kolchozník😉, jenže za mládi jsem spala jak by mě hodily do vody. Tohle ranní nespáni mám asi i v genech, tatínek taky tak stával.

Daja
Daja 22.01.2025, 06:48:16 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 22.01.2025, 05:36:21

Já bych se i po obědě natáhla a lenošila👍 jenže při mém ADHA vydržím tak max  půl hodiny a to ještě s tabletem v ruce.

Kilian
Kilian 22.01.2025, 07:17:41 xxx:xxx.800f:3c5b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 22.01.2025, 06:48:16

…jak říkám, je to individuální, ale zase mně by nevyhovovalo odpadnout večer, tak jak píšete.. 

Buggyra
Buggyra 22.01.2025, 07:23:11 xxx.xxx.198.226
Bobca:

Jsem si šla bucnout..😔

Buggyro-to teda nezávidím😟a ten vedoucí to nevidí?..vím,zase zaučovat další..ale už je tam přece od vánoc,né?

Od začátku prosince, no. Vedoucí to nevidí, protože on s námi (chválabohu) v kanclu není. A já jsem vděčná, že mi do toho kanclu vůbec nějakou výpomoc dali, takže si to spíš schovávám pak jako veselou historku z natáčení, a prostě trpělivost, trpělivost. Holčina je zase pečlivá, i když ne vždy si zapamatuje, jak jsme co dělali posledně, snaží se. Nemůžu říct, že by vyloženě něco bojkotovala, jen jí to holt nedošlo 🙂 No a to jí denně opakuji, že když si nebude něčím jistá nebo nebude něčemu rozumět, něco se jí nebude pozdávat, má se zeptat. Pravidelně se ptám, na čem zrovna pracuje a jestli nepotřebuje s něčím pomoci, poradit. (ne jak když zaučovali mě a moje zaučující mi oznámila, že nejsme ve školce a přece mi nebude opakovat, co mi už jednou řekla, jsem si to měla napsat, ne…) 😀

Buggyra
Buggyra 22.01.2025, 07:26:27 xxx.xxx.198.226
Sarah01:

Ježíš, na ty zuby aby si člověk pomalu vzal půjčku. 🙄

No já říkám, že mám důchodové spoření na zuby. Jestli se ještě lehýnce zlevní ty implantáty (když si je nechávala dělat známá, tak to ještě bylo za pade, nedávno jsem koukala, že už za třicet za zub, teď už dost možná zase levněji), tak to i bude pravda 😀

Coudas
Coudas 22.01.2025, 07:36:31 xxx.xxx.120.105
Daja:

Jasňačka, že si teď  nesednu ven a čekám😉až za dlouho, až tak duben květen a ano trochu později👍. Já si říkám, že jsem měla být asi nějaký kolchozník😉, jenže za mládi jsem spala jak by mě hodily do vody. Tohle ranní nespáni mám asi i v genech, tatínek taky tak stával.

No to já m výhled přímo od kuchyňslého stolu na hlavní silnici 😁 ven nemusím. No ale já už teda du…

Bobca
Bobca 22.01.2025, 07:58:58 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bobi tak já mám tuhle hodinu na vstávaní a to už mám vyvenčeno, kamna uklizené, kafíčko vypité, bylinky nachystané, psy nakrmené, venkovní kočičku Šedivku pohlazeno, popelnici vyvezenou a teď sedím tady a datlují🤪. 

tak to jsem si všimla Dájo už dřív🥰,a chtěla jsem napsat..Na tohle se dá jenom napsat “Nastěnka,když ráno vstane-hned v peci oheň plane”..😇..To říkávám Zdence,když vstávám u ní třeba po 7,jdu do kuchyně a ona má už rozvařeno,vykládá myčku..Té stačí 4 hoďky spánku..Mně né😔Třeba v 5 vstane a žehlí..to by mně mohlo ohrát..Já už 30 let nežehlím..Teda,ona má moře ubrusů-vozí si je z Vamberka,i polštářky..a používá je i v kuchyni,prostě,když se pokypou,tak dá druhý..žehlí i utěrky,ručníky...Já,i když si odpolko musím na hoďku bucnout,tak v noci normálně těch 8,někdy 9 hodin spím..To mám asi po mámě...hodně pomůže ten můj "chobot"..Ale ty úplňky prostě nedávám…ale neva,nevstávám do práce,jsem to natáhla do půl 7..Nevyspávám teda do 9 třeba-to né..když se vzbudím v 6,a začne mi “šrotovat”nějaká kravina a nemůžu se toho zbavit,tak radši vylezu..🤭

Bobca
Bobca 22.01.2025, 08:41:11 xxx.xxx.20.192

Dajo,nenašla jsem už ten příspěvek o tom “přifukování”.,že ti odpovím...teď se to už nedělá,používají vodu..je to lepší..myslím,že bych to taky nedala..to jsem měla poprvé,a jen 70cm..

Daja
Daja 22.01.2025, 08:52:39 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 22.01.2025, 08:41:11

No já už nevím páč vždy spím a se neptám😛.

lesnizinka
lesnizinka 22.01.2025, 10:49:56 xxx.xxx.89.92

Pane bože, baby tu straší od kuropění, ano Bobi, kápla jsi na to, Dája je Nasťa hadr😜 ,,kohoutku můj milý, posečkej chvíli"….,,kvok, kohouti jsou malí páni, jitřenka řídí kokrhání"😀 Už jsem psala, i když se probudím třeba v 5, z postele nevylezu ani náhodou. Pustím si telku a za 10minut chrápu nanovo😏Vykutám se až v 7. Takže mě by dobytek už řval…no jak tur😛

Bobi, ha, ha, to ,,mě vadí všechny fáze měsíce"…je vtipné😛 On je tu s náma pořád, takže by jsi si fakt měla zvykat a neřešit.

Ráno jsem cvičila a hezky sněhánkovalo, jsem se těšila, že v tom půjdu na obchůzku. No a houby, než jsem vyšla, tak bylo po😟 Zdržela mě sousedka telefonátem, jedou na hory, takže mám příští týden u nich poklízení. Slepičky a ovečky(jen dozor, vodu a sebrat vajíčka)

Coudas
Coudas 22.01.2025, 11:31:09 xxx.xxx.120.105

Při práci jsem si vzpomněla… ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív pojde…

lesnizinka
lesnizinka 22.01.2025, 12:03:17 xxx.xxx.89.92

Kruťáku😜 nekaž jim tu radost😜

Jinak si myslím, že je asi jedno, jak kdo spí, jestli ráno, nebo brzy večer, šlofík odpoledne atd…hlavně když je to v konečném součtu dostatek hodin a on je s tím spokojený. Pokud stresuje, že nespí, je to špatné👎

Coudas
Coudas 22.01.2025, 13:21:31 xxx.xxx.120.105

To nebylo nic proti nikomu 🫣 taky se psávalo že ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče 😁

Dobytek neřve hlady, krmení si člověk nastaví jak se mu hodí, ono to brzský vstavání je spjatý spíše s dojením. A nebo s tím, že lidi chodili do práce, tak museli zvěřinu obstarat předtím. Když jsem měla koňa na škole (jakože jsem já byla jestě na škole), tak ráno jezdil krmit taťka, odpoledne já. Když nemoh, tak jsem jela i ráno, a to znamenalo vstávat o 2 hodiny dříve - půl hodiny na kole tam, nabrat seno, dát vodu, hodit oves, půl hodiny na kole zpátky, prostoje na oblíkání, svlíkání a pod. - a to bylo znát. Dneska teda když třeba jedu do Těšína, tak vyjíždím v 5 ráno, tak to vstavání je masakr, a to normálně vstávám v 6, bo díté do školy. Když do školy nechodí, tak zaklapnu budík a vstavám tak v 7, akorát že tu hodinu v posteli přemýšlím 🙂 

Buggyra
Buggyra 22.01.2025, 13:30:12 xxx.xxx.198.226

ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče

To tady míval jeden místní autobusák na plakátě za zády, jezdívala jsem s ním co víkend jako malá 😀 Měl tam polonahou babu, to by dneska už asi neprošlo…

Canka
Canka 22.01.2025, 20:19:25 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyyyy, 

Už jsem nějak ready a vzpamatovaná z návratu domů a do práce😂

Sicílii jsem si užila na plno…bylo to perfektní,užili jsme si každý den a ten poslední den jsme zdolali Etnu,jak práskla Coudas😂A s tím fešným italským průvodcem měla pravdu😂Snědla jsem tolik dobrého jídla,že to snad ani není možné😂Ale na mou obranu jsme denně zase našlapali tolik kroků,že jsem vždycky myslela,že nám upadnou nohy😂No ale hádejte..plán byl půjčit si auto..kamarádka se v Itálii bojí řídit,tak jsem říkala,že já nemám problém..no jenže to bych si doma nesměla zapomenout řidičák😂Takže jsme to museli zvládat busem..ale dali jsme to..ale návrat do ČR byl hoooodně špatný…jako ze 16°C a sluníčka jsme přiletěli do -3°C,zimy a mlhy..to byl hnus..doma bylo bouřlivé vítání s kočičákama a pak samozřejmě i se zvířatkama na zahradě…hrozně mi chyběli…ale taky práce a práce..dneska jsem ještě do teď vybírala celý výběh od bobků s čelovkou..jsem zmrzlá jak rampouch..jdu skočit do vany..

PS: Škoda,že jsem nejdou dát videa,těch mám spoustu..

Ju a ještě poznazek k Sicílii - překvapila mě všudypřítomná špína a odpadky..vidět reálně Sicílii mimo centra hezké byl šok…cikánov.. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.