vypínám..doufám,že cestu tam vydržím “bez nehody”🤭
teda holky…těch palců👍děkuji..cesta tam proběhla vpoho..čekala jsem teda víc jak hodinu-měl to posunuté..akorát to na mě zase “šlo”..Tak jsem ho ukecala aspoň na ten plyn..
Takže-dýchá se to pusou-jsem myslela,že mi dají masku(strčila mi sestra takový “špunt” do pusy-nahoře dírkovaný nástavec-a dýchejte)..po asi 3-5 minutách jsem něco začla cítit v hlavě..si říkám,to bude asi už ten rauš..Začla jsem se uculovat,ale to spíš,jak jsem si představovala,jak vám budu popisovat,jak jsem se tu “řezala”..nic se nedělo,nikde nikdo..dalších asi 5 minut,začly mi brnět trošku nohy-šlapky..hlava už nic..Pak přišly 2 sestry,bavily se o myčce a co bylo v telce..Doktor za mnou-bavil se s nima o nějakém pořadu..Chápu,nemají čas si pokecat mezi zákrokama..Najednou-bez nějakého “tak paní,jdem na to”..jsem zacítila tlak,pak další,a už to jelo…No řeknu vám,že jsem měla 4 x takovou krizi(bolest)…Zkrátím to..jeden polyp-odstranil ho..a jinak mám napsáno “velice obtížná koloskopie,četné zaúhlení”..mi říkal,že tam bylo moře zatáček,že jel opatrně....jsem mu říkala,že tam mám srůsty..jsem se nakonec rozbrečela..spíš nad tím,že tolik děcek-tolik aut,a babka musí jet sama..Sestra říkal,že tam brečí i velcí chlapi…tak takovou mám zkušenost s rajským plynem..Plus bylo,že to dělal s vodou,už se prý vzduch nefouká-toho jsem se bála..
jó a že vedle v Penny mají chlebíčky..já ušla 10metrů z budovy,,a škrkání..Jsem letěla zpátky,v přízemí sestra,že nejsou veřejné záchodky,až jsem jí to vysvětlila,tak mě teda pustila…Koupila jsem si 4 ty malé chlebíčky,2 jsem snědla hned u Lidlu v autě a že 2 doma..prdlajs,jsem je zlikvidovala cestou🤭ani nakupovat jsem nešla,jak jsem byla nafouklá🤗
Musím si postěžovat… jak tak zaučuju děvče v kanceláři, tak jí všechno trvá… a trvá… a …
A tak jí dneska zadávám úkol, že je to zakázka do výroby, že má odsunout všechny ty tabulky co mi vyplňuje v mezičase a snad to stihne do konce svojí pracovní doby.
Tak si tak tiše sedíme, makáme, a přijde šéf, že potřebuje v téhle zakázce něco zkontrolovat, tak na to koukám, vysvětlíme si to, a když odchází, tak mi dojde, že to musím vysvětlit i tomu děvčeti, že tuhle konkrétní věc ještě v zakázce neměla, tak ať to správně zařadí.
Tak jí to povídám, že ať si tu pozici v té zakázce najde a ona na to, že to tam nevidí (sedíme proti sobě), tak se jdu podívat k ní, a ona mi tu objednávkovou tabulku od zákazníka otevře a říká “vidíte, nic tu není”. Tak říkám, to si tady dole v tom excelu chytíte posuvník a posunete si ten list tak, abyste viděla sloupečky od A a nikoli od T, jak se to asi zákazníkovi omylem uložilo….
A pak mi to dojde. A říkám, co jste tady poslední tři a půl hodiny dělala? 😲
A ona, že když tu objednávku v tom souboru neviděla, tak si šla dál dělat ty tabulky… 👌 🙈
Nejhorší je, že před pár lety jsem úplně totéž zaučovala jiného člověka, a ten to zpracoval úplně normálně, bez problémů, třeba mu to trvalo dvakrát déle, ale pochopil to napoprvé, zvládal samostatně uvažovat a když něco nevěděl, tak se zeptal. To srovnání je neúprosné pro moje nervy 😀
Bobi uf, tak jsi to dala a můžeš být v klidu👍Já vím, nebyla to sranda, ale už je to pryč a už ti bude jen veselo. Hlavně si odfoukni a pak na nás zase čučneš😉
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.01.2025, 13:00:51
…minulý čtvrtek mi trhali osmičku plus šití a platila jsem 1 300 korun…nejprve mi ji odvrtával v rámci zkoušení zachránil, ale nešlo to, protože prasklá, tak jenom několikrát přidal anestezii a vytrhnul jí…
…minulý čtvrtek mi trhali osmičku plus šití a platila jsem 1 300 korun…nejprve mi ji odvrtával v rámci zkoušení zachránil, ale nešlo to, protože prasklá, tak jenom několikrát přidal anestezii a vytrhnul jí…
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.01.2025, 17:05:40
…no snažil se ho zachránit, hrál si s ním skoro hodinu, než to vzdal plus navyšování anestezie, prý jsem zase tolik neplatila podle znamych co na obdobnem zakroku byli…..
…no snažil se ho zachránit, hrál si s ním skoro hodinu, než to vzdal plus navyšování anestezie, prý jsem zase tolik neplatila podle znamych co na obdobnem zakroku byli…..
Uznávám. Ale když vezmete v potaz, že platíte pojistění… Já třeba než jsme museli změnit zubaře - odešel do důchodu a měli jsme veeeelké štěstí, že nás vzal zubar v Liberci a nemusíme někam do tramtárie - tak jsem do te doby u zubare nechala tak max 1000,- za bílé plomby jednou za x let, i zlatou korunku jsem měla zadara. A najednou lup, mladej zacal opravovat a za rok jsem tam nechala 15 tisíc. Ale.jak říkám, slýchám větší částky.
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.01.2025, 17:52:20
….no já jsem s tímhle max spokojená, zuby nám hrozný, ale zachraňuje mi nemožné…kdybych ho měla před dvaceti lety, mám zuby povětšinou všechny svoje..a je to první zubař ke kterému se nebojím chodit….ty částky které u něj nechávám jsou v porovnání s ostatními slusné…a mám to k němu cca půl hodiny cesty MHD…dohodila mi ho kamarádka, která u něj dělala sestru a jsem velice ráda, že ho mám….navíc třeba dentální hygienu v rámci preventivní prohlídky mám 2 x za rok zadarmo…..
eva (neregistrovaný)21.01.2025, 19:39:52xxx.xxx.163.53
Kilian:
….mamča má plné břicho srůstů a tě to tedy dělají v anestezii…já mám gastro proti baráku a dělá tam sousedka z baráku sestru….I přes to, co mi cvrnkli do žíly jsem byla opravdu plně při vědomí…ty lahůdky libeřské jsou přímo v budově nemocnice a fakt to bylo blaho nezměrné….
Libeřské lahůdky a jejich chlebíčky zbožňuji, lepší jsem snad nejedla…když jedu do Prahy, chodím na ně do Vodičkovy ulice..🙂
eva (neregistrovaný)21.01.2025, 19:44:04xxx.xxx.163.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 21.01.2025, 19:04:42
Tak to máte kliku…protože ty “pálky” jsou někdy děsné…za ošetření mléčných zubů zaplatili mladí u vnuka 6.000 Kč ( financovali jsme to my, prarodiče, protože na to prostě nemají )…a to mají 3 děti, docela mě to děsí..😲…já mám taky dobrého zubaře, ale taky už asi brzy půjde do důchodu, tak to mě taky děsí, co bude dál…zubaři jsou prostě až na vyjímky samostatná kapitola🤔🙄
….no já jsem s tímhle max spokojená, zuby nám hrozný, ale zachraňuje mi nemožné…kdybych ho měla před dvaceti lety, mám zuby povětšinou všechny svoje..a je to první zubař ke kterému se nebojím chodit….ty částky které u něj nechávám jsou v porovnání s ostatními slusné…a mám to k němu cca půl hodiny cesty MHD…dohodila mi ho kamarádka, která u něj dělala sestru a jsem velice ráda, že ho mám….navíc třeba dentální hygienu v rámci preventivní prohlídky mám 2 x za rok zadarmo…..