Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.09.2026, 12:35:01
😍 jo, starici jsou nejvic. Ta jejich protrelost zivotem me strasne bavi.
Kaca casto asistuje jako doprovodny pes/rusivka - u vycviku jinych. Nebo chodi se stenatama. A jak presne vi, ze se cvici a hlavne odmenuje jiny pes 😀 reaguje na jeho povely mnohem rychleji nez na sve jmeno 😀 Kdyz bezi stenata pro mlsku, je tam vzdycky prvni 😀 Zboznuje tyhle vycvikove prochazky 😀
Ja uz na ne kaslu, zadne zradlo sebou nenosim na vychazky - by se ode me nehli a nevyvencili, kdybych to delala 😀Prochazka s cizima teda patri mezi jeji nejoblibenejsi 😀
No tomu právě nerozumím, jak otázky: jak ses dneska vyspinkala, Boubinko? Byla večeře dobrá, Boe? Vidělas to, Boubee? Mimino už se vyspinkalo, Boubeles, jdeme pro něj! mohou zkazit: sedni, ke mně? Jako já mám zkažené u psa leccos, nedotažené povely… ale že by za to mohlo oslovováni jménem?
no, ne takto
devalvovat se může význam samotného oslovení = pozornost psa když se stane součástí blablašumu, pak může ztratit svůj význam
K nám za tchánem chodí jedna jeho známá a měla problém se jménem Chelzie a říká jí Žezla, feně je to jedno a slyší i na to. A jméno Xavier, paní problém vyslovovat nevadí.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 14.09.2026, 13:24:04
Možná tím chtěl anonym říct, že už je popisu toho, co celý den Jessy dělala, celkem dost. A pro mne teda psané šílenou formou. Ať otevřu jakékoliv téma, je tam. Vím, že to nemusím číst, ale nestálo by za to, aby měla Jessy své vlastní vlákno? Jako kdysi třeba Pinďa?
Zase anonym (neregistrovaný)14.09.2026, 21:24:40xxx.xxx.5.83
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 14.09.2026, 20:02:16
Forma je jedna věc, téma druhá. Dle mého názoru dva lidí se vyjadřují každý jinak. Nač proboha ta úzkoprsost. Pravidelných přispívajících zde přihlášených je třeba si vážit IMHO. A do tématu to podle mě sedne jak prdel na hrnec.
Odpověď na příspěvek uživatele Zase anonym z 14.09.2026, 21:24:40
A? To nemůžu mít názor, anonyme? Nepleteš si náhodou pojmy z dojmy? Něco se mi blbě čte, tak to nečtu a jsem úzkoprsá 🤣🤣🤣. Dík za názor od někoho, kdo šel náhodou kolem.
Zase anonym (neregistrovaný)14.09.2026, 21:36:42xxx.xxx.5.83
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 14.09.2026, 21:32:26
A vždyť se nečilte. Jsem tolik neřekl, ne? Chodím bokem, denně čtu. Když se mi chce, vyjádřím se. Zdálo se mi, že už posledně vám některé moje komentáře nebyly po chuti, aniž vím proč.
Jsme na štěňatech… každé nové zdejší štěnítko je super… a já mám radost, když se nějaké nové ťuťátko objeví… já mít štěně, tak sem vypisuju romány každej den, protože každej den se štěnítkem je zážitkový. To není jako u dospělého psa, kdy už je to vychovaný úžasňák.
Gina teda říká “ No aby ses z toho nepopo… “
“No tak milá zlatá.. to se teda popo, o tobě mělo zdejší osazenstvo také pravidelné raporty, když si byla štěndo.”
“Jenže já jsem byla to nejkrásnější a nejroztomilejší štěňátko na světě, kdyby byla štěněcí miss, tak to vyhraju”
“Ginuš, všechna štěňátka jsou krásná a roztomiloučká.”
No tak prej je Gina… pak dlooooouuuuhooo nic a pak…krasavice inteligentní největší a ředitelka zeměkoule v jedné psí osobě Gaelin z Jizerského pekla vulgo Gina.😎