Zkuste petlando.cz já tam kupovala hexa vodítko 2m za docela přijatelnou cenu. Nevím jestli tam koupíte úplně všechno, ale třeba klece určitě mají i ty stopovačky jsem tam onehdy viděla.
Zkuste petlando.cz já tam kupovala hexa vodítko 2m za docela přijatelnou cenu. Nevím jestli tam koupíte úplně všechno, ale třeba klece určitě mají i ty stopovačky jsem tam onehdy viděla.
O jednom eshopu, kde by se dalo koupit vše, nevím. Takže se tu připíchnu.
Nevím, jak velké štěně máte, ale já používám na štěně jako stopovačku 10 metrů paracordu, kupuji ho v Praze v Kutilovi (metro Florenc). Sice je za chvíli jako prase, samý uzlík, ale lehce se to smotá do dlaně nebo do kapsy, vypere a až doslouží s lehkým srdcem i vyhodí.
Bych řekla, že je nejdřív bude natírat - ten štětec a ochranná rukavice k tomu 😀
Je nunynuny pracant.
Musím říct, že jsem koupila 10m stopovačku z biothanu a neměnila bych. Svítivě zelená, jde vidět na dálku, když už je hodně od prachu lehce stáhnu navlhčeným hadrem a není na ní nic vidět, pořád jako nová. Nedělá uzlíky, které mě osobně na vodítku vadí. A hlavně nemám spálené ruce. My totiž občas máme nečekané starty 300 z místa🙃.