Bude určitě líp. Rozhodně, musí. Ještě pořádně ani nezačalo, u nás dneska zataženo a počasí spíš jak v půlce podzimu. Po tak krásném pátku jsem už chtěla zazimovat kulicha a kabát, no zase jsem oboje vyndala 😀 sarkoida určitě zlikvidujete 👍 u nás se vyměnily role ve “stádě” (2koně). Kobyla po ucpání jícnu v prosinci nějakým prazvláštním způsobem dobrovolně přenechala velící post valachovi, ale ten co si k ní teď dovolí, to by bylo před časem naprosto nemyslitelný. Když k nim přijdu tak po ní vyjíždí, cvaká zubama a jakože okamžitě zmiz, když jí vezmu na jízdárnu stojí nasraně před páskou a hrabe a hrabe tak, že tu díru pak musím zasypávat..veterinář u ní nic nenašel, je zdravá, jen bude zase o rok starší..jsem zvědavá jestli se to ještě nějak otočí, ale zatím to nevypadá, kobča z toho moc radost nemá ale nepostaví se mu a ve mě se to pere co můžu udělat, jak to případně udělat nebo prostě neřešit a nechat být. Když tam nejsem tak se spolu i popasou, ale hodně tráví čas i každý na druhý straně pastviny..tak jsem jen taková všelijaká z toho no, budu sledovat jak se to dál vyvíjí, ale momentálně se musím s kobylou zavírat když jí jdu třeba jen vyčistit, protože jí ode mě prostě žene pryč. Manželská krize asi. Ale bude určitě líp 💪 jaro se probouzí a dny se prodlužují hej houuu 😀zimo pryč už 😀

To chci ještě říci…máme tam třeba poně, kterýmu dělal předchozí majitel úpravu kopyt flexou 😲 jako fakt, dovedete si to utrpení toho zvířete představit? Je to jen pár let zpátky 🤮