Moc moc chci vidět hurkofoxa, prosíím 😂🙏
Moc moc chci vidět hurkofoxa, prosíím 😂🙏
Stretli ste sa niekedy niekde s podivnymi svetlami kdesi v prirode?
Jozef Karika a ako som zistila aj folklor roznych krajin napriklad varuju pred svetlami v lese.
V Snivych horach som mala v skorej jeseni jeden zvlastny zazitok, bol taky podivny, ze som ho ani nespomenula.
Mno, vsetky fotky mam v nejakom divnom formate, ale netusim preco a co s tym 😢
Horsana:Stretli ste sa niekedy niekde s podivnymi svetlami kdesi v prirode?
Jozef Karika a ako som zistila aj folklor roznych krajin napriklad varuju pred svetlami v lese.
V Snivych horach som mala v skorej jeseni jeden zvlastny zazitok, bol taky podivny, ze som ho ani nespomenula.
skús si prečítať Ignis Fatuus od Petry Klabouchovej, tiež sa tomu venuje. Je to miestami dosť strašidelné, ale keď ťa nevydesil Karika 🤭
Privolanie 😂
Nie, nie, nie, nic take uz citat nebudem.
Lebo potom clovek vidi, ako sa na rubanisku rozne reflektor a potom zhasne a musi vyjst z lesa a okolo tej rubane a ma trosku bobky, heh.
Pane jo ta je krásná vau👍.
Hustý.
Máte novýho odběratele.
Poslouchám chroupání sena a ze dveří stáje se kochám tímhle nebem. Je tu ticho a klida dvě spokojené jitrničky😇
Je malicka a ma uzasne spicatu papulku.
Ked som sa zacala plazit domov, uz zacinala zlata hodinka, tak vtedy sa listicka zjavila tesne za mnou. Videli sme sa takto zblizka a za relativneho svetla prvy krat, celkom nas to znervoznilo, heh.
Liska si ma prezerala, prezerala a vyzerala akasi nemilo prekvapena 😂
Doteraz ma videla len svojim nocnym videnim.
Kazdopadne som s nou v patach dosla dolu k miske, stali tam aj dovezene baliky, to ju trochu zmiatlo tiez.
Ja som bola taka unavena, ze som sa potom prinutila uz ist domov, dnes som veru nebola vzorny rekonvalescent 😔
Nadhera ❤️
Aj u nas bolo take zvlastne cervenkaste nebo a svetlo neopisatelnej farby.
Akurat skrabu sa uz aj hucule a hoci mi priviezli paradnu otavu, Neha driemala pri bude a vyzerala ako v poslednom tazeni a zvysok zazeral na listicku a na mna, ze som neservirovala treti chod.
Takze o spokojnosti sa neda hovorit 🙄
Dakujem 🙂
Horsana:Nadhera ❤️
Aj u nas bolo take zvlastne cervenkaste nebo a svetlo neopisatelnej farby.
Akurat skrabu sa uz aj hucule a hoci mi priviezli paradnu otavu, Neha driemala pri bude a vyzerala ako v poslednom tazeni a zvysok zazeral na listicku a na mna, ze som neservirovala treti chod.
Takze o spokojnosti sa neda hovorit 🙄
Děkuji! Však já si teďka ta krátká odpoledne užívám co to jde! Mě snad i to sbírání kobyláků začne bavit 😄! Celý den jsem zavřená v práci-v budově s okny na sever a koukám z okna na asfalt🙄, tže tohle byl dneska úplně balzám na nervy! Holky jsou teď moc hodné, s vetkou jsme sestavily krmný plán, aby se přes zimu z kroupových jelit staly do jara dietní párky😄 a vypadá to zatím tak, že malá mini mírně plaskne a velké se zastavilo kynutí. Už jen tohle je pokrok, doma jsme teď byli skorem měsíc nemocní jakousi prskavkou plus mě vzaly záda a tahám nohu jak Pejrak, tže nějaké pohybové aktivity s jitrnicemi šly do kopru a v tom kopru nejspíš chvíli zůstanou.Tze mají spočítanou záchovnou dávku a čus bus autobus.
Ale! Úplně se to bojím vyřknout nahlas, ale vítězíme nad sarkoidem, držte nám palce! Mini je jak z divokých vajec, jak jí slezl otok a udělal se už asi třetí strup, viditelně ožila, jak jí nic nebolí ❤️! Tak sna už to bude dobré!