Trening na dlhu cestu do ineho boxu zajtra.
Trening na dlhu cestu do ineho boxu zajtra.
Začíná se pěkně vyloupávat zlatíčko střapatý🥰, jste hrdinové👍všichni
Horsana:Trening na dlhu cestu do ineho boxu zajtra.
Neuvěřitelné! Když to srovnám s původní fotkou… Je snad dvakrát větší.👍A uši má jak oslík.🐴
Neuvěřitelný, že z tý placky je za tak krátkou dobu zase kůň! Skvělá práce ❤️👍🏻
A - CH! A mně se bude dobře spát, mně se bude krásně spát. A víte co je skvělý, že je i zvědavý, že ho zajímá, co je kolem, nechodí jen tak, že musím , tak teda jdu, i se zastavil, zjišťoval, co je na zemi, vezme si pamlsek. Oooo-oo koníkový Bože Pegasi, dobře , dobře, jen tak dál.
Neměl by se už jmenovat spíš Bucefalus? Je slavnej a silnej!
Banány taky.
Nevím a netuším jak tohle všechno funguje u koní, ale udělat takové pokroky během 14 dnů tak to klobouk dolů. Ufff tak snad už není nic skryté , Zorvanko pěkně přibírá, zvědavec zvědavý je a tohle všechno k jeho uzdravení jen přispěje.
Tak snad na jaře bude už šantit tam na těch vašich loukách a bude si užívat koňského života🙏.
Myslíte, ze pribera?
Kazdy mi to hovori, mne sa to tiez mari, ale ista si nie som.
Jj, zvedavy, to on je, minule zmietol z linky vsetko, co tam bolo.
No, snad ho prevediem bez problemov, tuna leje, nevadi.
Teraz nastupuje ta zdlhavejsia faza. Musi naozaj nabrat a musi byt schopny sa postavit. A to potrva tyzdne, az mesiace.
Zase sa bude dat lahsie vodit teraz, hadam aj past.
Takze, drzime palce, packy aj kolytka dalej 🤗
Tak jasné, ja nepustam! A nepustim dokial nebude na travicke, šcastný, spokojný a slobodný.
A asi nejsem jediná, kdo by ho nejradši pomudlal po tý jeho široký makovičce. A až mu bude dobře, objal by ho kolem krku, pohladil ho po něm…. to budete muset udělat za nás. a …opravdu už není placatý, to fakt není, je to velká změna, i ty rány. Hluboký sklon před vámi všema. Pustila jsem si to dneska už dvakrát.❤️
Jasně, že přibral a to bohovo fakt😉. Horsano na videu jste to vy? Boláčky se super hojí, je to vidět i to oko už tam vidím.
Horsano, jste naprosto úžasní, ten pokrok je markantní a opravdu přibral, Zoran už není takové chlupaté nic. A ano, je před Vámi ještě dlouhá cesta, ale Zoran si to vybojoval a bude bojovat dál a jednou se bude pást u Vás v horách s tou vaší partou nezbedů 🐎. A to všechno jen díky Vaší vůli a nezlomnosti 💪
a jednou se bude pást u Vás v horách s tou vaší partou nezbedů
Že? A Horsana mu bude lát do zmetků pekelných, páč něco zboří, pomůže ostatním vykrást domek a roznosti věci po výběhu, půjde k sousedům na návštěvu….😀…... já se těšim. A i kdyby měl mít třebas nudnější život u té kamarádky - bude žít, bude mít skvělou péči.
Přesně, úplně to vidím 🤣 a ano, je jedno kde, hlavně, že bude žít ❤️
Tak sme ho previedli do stajne.
Existencia rusneho vonkajsieho sveta ho znacne zaujala a rozrusila, v novom boxe uz aj lizal sol, pil z napajacky a lahol.
V novom, velkom a svetlom boxe ale popravde vyzera hrozne…fakt hrozne, njn…dekubity sa hoja, ale teda BCS, mno….
Ale to nic, tento zmar ma prejde, to len ze este veru dlha, predlha cesta a ze ten presun ma trosku mentalne unavil.
Horsano, kůň je z nejhoršího venku, zkuste udělat něco příjemného i pro sebe… masáž? Vířivku? Kafíčko s kámoškou pod solárkem na klinice? Něco, co pomůže nejen vaší psýše (Fox s Něhou jistě pomáhají), ale také vašemu tělu - regenerace nebo tak něco…? Hm? 🙂
Jo přesně - Horsano, náčelnice Buggyra má pravdu 🙂 Aspoń trošku na sebe být hodná, po tom maratonu. A teď nemyslím jen ten maraton fyzický, ale i ten psychický, protože tohle vidět a řešit….
Dublinbarzoj:Přesně tak, kvůli kvrácení z plíc,výkon nezvyšuje, ale pokud kůň začne krvácet tak zpomaluje,
Lassix je v Európe zakázaný a rozbory na doping ho detekujú.
No, maly je teraz na dobrych 25 cm pilin a na tom je slama.
Makkucko, super, len je to aj nevyhoda, zvlastne to pruzi, musi sa na tom naucit stat a chodit, je to pre neho teraz ako cvicenie na balancnej podlozke, to viete, hned prepocitavam, kolko MCal na to minie, zas mi z toho vysla negativna energeticka bilancia a to ja veeelmi nerada. Nejake hnisajuce rany ma neberu, zbytocny vydaj energie-zrutenie (moje).
Chladnejsie prostredie a tak vobec. A inak sa aj dviha (rucne, kladkou) a inak na to aj vstava, nema tam oporu tych gum. A jeho vlastne svaly este take silne nie su.
No, nevadi, to prejde.
Samozrejme ze ryzovky, extrudovanu soju, ani extrudovany lan zrat nebude, ani mash, chjo. Tie extrudovane veci su priamo od kamosky, ziadne bakane komercky, ale tak nevyhovuje…
Kase aj hej, dnes som mu usypala celkom velky objem miaganeho ovsa(objem, gramaz je smiesna), tak neprotestoval, v kasiach su aj granule, spravila by som uz aj nejaky rozpis, aby som to nemusela sto krat denne rozpravat vzdy inej skupine deti, ktore si to aj tak nezapamataju, ale tak este to musim vychytat-podla mladeho pana, samozrejme.
Nieco prijemneho pre mna by bolo ist hladat zhody 😂
A spat.
Co aj idem skusit vykonat. Ten spanok, zhody snad v piatok 😛
Na videu je jedna z najzlatsich studentiek, ake som kedy poznala 🙂