Tak parohů se vám zachtělo?🙂
Přeji vám, ať na vás v lese počkají…..
Úžasná práce, jak se to se Zoranem obrátilo…děkuji🐎❤️
Tak parohů se vám zachtělo?🙂
Přeji vám, ať na vás v lese počkají…..
Úžasná práce, jak se to se Zoranem obrátilo…děkuji🐎❤️
Ja som zberač a parohy, mmmm, to fakt mozem.
V tom lese byva miestami take ticho, ze cloveku huci v usiach. Ticho, aaach.
Granuluje to rychlo.
Chjo, chlapec to tak divne odfotil…
No, uz koncim s porovnavanim, lebo mi z toho pretento.
To snad není možný, to jsou rozdíly jak blázen !!! I ta srst..to bude jedno z nejvděčnějších zvířat ever..smekám až hluboko za kotníky, tohle je prostě opravdu zázrak 🌟😍
Na Slovensku se sběr povolen?
V ČR se sběr shozů považuje za pytláctví…
Řekla Lenka, která loni: 🤣
Já taky upytlačím, co najdu, chi chi 🙂 Kdybych nacházela pravidelně, mám stáj obouchanou parohama! Ale nenacházím (nehledám…), tak jen občas co ty zrzavé mrchy nechají po výběhu.
Hm a nie je to len farbou a kompoziciou fotky?
Je to tvrdohlave zviera, aj ma novu prexyvku, ze Mul 😂
Tak ja nechodim tam, kde sa prikrmuje a tak najdem len take uboziaky vzdy. To ani polovnikom nevadi, hoci v lese su na stromoch pripevnene dvojjazycne papiere, ze zber je zakazany.
Ale ja cez les nechodim 😏
A vasen zberaca je ukojena 😊
A moja mysel zamestnana na 120 %.
Pecka, to je sen, najst to z kona ❤️
Zrzave mrchy su lisky?
Ci srnky?
bé je správně, jestli si to dobře pamatuju, sou drzý prej.
Já jsem našla jen jednou torzo jeleního parohu na dovolený a doma u nás asi tak pět srnčích shozů, naposledy teď o víkendu u silnice.
tvrdohlave zviera
a to je dobre, keby nebol tvrdohlavy, uz by trebas nebol. Pupik maly. Včera jsem jeho statečný pochod ordinací pouštěla své drahé půli, aby viděla, jaký děláte sasraky!! Usmíval se jak pipka 😀
srnky… Lišky mi nevadí 😀
Srnky jsou mrchy (jsem eufemistická…), sežerou na co přijdou, rozebírají balíky, aby do nich mohlo napršet, ničí oplocení, trhají pásky, lámou tyčky, trousí škrkavky (já vím, že to jsou škrkavky srnčí, ty na koně “nejdou”, ale…) a samozřejmě taky lákají supy (ehm… střečky…). Nesnáším srnky.
Mul?😀 To je hezké….🥰
Mě vždy připadalo, že koně s lucernou vypadají trochu “retardovaně” - vůbec nic ve zlém, jen tenhle znak dělá vizuelně maličko kýbloidní neforemnou hlavu a tak….to ale nic nemění na tom, že Zoranovi moc držím palce a přeji vše dobré❤️
Věřím, že až se vyloupne a bude zase koněm a ne pacientem, tak ho bude kus pěkného koně🐎
Ej, toto bol veeelmi zly napad…uf, som rada, ze sme dosli domov, ucit vodit cosi tak vratke…des…
Ale milostivo po venceni zozral 500 g miaganeho ovsa. Stoji od rana od 4:00.
Tfuj, to bol strasny stres, mokro, ruch, odpadkovy kos, kone a muliak, co sa nevie vodit….mam asi infarkt, alebo co….
Nuž, tento tak vypadá a aj je trošku retardovaný…
Chjo.
Aha, lebo som si predstavila Mr. Foxa, ako mi nosí parohy z lesa…vlastne, je to nemožné si predstaviť, lebo Fox je…eeehm, no, svojský 😀
co ty zrzavé mrchy nechají po výběhu.
Nebo vedle auta poté, co si srnec vyloupnul parůžek o mé brzdové světlo. Vozím ho sebou na památku (3 650 Kč stálo nové). Takže jsem taky pytlák?
Oooo to je krásný pohled, Zoránek se pase ❤️. U nás ho sleduje celá kancelář a včera kolegyně co přišla z jiné kanceláře když jsem pouštěla video povídá: to je ale pěkná kravička 🤣🤣