Jé ..já měla stejnou korelku🤗…ta byla óbr mazel…taky už je dávno v papouším nebíčku..
Jé ..já měla stejnou korelku🤗…ta byla óbr mazel…taky už je dávno v papouším nebíčku..
Náš koreláček Pepíček byl taky mazel, nemluvil, ale zpíval to své Pepikůů 🎶 a rozdával pusinky. Dožil se 18 let. Kolik se dožila Tvoje korelka?
Bělouš první se s ním chodil ke kleci vítat, kdykoli jsme přišli z venčení, z výletu…
Tý brďo … kolik se dožila…přesně si to nepamatuju, ale když se to tak nějak snažím dopočítat, tak bych řekla, že to taky bude kolem 18ti let, no minimálně 16 let to bude určo. Byla to holka a jmenivala se Matýsek…protože jsme ze začátku nepoznali, že je to holka. No a s tím jménem to sice vypadá, že se jmenovala stejně jako můj berňucha, ale ne, ofigo jméno bylo Hadomat… tak to totiž dopadne, když korelu koupíte primárně pro dítě, čtyřleté dítě a řeknete mu, ať vybere nějaké jméno. No a říkej zvířeti Hadomate.. no tak jsme jí začali říkat Matýsku.
Ona ani nepískala melodie, ale byla strašně společenská a strašnej mazel a něžňoučká. Třeba když jsen si četla knížku v leže, tak klidně 3 hodiny mi vegetila na hrudi u obličeje a tak si tam tak různě pozobávala… “ povídala si” a furt mě chodila pusinkovat a nebo deděla a byla přitulená…. prostě jak viděla “ nevyužitou” paničku, tak hrrr na ní, měla jsem jí skoro nonstop na rameni. Se synem nejraději skládala lego… no skládala… on skládal a ona mu brala kostičky a házela je ze stolu dolů.
Taky proto mám takový nutkání, až nebudu mít psy, pořídit si dvě korelky…
My měli nejdřív nalezence, odchyceného na poli. No a jako u Tebe-mysleli jsme, že je to kluk, tak dostal jméno Ferda a pak nám snesla vajíčko, tak najednou TA Ferdička. Chvíli žili spolu s Pepíčkem. Nic se nám nenarodilo, neuměli jsme je asi správně chovat…
Jakmile vlezeme s bělouškem do zveráku, mažeme ke klecím se podívat, jestli mají korelky a povídám mu, že brácha měl korelky rád. A co Ty, kluku nezbedná, Tobě radši korelku nepořídíme, viď. Ty bys ji načechral jedna dvě 🤦♀️
Tak zase Mirďa klasika 😂
Taky bych mu dala ledvinu 🤗 a co to vysílá za signál? Co počebuje mijánek?
Vahine:Taky bych mu dala ledvinu 🤗 a co to vysílá za signál? Co počebuje mijánek?
Spapali mi jablíčko, mrkvičku, okurku a ředkvičky. Hlávkovej salát jsem ubránila 😀 😀
Týrané štěňátko🤣🤣🤣 Dobi
Fotka medvídka - za měsíc už bude mít tři roky.
Jeeee, na tohle téma jsem úplně zapomněla, sem se hodí toto 🙂
Vážně už nic nezbylo?
“Nikdo mě nechce.” 😔
Ona je fakt černá verze naší Barušky 🥰
Někdo oživil vlákno. Tak je sem vložím. Jedny hnědé oči odešly, tak náhle, rychle, brzy. Bolelo to strašně a bolí to stále… a zbylé oči měly oči pro pláč a tak jsou u nás doma jedny nové veliké oči. Malé černé oči nezůstaly samy.
Och Thielli to je mi líto… vždyť vlastně kvůli hnědé krásce jsme Vás poznali. Držte se…víc napsat nejde.
Thielli, je mi to moc líto, drž se…..😢
Je dobře, když oči, které odejdou
po čase doplní jiné,
které - i když leckdy zlobí, člověka tak trochu obejmou.
Thielli, to je mi opravdu strašně moc líto…MOC. Hnědé oči byly krásné, odešly příliš brzy😪
Copak se té Vaší krásce stalo, jestli nevadí, že se na to ptám? Nebyla ještě stará, chuděrka malá….
jsem ráda, že černá očka nezůstala sama a….přijďte zase někdy mezi nás, chybíte nám tu a Vaše 4nohé kudrlinky taky…
Milá Vahine,
jednu podzimní sobotu ještě běhaly ovce spolu a šťastně po hřebenech Brd, uprostřed týdne paní Hnědáčková nedokázala udržet potravu a druhou sobotu jsem musela vyslovit na veterině větu… “tak už ji nebuďte”.
Vyšetření pohmatem neukázalo nic. Sono neukázalo nic, krevní testy neukázaly nic, RTG břicha po podání kontrastní látky ukázal, že vše se drží v žaludku a dál do střev nic neprochází. Nebylo poznat, co to způsobuje. Takže na stůl. A na stole se ukázalo, že má mezi žaludkem a střevem veliký, neoperovatelný nádor.
A to nečekáte. Nejste připraveni na něco takového. Není to nehoda na silnici, pes vám nedává najevo, že má nějaké potíže, je vitální, šťastný, myjete mu nohy od podzimního bahna, vytáčí vás, miluje vás, prostě se nic neděje. A pak není. Bez varování, bez rozloučení. Dál nepíšu, protože na to nevidím.
ps. já jsem sem přestala chodit, protože tu na sebe lidé často nejsou moc hodní. vždycky jsem nakoukla a asi měla smůlu na to, že se pořádal nějaký hon na někoho, něco, provalila se nějaká ošklivá věc, četla jsem manipulativní příspěvek… a já to neumím, proskakovat, takže jsem musela zavřít okenice úplně.
ale nejedna z vás mi chybí. ty, které my pomohly skutečnými a věcnými radami - byly přísné, ale nepovýšené a neodsuzující. ty, které mi zvedly koutky úst (a že to je hodně těžké), ty, které napsaly něco pro potěchu…