Už tady není-Dafinka dnes naposledy….Dafi už tu není..je mi strašně…
Odchody
💔
Metastázy na srdci,krev na srdci..dusila se..ted večer jsme jely k nám na veterinu…vezla mě tam kamoška..zítra jdu na ráno na 5 do práce…
💔
To je mi moc líto 🌹💔
Dafi je mi to moc líto. 💔
💔držte se🌹🌹
Je mi to moc líto, holka drž se ❤️
DafiŽeryková:Už tady není-Dafinka dnes naposledy….Dafi už tu není..je mi strašně…
Děvče drž se, je mi to moc líto 😪💔
💔🥀
💔 Je mi to moc líto………..
Dafi, upřímnou soustrast
a hodně síly…
16.08.2026, 10:33:51 xxx.xxx.147.163
Držte se. Vždycky je to těžké.
Toto se tak hrozně a smutně čte. Je mi to moc líto, držte se💔
Ale to neeee. 🥺
Vždycky, když sem nakouknu a vidím nahoře tohle téma, tak si říkám “do pudele, kdo zas….”. Ale tak tohle je mi opravdu upřímně líto. 🥺💔
ted jsme ji pohřbily…v práci přesšas a půl směny jsem na kase probrčela,do hrobečku jsem jí dala smajlíka a dečku co měla v posteli na zakrytí…držím v ruce trošku její srsti a Ijáčka,se ktrým včera ležela,tričko který jsem měla včera na sobě mám v posteli…asi mě pukne srdce…neumím bez ní žít…
Žeryk na mě vrčel,když jsem s ním chtěla ráno jít ven…
nemůžu mít psa co na mě vrčí…..
nemůžu mít psa,co si ho nemůžu kdykoliv pohladit….
nevím co mám dělat….
Zlato, tak ti rozumím…jo teď to bude nějakou dobu takhle blbý, ale jednou se budeš moct nadechnout, aniž bys měla pocit, že ti pukne srdce, jednou si budeš moct na Dafinku vzpomenout, aniž bys ronila krokodýlí slzy (no teď to píšu a sama bulim), jednou budeš dávat k dobru “veselé historky z natáčení”.
Nepíšu to proto, abych ti ulevila, to vím, že to nejde, znám to, ale právě proto, že to znám, tak vím, že někde je světlo na konci tunelu.
Neuvažuješ o novém psím přírustku?…Ono to tu bolest nevypne, ale člověka štěndo zaměstná a nemá čas se tolik pitvat ve svých pocitech…
Impact psala o lexaurinu…já teda nebrala lexaurin, ale tak minimálně měsíc jsem byla na práškách na spaní nonstop, protože jinak bych noci probrečela a je otázka, jak bych byla nebo spíš nebyla potom schopná fungovat.
Miru, někdy je potřeba mnoho času než si jeden s bolavým srdcem může pořídit dalšího chlupáčka a někdy je potřeba udělat to hned, a to si právě myslím, že by bylo dobré pro Vás…domnívám se, že by Vám snad trochu pomohlo se lépe přenést přes tyhle přetěžké časy…však víte.🌷
Myslím na Vás, kudy chodím a taky na Šutříka 💔
Opráškách uvažuji,protože nemůžu markovat lidi a brečet u toho-to jsem dělala dnes…..
o novým přírustku uvažuji,ne hned,ale dlouho bez svýho!!!vlastního pejska nevydržím
Vahine-děkuju moc…tatka mi ted brečel do telefonu,a že se z toho musím dostat,že to byl jen pes…
ale pro mě byla celý svět…když jsem to chtěla zabalit,tak mě zde držela….