Aktuálně: 2 267 inzerátů289 069 diskuzních příspěvků20 837 uživatelů

Odchody

Vahine
Vahine 16.08.2026, 18:25:26 xxx.xxx.149.180
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 16.08.2026, 18:07:47

Nenene,☝️ Dafi nebyla jen pes, byla terapeut, láska, štěstí a oddanost v šedých chloupkách…ani pro nás tady nebyla jen pes, byla fenka obří smečky tady. Ségra všech našich psů a fen…dojděte si k lékaři ať Vám něco napíše, jste úplně rozložená…a přeji brzo takového psa, kterého Vám do cesty pošle Dafinka 🌷 

Fiona.Praha
Fiona.Praha 16.08.2026, 18:33:24 xxx:xxx.701d:a35e
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.08.2026, 13:39:57

Mám to stejně….ale pak se nadechnu a nakouknu. 

Při všech těch slovech soustrasti a podpory mi tečou slzy a hned mi naskočí, jak strašně bylo ve stejných chvílích mně a vrací se mi smutné vzpomínky, které se snažím zaplašit. Cítím se všemi, ale vím, že slova nepomůžou. Člověk si to musí odtrpět sám, někdo chvíli, někomu to trvá déle, někdo hledá okamžitě štěně, někdo čeká na správný čas a někdo už si nikdy žádného psa nepořídí. Každý jsme jiný a trpíme jinak a jinak dlouho.

Vždy si říkám, že příště už se nepodívám, protože…… a stejně se zase nadechnu a nakouknu. 

Fiona.Praha
Fiona.Praha 16.08.2026, 18:40:47 xxx:xxx.701d:a35e
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 16.08.2026, 14:59:52

Není ostuda požádat v takové chvíli doktora o prášky. Dojděte si pro ně, trošku se Vám uleví.

Slova útěchy nemám a chápu, že pro Vás byla Dafi vším. Ale nadešel její čas, splnila tu své poslání, a musela jít. Vzpomínejte na ni s láskou a netýrejte se. Pokud je to trošku možné, věnujte se Žerykovi, i on truchlí, zmizela mu parťačka a jeho lidé jsou smutní. 

bambule
bambule 16.08.2026, 19:01:10 xxx.xxx.148.198

Vždycky je těžké tohle téma otevřít, když se tu objeví nový příspěvek. Ještě těžší je najít ta správná slova.,. Člověk by toho tolik chtěl říct, slova podpory, útěchy, ale i naděje, že někde na někoho zase čeká nějaká oddaná duše. Neznám Vás osobně a asi se nikdy nesetkáme, ale odchod jakéhokoli parťáka je pro mne stejně bolestivá, jakoby jsme se denně potkávali. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.