Život se psy je jedním slovem hroznej… všude permanentně chlupy, furt peru dokola přehozy a koberečky, protože u nás se psi válí všude… večer si vlezu do postele na krajíček, peřiina na mě zbyla tak max abych se přikryla do půli lýtek. Gina furt kvůlivá něčemu držkuje s diskutuje, místo trávníku maám na psí půlce tahrady tragédii. Auto neustále ochlupacený, okýnka poslintaný, v určitých ročních období je cítit po mokrým psu a bahně. Na oblečení neustále chlupance…když chci spát, tak někdo ze psů nutně potřebuje ven……když cokoliv jím tak mám minimálně dva followery…jedním slovem děs a běs…
… a já se děsím chvíle, kdy ten děs a běs už žít nebudu, kdy nebudu mít kafe.. cokoliv.. o chlup lepší, kdy nebudu muset neustále bojovat s hromadou chlupů, kdy nebudu muset psu vysvětlovat, že mu samozřejmě dám ochutnat, až to vystydne, kdy procházky přestanou dávat smysl, protože bez psa mi to smysl nedává, kdy za mnou už nebude chodit Gina s tím, že by si na gauč ráda lehla zrovna tam, kde teď ležím já a já jí budu vysvětlivat, že mě ani nehne, ať si lehne jinam, místa je tu dost, kdy jí budu ve tři ráno na zahradě potichu nadávat, že už jdeme domů, že fakt s ní nebudu v noci hlídat…neumím si představit, že ráno otevřu oči a nedostanu psí pusu a pomazleníčko….
Člověk si prostě najednou přijde, jak opuštěnej siroteček… ve své podstatě jediné, co mě drží nad vodou je, že moje svědomí je vůči mému psu čisté, že jsem se celý jeho život snažila, aby byl šťastný…
Ronjo… nevím, jak to máte v reálném životě vy… já , mimo jednu osobu, nemám nikoho, kdo by chápal, jak mi je, vždyť to byl jen pes… no a tady jsou lidi, co mi rozumí… radši se svěřím se svým psím tràpením tady než reálným známým…
Prostě když budete mít potřebu, tak sem ty písmena pište, my vám rozumíme, my víme, jak se cítíte, jakou bolest prožíváte a soucítíme s vámi.❤️