No může to bejt průšvih… já bych si teda takový štěně nevzala ani zadarmo.
Škoda, že potom už člověk nemá info, jak štěňata z velmi diskutabilních spojení mají zdraví popř. povahy… v dospělosti.
No může to bejt průšvih… já bych si teda takový štěně nevzala ani zadarmo.
Škoda, že potom už člověk nemá info, jak štěňata z velmi diskutabilních spojení mají zdraví popř. povahy… v dospělosti.
hlavně stejné fotky jsou uměle dané do různých prostředí. Prostě v košíku i na zahradě je to stejná fotka…
acher:https://www.chovzvirat.cz/inzerat/221257-roztomila-merle-stenatka-3-pejsci-a-1-fenecka/
Štěňátka roztomilá, ale co zdraví
A krásné modré oči. ☹️
Dávám sem odkaz na výrobky jedné kamarádky z FB, končí s výrobou a potřebovala by se zbavit zásob. Jsou to taštičky na doklady pro pejskaře a kus prodává se slevou za 450 korun (podle siluet poznám jen retrívry a kokry, jinak nevím), každý výrobek je originál. Kdyby to tady vadilo, tak nechť kometa smaže. 😊
Já jsem ráda, že dneska mi stačí mobil, že sebou žádný doklady tahat nemusím, občanku mám v mobilu, platební karty v mobilu, to mi stačí, defakto nosím jen telefon, strčím do kapsy a je to. V krytu mám strčenou nějakou hotovost pro strejčka příhodu, pro mě to je teda velký ulehčení, nenosím ani kabelku, vezmu telefon a jdu…jako dlouho jsem se chytrýmu telefonu bránila, ale v tomhle je to fakt super.
Ale taštičky jsou moc hezký…👍
Ale taštičky jsou moc hezký…
Tobě to jde otevřít? Mně ne.
Jo, normálně se mi to otevře…
edit: otevírala jsem to na PC…tak jsem teď zkoušela i na telefonu a taky ok
mně taky ne.
otevírala jsem to na PC
Já taky a prd. Píše mi to, že obsah teď není dostupný.
Jestli ono to album nemá omezené zobrazení jen na členy nějaké skupiny nebo na přátele/přátele přátel… Mně nepřihlášené na FB se to také nezobrazilo (a to mě tentokrát systém z toho FB rovnou nevyhodil).
Akorát teda než jsem se pořádně zakoukala na tu adresu, tak jsem si říkala, proč proboha někdo pejskařský profil pojmenuje “chalífát”… ehm.
í jen na členy nějaké skupiny nebo na přátele/
Jo, něco v tomto duchu se tam píše - že je to jenom pro uzavřenou skupinu.
Ježíši, holky, to se moc omlouvám, já myslela, že je to veřejně. 🤦
Ona má profil podle jména svýho psa, Haliflat z Vlčích luk. Takže to takt není chalifat.
Vyfotím vám, co přišlo dnes mně a pak ty fotky zkusím stáhnout. Jo, a je to na psí doklady. 😁
Jsou to dárky pro vnoučátka od Cherry.
A pro štěňátka z B vrhu jsem měla tyto, ty zase kupovala majitelka krycího psa.
Je to na PP, na očkováky, já si v tom beru vždycky všechno na výstavu, dřív jsem to měla poházený různě v tašce. Já vím, že tady byste to asi nevyužily. Tak jsem to jen zkusila. 😊
No nevyužili - třebas jo! Nemá tam paní vižlí motiv? A motiv německého ovčáka a jozefpčika? Já tam nevidim.
No, to právě myslím, že ne. Zkopírovala jsem něco, některý plemena fakt nepoznám. A moc se mně třeba líbí to psaníčko s motýlky.
Možná se k šití ještě vrátí, ale teď ze zdravotních důvodů a kvůli vyhoření potřebuje přestávku a neví, na jak dlouho.
čtyřka by teoreticky mohla vižla i být, ale je to na takovým neščastným podkladě, kdyby to bylo s těma ťapičkama…. toho ovčouna asi nevidíte, což?
Zrzavci:čtyřka by teoreticky mohla vižla i být, ale je to na takovým neščastným podkladě, kdyby to bylo s těma ťapičkama…. toho ovčouna asi nevidíte, což?
Nene, ovčouna ani jozefčíka určitě ne. Ta čtyřka bude ohař, ale jaký, hm…
Jako dáreček jsem dostala brož. To mně zase dcera řekne, že my pejskaři jsme pošahaný. 😂