Tomu říkám mimikry 🤣
Tomu říkám mimikry 🤣
Proboha, co se to děje na těch silnicích, strašnej týden tady. ☹️
Sarah01:Proboha, co se to děje na těch silnicích, strašnej týden tady. ☹️
Protože je to samej psychopat. Včera, nemít asistenta v autě,kterej mi to auto zastavil na fleku, tak jsem byla taky marná. Když vyjedeš ze zatáčky a v protisměru se na tebe řítí auto,který předjíždí na plný čáře, tak prostě nemáš šanci zareagovat jako člověk včas
janaa:Protože je to samej psychopat. Včera, nemít asistenta v autě,kterej mi to auto zastavil na fleku, tak jsem byla taky marná. Když vyjedeš ze zatáčky a v protisměru se na tebe řítí auto,který předjíždí na plný čáře, tak prostě nemáš šanci zareagovat jako člověk včas
Bože, to nechci, proč jsou lidi takoví kreténi. V Opavě 3 mrtví, u Olomouce další dva, teď během dvou dnů.
Sarah01:Bože, to nechci, proč jsou lidi takoví kreténi. V Opavě 3 mrtví, u Olomouce další dva, teď během dvou dnů.
ten u Opavy jel prý 200 !!kretén předjížděl,a doproti nic netušící mladá holka(myslím že 2,ale řidička 18 mrtvá)…Tohoto se bojím,když někam jedu,že mě smete nějaký blb z protisměru..Ještěže to ta paní-myslím 63 -duchaplně strhla doprava..Jsem to měla dlouho v hlavě..
janaa:Protože je to samej psychopat. Včera, nemít asistenta v autě,kterej mi to auto zastavil na fleku, tak jsem byla taky marná. Když vyjedeš ze zatáčky a v protisměru se na tebe řítí auto,který předjíždí na plný čáře, tak prostě nemáš šanci zareagovat jako člověk včas
my včera na tom sněholedu opatrně vyjeli ze zatáčky a za ní napříč cesty náklaďák a vykládali uhlí… kdyby tam měli chlapa nebo alespoň trojúhelník… nic… Prostě nepřemýšlí, navíc v těchto podmínkách to nejde zastavit většinou na fleku…
Bobca:ten u Opavy jel prý 200 !!kretén předjížděl,a doproti nic netušící mladá holka(myslím že 2,ale řidička 18 mrtvá)…Tohoto se bojím,když někam jedu,že mě smete nějaký blb z protisměru..Ještěže to ta paní-myslím 63 -duchaplně strhla doprava..Jsem to měla dlouho v hlavě..
Jj, nějaký mladý kluk s vytuněným autem, prý ho měl asi týden doma podle Opaváků, taky se říká, že tam takoví kluci tyto kousky vyváděli záměrně už delší dobu. Strašný, dost často tudy jezdím na Ostravu, zrovna v sobotu, když jsem jela na výstavu do Polska. Vůbec si neumím představit jet tam takovou rychlostí, i když je to rovný úsek, ty kruhové objezdy tam jsou poměrně dost blízko sebe, nikdy tam nepředjíždím.
Prostě auto je zbraň. Nejhorší je,že tyhle blbci vezmou sebou i někoho dalšího
janaa:Prostě auto je zbraň. Nejhorší je,že tyhle blbci vezmou sebou i někoho dalšího
Jj, mladá holka a s ním v autě kamarád. ☹️
Dnes na svatého Valentýna dostal Mireček od manželky Fleur z Vobrovky ten nekrásnější dárek v podobě 4 dětí. V brzkých ranních hodinách přišli na svět 2 pejsci a 2 fenečky.
Aluško a Mirečku, moc gratuluji!🙋♀️ jsou krásná ta malá stvořeníčka a mají zajímavé zbarvení srsti. Mami je tmavší? Pěkní Mirískové 🌷
Sarah01:Jj, nějaký mladý kluk s vytuněným autem, prý ho měl asi týden doma podle Opaváků, taky se říká, že tam takoví kluci tyto kousky vyváděli záměrně už delší dobu. Strašný, dost často tudy jezdím na Ostravu, zrovna v sobotu, když jsem jela na výstavu do Polska. Vůbec si neumím představit jet tam takovou rychlostí, i když je to rovný úsek, ty kruhové objezdy tam jsou poměrně dost blízko sebe, nikdy tam nepředjíždím.
Máte tam nahoře ochránce a jste dobrá a rozumná řidička 🌷a trocha štěstí k tomu…
Aluška:Dnes na svatého Valentýna dostal Mireček od manželky Fleur z Vobrovky ten nekrásnější dárek v podobě 4 dětí. V brzkých ranních hodinách přišli na svět 2 pejsci a 2 fenečky.
Moc gratuluju k přírůstkům. 🍀
Vahine:Aluško a Mirečku, moc gratuluji!🙋♀️ jsou krásná ta malá stvořeníčka a mají zajímavé zbarvení srsti. Mami je tmavší? Pěkní Mirískové 🌷
Maminka má trochu černé příměsi, ale mimča by měla být červená, možná malinkou příměs
Aluška:Dnes na svatého Valentýna dostal Mireček od manželky Fleur z Vobrovky ten nekrásnější dárek v podobě 4 dětí. V brzkých ranních hodinách přišli na svět 2 pejsci a 2 fenečky.
Jaká manželka ? Proutník je to 🤣 (pardon , chovný pes)
štěnda 👍
lupus4:Jaká manželka ? Proutník je to 🤣 (pardon , chovný pes)
štěnda 👍
No už sedmička 😂, naštěstí psi můžou mít mnohoženství 🤣
Aluška:No už sedmička 😂, naštěstí psi můžou mít mnohoženství 🤣
a ještě za to dostanou prachy, u chlapů je to obráceně -ti pak jen platí🙃
lupus4:a ještě za to dostanou prachy, u chlapů je to obráceně -ti pak jen platí🙃
No, na zbohatnutí to není, ale něco málo jo
🌹velká gratulace
Poznáte to? Vyskúšal to niekto? Zdá sa mi to ako dobrý nápad.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/inspirativni-zeny-pavlina-rochova-virtualni-veterinar.A250109_110620_domaci_pitt