Až sem přinde efe - vyřiďte jí, prosím, že mám pro ni řešení, co dělat s těma třema trestancema, když nemá ona sílu po práci něco podnikat. Zde zcela geniální řešení:
😀 😀 ale mohu potvrdit, že min. ohařiskům se něco podobnýho líbí. Shodou okolností vyzkoušeno o víkendu, obyč masážním vixlajvantem z Lidla. Šmrdlala jsem si tím záda a pak je šmrdlala i ohaříkům. A vůbec nebyli proti.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.03.2025, 10:49:05
Jojo, Sarah, na Vás jsem si taky vzpomněla právě, že asi máte něco obdobnýho 😀 . No, takže přijdete z procházky, vypucujete asi tak šestsetpadesátčtyři nožiček a pak….šup masírovat 😀
Holky v jiném vlákně jsem se ptala, jestli nevíte o nějaký kvalitní chovce jorkšírů…už jsem i typ dostala (za což děkuji, info jsem předala), ale zkusím to i tady, protože si myslím, že sem vás nakoukne asi víc…
Takže kdybyste nějaká měla nějaký typ na dobrou chovku, tak budu ráda, když mi ho sdělíte…známá mojí dcery by si chtěla na podzim pořídit štěňátko, ale protože se v tom moc neorientuje a já teda u těchto plemen taky ne, tak shání informace. Je docela vyděšená z existence množíren a překupníků a i když chce štěně s PP, tak má obavy, aby i tak nenalítla…
Poradila jsem FB skupinu, ale tak zeptám se i tady …
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.05.2024, 11:34:04
U nás se pes odjakživa krmil tím, co jsme měli k obědu my. A dožívali se vysokého věku. Poslední pes se dožil 22 let! Bez nějakých zdravotních problémů, pouze jak byl starý tak ohluchl. Jinak až do konce chodili bez bolestí. Žádné vypadávání srsti, nebo drbání.