Nechme auta auty. Myslím, že daleko rizikovější,než potkat medvěda nebo vlka, je dát se k myslivcům - viz google “zastřelení myslivce na honu”. A nebo jít třeba na ryby- google“zastřelení myslivcem”.
Medved bol pre mna vcelku nezaujimave zviera a stale je.
Po smrtelnom utoku na chudaka toho pana na Liptove som tak nejak hladala o utokoch viac, pretoze sa casto pohybujem v ich uzemi a mimo ciest a chodnikov.
A tak sa ku mne dostali necenzurovane fotky ludi po utokoch z Rumunska. V drvivej vacsine pripadov tym chlapom medved stiahol cely skalp a oni ho de facto mali prehodeny cez plece, casto aj s castou tvare.
To mi konecne docvaklo, ze to asi nebude uplne nice zazitok…Mala som vtedy vlasy dlhe az pod pas, huste, zdrave…och…brrr.
Něco pro zdejší vlkofily co tvrdí že vlk na člověka nezaútočí tady uz tomu bylo sakra blízko a navíc u nás na Šumavě. Je otázka blízké budoucnosti kdy vyjede po člověku, pusťte si video.
Něco pro zdejší vlkofily co tvrdí že vlk na člověka nezaútočí tady uz tomu bylo sakra blízko a navíc u nás na Šumavě. Je otázka blízké budoucnosti kdy vyjede po člověku, pusťte si video.
Tohle je horsi nez vsichni vlci v cr dohromady. Doba se zmenila, ted staci ze je plemeno o par kilo lehci a cm mensi a uz je vhodne pro zacatecnika. kde jsou ty doby, kdy pejskarky hazely rozumama, ze nejhorsi jsou jorkmuti co trhaj miminum tvaricky. Holt prodat se to musi a kdyz je na to dotace…