Přesně. Navíc studii určitě nedělali vědci zabývající se psy, ale nějací sociologové nebo kdo, psi tady jako objekt byli spíš nevýznamní, takže se předpokládám jejich definici nevěnovala taková pozornost.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 03.04.2025, 10:16:31
Nemusí být. Prostě adrenalin. Střelná rána ani bodnutí nožem nezpůsobí většinou hned teď znehybnění, jak je vidět ve filmech. Platí to dokonce i při zásahu srdce.
Nemusí být. Prostě adrenalin. Střelná rána ani bodnutí nožem nezpůsobí většinou hned teď znehybnění, jak je vidět ve filmech. Platí to dokonce i při zásahu srdce.
Ano, takto to bylo vysvětlované. Že je to právě adrenalinem.
Ta podmínka mně připadá neadekvátní, finanční náhrada OK. To tvrzení majitele zastřeleného psa je takové klasické těch lidí, kteří svého psa nezvládají „Bylo to normální setkání psů ve volném prostředí. ", něco podobnýho jako On nic nedělá.
No výborně ! Zase jeden zachráněný problematický pejsek. Odinek se rozkoukal.
Záchranci je sem vozí i z Anglie a dalších zemí, kde byl jejich chov zakázaný, bude to strašnej průser a odnesou to opravdu všechny bull plemena a možná nejen ta.
Zajímalo by mě, jak se sem z Německa dostal. Tam ještě, tuším, zakázaní nejsou ?
No výborně ! Zase jeden zachráněný problematický pejsek. Odinek se rozkoukal.
Záchranci je sem vozí i z Anglie a dalších zemí, kde byl jejich chov zakázaný, bude to strašnej průser a odnesou to opravdu všechny bull plemena a možná nejen ta.
Zajímalo by mě, jak se sem z Německa dostal. Tam ještě, tuším, zakázaní nejsou ?
Ne celoplošně, ale některé spolkové země je už zakázané mají.