Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 12.04.2025, 21:14:49
Lehnul si hned, tak jsem ho opravila a zůstal už sedět. Takže mínus pět bodů. A dalších mínus pět při odložení s přivoláním. Při přivolání jsem dala ruce trochu před sebe aby si sednul rovně. A pak rozhodčí říkal, že jsem udělala chybu v tom, že jsem dala pozdě povel “ lehni”, zastavila jsem se, on si teda automaticky sednul a já ho teprve položila a to jsem nevěděla že je špatně, teda takhle jsem to aspoň pochopila, já z toho byla taková vyplesklá🤣
Rozhodčí byl sympatickej chlap, jmenuje se Nedvěd, klidnej, příjemnej, a přede všema vysvětloval proč a jak kterej cvik hodnotil, tak to bylo i poučný .
Ten Nedvěd byl mistr sportu Láďa (důchodce)nebo Karel (mlaďas) ?
I když Láďa už asi nebude činnej, to byli špičky v cca asi 80 , 90 létech, jen co si vzpomínám Schober, Zázvorka , Ťujík, Dubový ….někteří už budou možná i R.I.P
Davala jsem ted auto do servisu - a je teda skoro nevycistitelne. Na sliny a zabodane kratke chlupy jsem zvykla, ale ten vsude pritomny prach z vovcaka, ten je priserny. Uz nemuzu davat jen vetbedky do prepravek. Druhy den v nich jezdi - guma-neguma naspodu - po te vrste prachu, co z nej odpada.
jak BH udělala holčina s dvěma šibama na plný počet bodů.
😀neporovnavejte se s jinyma, jde o to, jaky jste mela pocit ze sveho psa.
Pro me treba bylo Bh takovy predel kdysi. Cvicila jsem mezi par kamarady, kteri mi pripadali velmi zkuseni. Mela jsem prvni fenu, v treninku strasne sikovnou - ale na zkouskach to pak vypadalo priserne. Moje prvni BH v zivote bylo za hezkych 42b a to to rozhodci nekolikrat prepocitaval, protoze me chtel vyhodit 😂
No a pro me to bylo takove proplesknuti, ze takhle to asi dal nepujde a musim zacit cvicit jinak. A zacala jsem shanet dalsi informace, lidi. A nasla jsem 😀 takove, co mi nerekli, ze mam spatne plemeno nebo ze jsem nervozni a proto nam to nejde. Rekli mi, ze jsem ji to jen - nenaucila spravne. Ze to, jak trenuju mi nikdy psa na zkousky nepripravi.
O par let pozdeji jsem o tehle zkousce, jak me chtel vyhodit - zertovala s tim rozhodim na vyberaku🤣