Vsak to misto je tak 15 minut od Vas😁😁
Pan mel asi silny zazitek😂 😁mam takovehle stresy pred kazdym servisem😁 drhnu auto 2 dny a servisakovi z nej pak stejne slzi oci🤣
Zdravím mám dotaz, jestli byste nevěděla, chci se psem na ZMMP, speciální cviky je práce s oredmety, naučit vyhledat na ose ztracený Předmět jsme tak nějak zvládli sami, rovněž aportovani odhozenych předmětů, ale nějak si nejsem jistá, jak naučit vyhledávání svého predmetu v řadě mezi cizími předměty. Co mně napadá, že pes bude nejprve z místa přinášet můj, pak dám vedle něj jeden cizí a pokud se dotkne mého odkliknu mu to, pokud to zvládne kdekoli, přidám druhý cizí a pak stejný postup až se dostanu na svůj počet mezi čtyřmi cizími…nikdo s tímhle nemá zkušenosti, protože se tohle už cvičí málokde…..ještě mně napadlo stejný postup, ale předměty by byly bez pachu a pak časem bych je vyměnila za cizí osobou napachované….jinak nevím jak mu vysvětlit, že má ocichat a přinést pouze můj předmět
Vsak to misto je tak 15 minut od Vas😁😁
Pan mel asi silny zazitek😂 😁mam takovehle stresy pred kazdym servisem😁 drhnu auto 2 dny a servisakovi z nej pak stejne slzi oci🤣
Tu metodiku maji super zpracovanou OB- ckari. Pohledejte jejich rady. I Guliver to mel supr naucene.
Ve zkratce - pracuje se s hromadou predmetu a ten napachovany se k ni priblizuje. Pes si ze zacatku nevybira mezi dvema, ale porad ma jeden dulezity a ruzne se rusivky okolo. Vidi ze ho odnasite a az pak resi pouziti cichu. Psi se to uci rychle -je to na principu klacku v lese. Lezi jich tam vsude hafo, ale hazim jen jeden a kdyz ho hodim pak na hromadu klacku, pes najde ten svuj….Ale zase - cest je mnoho. Tak jako pomucek a udelatek - nekdo uci pres sklenice ap.
…diky moc..to OB mně nenapadlo, přitom to vlastně dělají s drivky, jedna holka od nás OB cvičí a je pokročilá, tak se zeptám ji….diky moc
Neni vubec zac. Jsem jen pozorovatel 😁 ale cvici s nami i OBckari i mala plemena, tak se obcas vyskytnu i u tohohle. A prave me prekvapuje, ze by to uz nikdo neumel naucit?? Kdyz i ja s tema mamutama se k tomu dostanu😀
…u nás na cvičáku se specialky s malými plemeny nejvíce, tak právě sháním kde se dá,ale to OB mi prostě nějak nedocvaklo…
Cože?!?
Vy mi tajíte, že bydlíte kousek od nás?😂
Že byste chodili do prasečí rokle, kam nikdo nechodí? Nebo Slavičák ?
Dublinbarzoj:Tomu se o tomto zážitku bude zdávat a časem třeba začne kolovat éterem ve stylu : otevřel jsem dveře a v kufru dva vlci, na zadním sedadle medvěd, Od spolujezdce navigovala taková ta chytrá a řídila lesní žena, nebo to bylo obráceně, doteď se nemůžu vzpamatovat🤣🤣🤣
Mám takovou fantazii, že pán doma líbal ruce svojí ženě a už nikdy jí nebude vyčítat, že nechala děti aby v autě nadrobily a že na podlaze zůstalo pár obalů od Fidorky.🤣🤣🤣
Přesně🤣🤣🤣
tohle je Praha zapad 😇jasne, ze jsme kousek - indicie padly uz mnohokrat 😂
“Kotcovy” zivot sportaku - aneb, kdyz se otocis od PC 🤣Canici tak lehavaji, vovcacek, kdyz zjistil, ze se foti, dosel taky 😀
Dohromady maji splneno asi 40 zkousek a zavodu 😀
To moji kluci se společně netulí ☹️, no ani ty zkoušky nemají 😅.
Včera se Doronkovi stala nehoda 🙂. Spal u nás kamarád, kterého miluje, tak si k němu vlezl do postele jako vždycky. Snažil se ho nožkama odtlačit aby si udělal prostor, odsunul tím postel od zdi , propadl do té štěrbiny a nemohl ven 🙂.
A ten hajzlík, co si říká kamarád, si ho ještě vyfotil než ho vyprostil.😅
Povšimněte si na fotce Doroušova zoufale staženého ohůnku ☹️.
spani na posteli je strasne nebezpecne 🤣
Abych chlapeckum nekrivdila, ze se jen vali 🙂 Oni umi i pracovat 😍
Jen je teda sranda, jak je kazdy uplne jiny. Obcas mam problem se prepinat mezi nimi 😄na obrane je ten rozdil uplne propastny 😀
A jací jsou ?
Vovčáček nejlepší?
Já jsem zvědavá, jak to u nás s obranama bude, Fram to opravdu bere jako hru a když figurant není hravej, je z toho na rozpacích. Moc loveckého drivu v něm není, ale aspoň se nebojí jako řada briardů, zákus má pěknej, ale chce si vzít rukáv a jít do pryč. Spíš se v poslední době zhoršil než zlepšil. Teď jsme poprvé zkoušeli vyštěkání a brouček nechtěl běžet za zástěnu, pak to pochopil, štěkal ale zase si udržoval velkej odstup, což je vrozená vloha..
Dorouš kouše “ kolie styl”, protože v sobě kolii opravdu má a o starým Gučkovi, kterýmu dávám kousnout až poslední dva roky a jen tak pro radost figurant říká, že je to jeden ze psů, ze ktetých má opravdu respekt, jak je rychlej a razantní a že ho to sním opravdu baví ( figa). V tomhle je ten bull v něm hodně znát.
A jací jsou ?
jeden rychly jak prujem a druhy salamista 🤣
Ta pozice u vystekavani se uci, nespoleha se na pudy 😀Nenanucite drive a intenzitu -ale pozici ano
…tak jsem se spojila se Sabinou od Gulivera a napsala mi dvě způsoby, jeden jak ona, druhý jak OB…ten od Sabiny mi připadá takový pohodovějsi a zábavnější a kdekoli cvičitený…už jsme začali cvicit a ono to půjde v pohodě…ještě jednou díky za tip…mně a psa tohle baví, navíc to není náročné s hledáním vhodného placu jako stopy a můžu i během vycházky, takže to šetří i čas…
tak super!
Jj, vím, už jsem se do toho vpravila 🙂. Někde jde člověk trochu proti tý vloze prostě.
Dneska mě Fram pobavil, měla jsem doma paní na úklid ( neodsuzujte mě prosím, fakt velkej starej dům ☹️), zaplatila jsem jí, Fram k ní přistoupil, bankovky jí jemně, leč pevně, vzal z ruky a úplně neoslintaný mi je podal.🤣
Já ho to učila, podávat různý věci, i bankovky, s těma jsme to zrovna zkoušeli včera , tak mu to asi utkvělo v mysli .😅
🙂tohle se stávalo pravidelně ve vinárně, co máme pod barákem, že u stolu co jsme s Kelišem seděli, jakmile někdo vytáhnul bankovky, že bude platit, Keliš je zase vracel zpět, tedy ke mně, pak už si na to dávali všichni pozor…