Aktuálně: 2 776 inzerátů261 568 diskuzních příspěvků19 169 uživatelů

Naši adopťáci

kometa
kometa správce
27.06.2025, 15:56:52 xxx.xxx.147.163
efe:

A jak namyšleně se tváří 🥰

Mně ten výraz přijde spíš žalující - “vidíte to, jak mi tady ubližují?”.

Orionka (neregistrovaný) 27.06.2025, 18:16:33 xxx.xxx.226.32
kometa:

Mně ten výraz přijde spíš žalující - “vidíte to, jak mi tady ubližují?”.

Ale takový mají mopsi pořád - skoro.

Xerxova
Xerxova 27.06.2025, 18:19:11 xxx:xxx.86cb:210
Orionka:

Ale takový mají mopsi pořád - skoro.

ale ona Efe reagovala na Idorka… pyšný pohled jezevčíka 

Orionka (neregistrovaný) 27.06.2025, 18:21:34 xxx.xxx.226.32

Taková normální tichá pošta, efe na idorka kometa na vasila, já na kometu 🙃

Kilian
Kilian 27.06.2025, 18:32:02 xxx:xxx.1655:f374
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 27.06.2025, 14:25:32

…to já se rosila ve středu na veterině, jelikož jsem skoroslepá, tak jednou za čas ty drápy z gruntu vezme veterinář….to co vycházelo za pazvuky z Keliše to bylo něco děsivého..osazenstvo čekárny muselo nabýt dojmu, že tam toho psa vet za živa pitvá..…zvláštní je, že když tahle operace skončí, pes v klidu ulehne u stolu veta jako by byl někde na návštěvě, zrovna tak v čekárně je z něj milionovej vzornej pes….   

Vahine
Vahine 27.06.2025, 18:33:23 xxx.xxx.24.105
Aluška:

Já se pochlubím 13ti letým Idorkem, přijde mi že je čím dál větší fěšák 😀

Obrázek

No Idorek je idol prostě ❤️ a úplně naměkko jsem z jeho zádíček 😘 byl to Idorek s tím střetem s prasetem, že jo…jak mu to krásně zarostlo 👏 a nožka dobrý taky? Byla tam ta stará zlomenina…

Je to borec! A ještě k tomu krásnej 🌷

Aluška
Aluška 27.06.2025, 18:36:55 xxx.xxx.168.20
Vahine:

No Idorek je idol prostě ❤️ a úplně naměkko jsem z jeho zádíček 😘 byl to Idorek s tím střetem s prasetem, že jo…jak mu to krásně zarostlo 👏 a nožka dobrý taky? Byla tam ta stará zlomenina…

Je to borec! A ještě k tomu krásnej 🌷

Jj, Bivoj Idorek, bylo tam 5 starých neléčených zlomenin….. běhá na svůj věk a ty starý zlomeniny tak všelijak srostlý jak srnka 😁

Vahine
Vahine 27.06.2025, 18:39:46 xxx.xxx.24.105
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 27.06.2025, 18:36:55

No tak to je krásný, že mu to dobře běhá…až mi zvlhly oči 🙈 jak stárnu, všechno mne nějak víc dojímá 🤦‍♀️

Posílám všem Vašim Jozefčíkům pohlazení!

Aluška
Aluška 27.06.2025, 19:44:23 xxx.xxx.168.20
Vahine:

No tak to je krásný, že mu to dobře běhá…až mi zvlhly oči 🙈 jak stárnu, všechno mne nějak víc dojímá 🤦‍♀️

Posílám všem Vašim Jozefčíkům pohlazení!

Já se už taky dost často dojímám a zvlášť když koukám, jak Idy a Bess s těma svýma špatnýma zkušenostma fungujou…každej teda po svým způsobu, ale snaží se. Budou mi jednou hodně, ale hodně chybět. No a už jsem zase dojmutá . A všechny jsem od Vás pohladila 😀

efe
efe 30.06.2025, 09:55:42 xxx.xxx.199.5

Tak Ploužnická smečka má dnes výročí, před rokem dorazili placatí smradi 🤭

Obrázek Obrázek
Fiona Praha (neregistrovaný) 30.06.2025, 12:12:48 xxx:xxx.a56b:4220
efe:

Tak Ploužnická smečka má dnes výročí, před rokem dorazili placatí smradi 🤭

Obrázek Obrázek

To je trojka 👍 Jak se snáší? Já měla celý život holčičí smečku. Teď mám doma jednu holku a uvažuji o pořízení kluka, prvního v životě. 

Sarah01
Sarah01 30.06.2025, 12:15:37 xxx.xxx.162.253
Fiona Praha:

To je trojka 👍 Jak se snáší? Já měla celý život holčičí smečku. Teď mám doma jednu holku a uvažuji o pořízení kluka, prvního v životě. 

Kluci jsou fajn, doporučuju. 🥰

efe
efe 30.06.2025, 12:50:09 xxx.xxx.199.5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona Praha z 30.06.2025, 12:12:48

Mezi holkama to občas zaskřípe, ze strany Elišky, jinak jsou v pohodě.

Fiona Praha (neregistrovaný) 30.06.2025, 16:14:42 xxx:xxx.cc8c:5a65
Sarah01:

Kluci jsou fajn, doporučuju. 🥰

Já právě nevím. Mám už 25 lety holky v různých počtech, kluka žádného. V rodině jsme měli kluka, sousedi nebo kamarádky taky mají, ale to neni, nedokáži posoudit. No největší vichr mám z pinďoura, někteří s ním mají problém. No a někteří díky kulkám mají “problém” a hlavou 😉

Sarah01
Sarah01 30.06.2025, 16:37:52 xxx.xxx.162.253
Fiona Praha:

Já právě nevím. Mám už 25 lety holky v různých počtech, kluka žádného. V rodině jsme měli kluka, sousedi nebo kamarádky taky mají, ale to neni, nedokáži posoudit. No největší vichr mám z pinďoura, někteří s ním mají problém. No a někteří díky kulkám mají “problém” a hlavou 😉

Mám obojí a neumím asi říct, co je lepší, každý má to svoje. Ale je fakt, že pes pracuje a neptá se proč. Problém s pinďourem nebo kulkama moc zatím nemá, ani ten v hlavě. 🙂

Sardullah
Sardullah 30.06.2025, 18:14:48 xxx.xxx.189.104

No psí holky jsou kapitola sama o sobě. Prostě jsou to potvory, co si budem…vymejšlej kudy choděj, ale když je miluješ, tak není co řešit.

Psí kluci jsou z mého pohledu jednodušší bytosti, nevymejšlej tolik, neptaj se “a próč?”

Často člověk zjistí, až když má psa i fenu současně ideálně stejného plemene, že je prostě psí kluk takový trdlo makový.

Na druhou stranu, můžou být psi dost otravní, když někde hárá fena a někteří nemusí jiné psí kluky…tady asi taky záleží i na  plemeni. Když třeba vidím našeho ausíka, od mala mezi psy…bez problémů…no a pak nám to pískle dospělo a psí klučičí kámoše si vybírá, defakto kamarádí jen s těmi psy se kterými vyrostl.

Z mého pohledu je pes/kluk jednodušší než psí holka.

Aluška
Aluška 30.06.2025, 20:00:14 xxx.xxx.168.20

40 let jsem měla jen holky, několik let i 4 najednou. Fakt aspoň jedna bude vymejšlet a ostatní prudit, aby nebyl klid. Idora jsem nechtěla, že to s pinďourama neumím, no on si mě vybral a já nedokázala odmítnout. Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, že jsem si ho vzala. Prostě chlap, nažrat a pomazlit a miluju Tě…..i Mirďa je pohodovej, na to že oba jsou chovní a krejou ( Idorek už teda ne ), tak v hlavě kulky nemaj 😀

Trickyvoo
Trickyvoo 30.06.2025, 20:24:26 xxx:xxx.bdcb:ea51

Já musím říct, že Malča se dost zlepšuje a ptá se mě už jen málo “a próč?”.  Měla jsem dřív dva psy, sice se teda nikdy neptali a proč, ale ten první byl mazanej jak liška, do očí se mě neposlechnout neodvážil, ale občas mi nějakou drobnou lumpárničku provedl. Nicméně poslušnost na volno byla dokonalá, srnka nám přeběhla před nosem a on jen na mě kouknul, co si o tom myslím a když jsem mu řekla, že za ní nemá běžet, tak neběžel, lovec byl, ale jedině, když se to schválilo. Jen to byl hrozný Romeo, když se něco někde háralo, tak pomalu nespal a celý noci kňučel a aby toho nebylo málo, tak zrovna v sousedství bylo několik fen, ta kastrace byla každou chvíli naspadnutí.

Sarah01
Sarah01 30.06.2025, 21:59:27 xxx.xxx.162.253
Aluška:

40 let jsem měla jen holky, několik let i 4 najednou. Fakt aspoň jedna bude vymejšlet a ostatní prudit, aby nebyl klid. Idora jsem nechtěla, že to s pinďourama neumím, no on si mě vybral a já nedokázala odmítnout. Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, že jsem si ho vzala. Prostě chlap, nažrat a pomazlit a miluju Tě…..i Mirďa je pohodovej, na to že oba jsou chovní a krejou ( Idorek už teda ne ), tak v hlavě kulky nemaj 😀

Tak já to mám přesně jak přes kopírák. Měli jsme vždycky 3 feny. Jakmile jedna odešla, přišla další. Draga jsem jednou zahlídla na FB ve skupině Retriever SOS, majitelé ho vrátili chovatelce, nikdo ho nechtěl, prý je moc velkej. Na té fotce tak smutně koukal, tak jsme si pro něj jeli na druhej konec republiky. A bylo to to nejlepší rozhodnutí, takovýho psa už nikdy mít nebudu. Udělal by pro mě všechno. A to jsem psa a smetanovýho goldena nikdy nechtěla.

Sardullah
Sardullah 30.06.2025, 22:37:59 xxx.xxx.221.216

To je věčné téma…psa a nebo fenu. Někomu feny vyhovují a další by nechtěl fenu ani za zlatý prase.

A nejde vůbec o nějakou poslušnost…fena samozřejmě poslušnost zmákne. Tady by možná někdo podotknul “Ale Sardullah, co tvoje Gina?”…no a já odpovídám, že se tady bavíme o psech, Gina je medvědice a na medvědici je ta poslušnost velmi dobrá".

Myslím, že je to celkově jako u nás ženskejch…prostě my ženský musíme být nastavené jinak než chlapi, protože my jsme ty, kdo zajišťují pokračování rodu a k tomu, abychom odchovaly potomky, zmákly samce a bambilion dalších věcí, je potřeba v tý makovici mít něco trochu jinýho než chlapi. 

Samozřejmě se teda bavíme o nějakém normálním psu, ne o tom, který má nějaká traumata z minulosti, tam je to určo individuální…ale pokud si domů přivezu normální psí mimčo a nechci si komplikovat život, tak psí kluk je jasná volba.

Ano, my co ty feny máme, tak pak říkáme, jak jsou báječné a dokonalé a úžasné a ona je to nakonec pravda, ale často zapomínáme, že než jsme se k tomu dopracovali, tak bychom ty potvory často překousli vejpůl…no a další věc je, že ony si nás ty holky často přizpůsobí k obrazu svému a naučí nás nějakému pohodovému soužití…a můžeme si stokrát říkat, že to my jsme ti, kdo má zásluhu na tom, že nám to tak pěkně klape, ale řekla bych, že opak je pravdou.

Budu se opakovat, už jsem to v podobných debatách psala…když jsem měla afgána, tak jsem si o něm myslela, že je nejinteligentnější pes na světě (samozřejmě se nebavím o nějaké pracovní inteligenci…protože v žebříčkách takové inteligence je na prvním místě bordera a na posledním afgán), ale myslím, že to, že jsem si myslela, že mám doma psího génia, bylo jen proto, že jsem k němu neměla afgání slečnu….protože kdyby jo, tak jakej byl génius…

Miluju svoje psí kluky, protože jsou to mamánečkové, moje prdelky zlatý, maminčina štěstíčka a největší miláčci na světě…a miluju svoje psí holky, protože…no tak teď mě zrovna nenapadá jediná kladná vlastnost proč…no asi protože si chlapa umí omotat kolem paciny, až se dmu pýchou, jak mám chytrou holku, skorem jak kdyby to byla moje krev a já jí porodila,  protože toho umí spoustu vymyslet, protože to jsou Kanimůry schránčlivý, megery nanicovatý, potory umíněný, manipulátorky neskutečný, empatičky až na půdu (a tady to možná vypadá, že toto je kladná vlastnost, ale tu ty hajtry často využívají ve svůj vlastní prospěch)…ale pak přijde večer a tahle potvora si k vám přijde lehnout do postele, dá vám sladkou pusinku a řekne “ty jsi moje holka a já tě miluju” a mně ukápne slza dojetím, jakou mám hodnou holku ..a ta hodná holka řekne “a teď kousek uhni, mám tady málo místa” a vy uhnete, protože jste pořád na měkko…

No už je tady…Gina přišla k posteli a udělala “kňour, kňour” a já teď koukám, že jsem se automaticky posunula až na kraj postele, aby měla madam dost místa…a přesně jak jsem psala výše..dostala jsem pusinku na dobrou noc a čuba se rozvalila na ¾ postele, spokojeně si oddechla a hajá…no a tak si tu žijeme…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.