Coudas..ono to není video,jen zvuk..a nechce se mi to jaksi dávat na veřejný youtub.....poptám se pak synovce,jak by tošlo převexlovat..Nebo mi dejte na SZ mejl,a pošlu vám to mejlem..
Da se to na yputube dat “pod heslem”, ale samozřejmě chápu. Jo je to zvuk, ten jsem schopna dat do videa, přidat třeba fotečku krajinky a na youtubu to dát jako neveřejné, kam se dostanete pouze odkazem, myslím že případně i heslem. Odzkoušela bych předem. Můj mail je verejný hodně, tak klidně napište : kayecek@seznam.cz
Coudas-akorát nemám chytrý telefon,tak i na mejly chodím sem tam-jak mám čas...nemám pořád zaplý počál…🤭ale těším se..zatím sem dám ty moje Kameloty..pak ještě jedny..
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 18.01.2025, 16:05:36
Bože jakový pracant😏 já jsem byla ráda, že jsem si to vůbec stihnula poslechnout😎 Nejsem žádný hudební znalec, ale myslím, že hrajou dobře…hrajete hezky Bobi👍
Bože jakový pracant😏 já jsem byla ráda, že jsem si to vůbec stihnula poslechnout😎 Nejsem žádný hudební znalec, ale myslím, že hrajou dobře…hrajete hezky Bobi👍
No s takovouhle otázkou, anonymní přispivatel, a po tom, co se vkládají videa “fetish”, tak si ho radši ani nebudu rozklikávat, a doporučila bych nekoukat i ostatním…