Aktuálně: 1 998 inzerátů276 091 diskuzních příspěvků19 632 uživatelů

Celoroční teplákofka

ančovička (neregistrovaný) 20.03.2026, 23:36:27 xxx.xxx.243.245
»
Odpověď na příspěvek uživatele DADU z 20.03.2026, 23:12:26

Díky za dobré zprávy 😀..my pojedeme zítra ráno s vnučkou Amálkou ...moc se těším 😍 to zase nakoupím kytek všeho druhu a barev, možná i nějaký okrasný stromek nebo keřík 😇.."mám toho málo"🤣🤣..

ančovička (neregistrovaný) 21.03.2026, 07:40:09 xxx.xxx.33.138

…tak se nikam nejede.. prší 😥…zítra....zítra už má zase sluníčko svítit  ⛅☀️  

..a pár fotek mých drahých slepiček..a poslední letošní kvetení  mojí amárky 😍

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
eva (neregistrovaný) 21.03.2026, 16:49:29 xxx.xxx.163.219

Z Lysé jsem přijela, dnes tam bylo strašně moc lidí,  jsem úplně vyřízená😲🤔

eva (neregistrovaný) 21.03.2026, 16:51:05 xxx.xxx.163.219

Jinak mláďata byla super, byli jsme s malým vnoučkem a ten si to užíval…vnučka byla se školkou už v týdnu, také se jí to líbilo…ale nekoupila jsem si nic, na to jsem tam neměla vůbec sílu, tyhle davy lidí nejsou pro mě🤔

DADU
DADU 21.03.2026, 21:49:24 xxx.xxx.33.64

No - jak je vidět, tak tentokrát je tam “narváno” každý den

Anonymní (neregistrovaný) 22.03.2026, 06:35:10 xxx.xxx.145.115

letos to nestiham ale o Lyse premyslim kazdy rok.  Nejake fotky pro predstavu byste meli?

Anonymní (neregistrovaný) 25.03.2026, 10:14:14 xxx.xxx.241.37

Blíží se nejkrásnější období. Na toto se úplně těším. Vajca jsou v líhni.

Obrázek Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 25.03.2026, 10:35:38 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.03.2026, 12:54:38

Jeee - Norisová??

Buggyra
Buggyra 25.03.2026, 10:56:00 xxx.xxx.198.226

Jj, to je Hnědka Norrisová, momentálně vyhlížíme jejího jmenovce, kdy mu “bude zase líp" 😁

Varaxi
Varaxi 25.03.2026, 11:00:05 xxx.xxx.129.250

Tak. Sousedka krade.

Je to paní velice hloupá, ješitná, sobecká, které všichni ubližují. Třeba jsme stříkali stromy proti květopasům, a ona si vzala do hlavy, že jí kvůli tomu chcípl ořešák. Sama vyřvává, že máme stromy zasázené moc blízko plotu, ale ona je má zasazené metr daleko, kdežto my přes dva a půl metru. Na moji tetu, původem Slovenku, vyřvává, ať táhne domů na Východ, že ji nebude živit na daních v důchodu, což je vtipné, protože sousedka přes 30 let nepracuje, kdežto teta ano a tak živí teta ji. A když nás hnala před komisi kvůli tomu ořešáku, tak si spletla letopočet a do zápisu napsala rok 1912 místo 2012. Sousedi z druhé strany od ní z ní taky rostou. Mají bígla, a jeden den to je ludra, ona do něj strká smetákem přes plot, aby štěkal, a ona si mohla stěžovat; a druhý den se pohádala s někým jiným, tak je to pejsánek a přes ten samý plot ho krmí cukrem. No prostě je to ježibaba, která se neumí nehádat.

A tahleta paní vzala rýč a šla si potmě vyrýpnout k bratrancovi do oplocené předzahrádky sněženky. U toho pošlapala další kvítka a podupala hydroizolační fólie, které tam měl bratranec nachystané, takže není jisté, že nejsou nepoškozené. Jsou zprohýbané a od bláta a kamínků, takže se na to fakt vsadit nedá. Máme to natočené na kameru. 

Já jsem si myslela, že ta paní je zlá, protože je hloupá a nešťastná. Protože nedokáže pochopit, že někdo má jiné priority, zájmy, standardy. 

Ale na tom, že se nekrade, není co chápat. 

Jako kdyby šla krást něco jiného, tak to i pochopím. Neomlouvalo by ji to, ale chápala bych to snáz. Ale sněženky? Proč, nač? Kvítko, které se samo rozlízá na každé druhé zahradě. Rostou i na takových těch travnatých pruzích, co bývají na vesnicích místo zpevněných chodníků. Jasně, ne v trsech, musela by si vydloubnout pár rostlinek, ale ono by se jí to za pár let rozrostlo. Zas tak stará, aby se toho nedožila, není. 

A navíc jen nejde o to, co vzala, ale i o to, co zničila. 

Jsem divná, že mě tohle vytáčí k nepříčetnosti?

Buggyra
Buggyra 25.03.2026, 11:09:54 xxx.xxx.198.226

Sousedské vztahy jsou někdy komplikované. Já jsem jako malá lezla k sousedům na třešně. Paní možná dlí mentálně v době, kdy neoplocená zahrada byla “všech” a vyrýpnutí plevele nikomu nevadilo… Bíglovi bych pořídila dvojitý plot, jako pořizujeme každoročně podél ohrady koním, aby k nim lidi nelezli, protože krmit cizí zvířata, to je ta správná zábava. Vám pevné nervy.

Druhá věc, měli jsme fakt nepříjemného souseda, dědka bývalého policajta, ten byl ve střehu na cokoli, co se dělo z naší strany, hned si stěžoval. Tak mě to jednou nakrklo, že jsem vzala vajíčka a jak otevřel dveře s hubou nafučenou, že mi zase něco vyčiní, tak jsem mu je vrazila do ruky a pěkně se usmála a popřála mu krásný den. Takhle třikrát. Pak přišel, jestli bychom mu nedali náruč sena pro psa do boudy na zimu. A najednou z nás byli kamarádi, a lepší monitorovací systém ke koním jsem si věru pořídit nemohla! Pán teď umřel a já budu muset investovat do těch kamer….

Zrzavci
Zrzavci 25.03.2026, 11:14:47 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.03.2026, 11:09:54

Tak mě to jednou nakrklo, že jsem vzala vajíčka a jak otevřel dveře s hubou nafučenou, že mi zase něco vyčiní, tak jsem mu je vrazila do ruky a pěkně se usmála a popřála mu krásný den. Takhle třikrát. Pak přišel, jestli bychom mu nedali náruč sena pro psa do boudy na zimu. A najednou z nás byli kamarádi, a lepší monitorovací systém ke koním jsem si věru pořídit nemohla!

Kdybych byla tak moudrá jako Vy! A to ne to já hned jdu bojovat, páč mě na hlavu nikdo dělat nebude. A je mi to k ničemu………. nemohla bych k Vám na kurz nějakej? Klidně onlíne, to se dneska nosí.

Zrzavci
Zrzavci 25.03.2026, 11:15:28 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 25.03.2026, 11:00:05

Nejste, jsem stejná, ba spíš horší, páč věkem a lidma vopotřebovaná, ale moc bych chtěla umět to, co píše Buggyra.

Buggyra
Buggyra 25.03.2026, 11:25:11 xxx.xxx.198.226

u mě to byla čirá náhoda, prostě jsem nehodlala dál fungovat ve strachu, co na nás soused práskne nebo s čím zase přijde. Nemáme tam u koní všechno upe tip ťop, mohl by nám pěkně udělat nepříjemno. Máti kolem něj chodila po špičkách, a jak nafouknul hubu, hned couvala a omlouvala se a přestala dělat, co dělala… třeba jsme vyřezávali stromy nad cestou, které se v zimě prohýbaly pod sněhem, a kdyby na někoho něco spadlo, je to na nás… a on že mu bude foukat na barák, že ty stromy jsou větrolam - a o dva roky jsem se ho už přátelsky ptala, že ty stromy jsou fakt už na hraně, že tamten trhá už kořeny z půdy, a že bych nerada, aby to zrovna jemu spadlo na auto, jak bychom to tak vymysleli, abychom to mohli pořezat, a on že teda když mu to nakrájíme, aby si to mohl odnosit na zátop, tak ať řežem 🙂

Varaxi
Varaxi 25.03.2026, 11:32:22 xxx:xxx.9165:9af6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.03.2026, 11:09:54

Ta sousedka s těmi dalšími sousedy s bíglem bydlí ve dvojdomku. Plot vede od středu dvojdomku dál mezi zahradami. Z toho vyplývá, že dvojity plot by byl ve velice nešťastném místě. A navíc to není můj pes, plot ani dvojdomek, takže s tím nic neudělám. 

Navíc ona šla krást na oplocenou předzahrádku. Šla, vyšla tři schody, otevřela branku, vešla za ni a kradla a ničila. 

Já bych šla po dobrém na člověka, který mi vyčítá, třeba na mě i řve, a má pravdu. Pokud bych mu chodila na třešně, tak i když je to tady běžné, i když to dělají všichni, uznala bych svou chybu. Ale jak chcete jít po dobrém na člověka, který regulérně krade, vyvolává nesmyslné konflikty, vymýšlí si a lže a nikdy neuzná svůj podíl viny? To prostě nejde.  

Je rozdíl mezi nedorozuměním, nepochopením, a mezi roky trvající šikanou, která je teď korunovaná krádeží. Ta ženská je šílená a měla by se léčit. 

Varaxi
Varaxi 25.03.2026, 11:34:44 xxx:xxx.9165:9af6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.03.2026, 11:25:11

No jasné, no. Váš pan soused byl uplně jiný člověk. Vlastně dobrý člověk. 

Kdežto tahle zlodějka… darmo mluvit. 

Buggyra
Buggyra 25.03.2026, 11:47:20 xxx.xxx.198.226

Navíc ona šla krást na oplocenou předzahrádku. Šla, vyšla tři schody, otevřela branku,

Tak to hlava nebere…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.