Aktuálně: 2 573 inzerátů233 982 diskuzních příspěvků18 616 uživatelů

Kariéra a kůň - kde pracovat abyste si h mohli dovolit?

Zrzavci
Zrzavci 20.02.2025, 14:58:19 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 20.02.2025, 14:56:41

že jo? Já teď jak je zima - žrala bych jak medvěd před hibernací 😀

efe
efe 20.02.2025, 15:00:30 xxx.xxx.199.5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 20.02.2025, 14:58:19

Jj, ale musim hubnout do plavek! Děsný muka…

Buggyra
Buggyra 20.02.2025, 15:11:22 xxx.xxx.198.226

Já z dětských jednodílných plavek plynule přešla do stařeckých jednodílných plavek, kde se ta pneumatička krásně schová (navíc, když ji vyvažuje ta zadnice…), a ještě ke všemu mě nestudí tolik na břiše, když lezu do studené vody, heč 😀

N (neregistrovaný) 20.02.2025, 16:13:27 xxx.xxx.242.38
Arbora:

Ešteže si to každý môže zariadiť tak ako potrebuje. Tí, čo chcú mať kone doma ich majú doma. A tí, ktorí nechcú, ich doma nemajú. Nemyslím, že je potrebné porovnávať si pindíky, kto je lepší a viac majiteľ koňa. Beztak im ide iba žrádlo.

Když ale pomineme práci a starosti, tak určitě je nejlepší mít ho doma. Při určitých znalostech a schopnostech.🙂 

Canka
Canka 20.02.2025, 16:38:32 xxx.xxx.212.25

Každý to máme tak,jak chceme…a jak to každému vyhovuje..pro mě jsou moje koně rodina a od té doby,co je mám na svém,tak prostě moje závislost🙂Nedovedu si představit je vidět jednou za týden a nemoct se s nima pomuchlat,olíbat a mazlit…absolutně mě to v ničem neomezuje a dělá prostě šťastnou..ale každý máme priority jinde..

A budiž přáno každému,ať to má dle svého😂

Varaxi
Varaxi 20.02.2025, 17:46:55 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 20.02.2025, 16:13:27

To je jako říct, že při určitých znalostech a schopnostech je lepší si sám postavit barák. Taky je to pravda, ale úplně neužitečná a k ničemu.

N (neregistrovaný) 20.02.2025, 17:54:40 xxx.xxx.242.38
Varaxi:

To je jako říct, že při určitých znalostech a schopnostech je lepší si sám postavit barák. Taky je to pravda, ale úplně neužitečná a k ničemu.

Skoro, ale barák není živý a ještě se mi nestalo, aby se mi po něm stýskalo.🙂 

Coudas
Coudas 20.02.2025, 18:12:05 xxx:xxx.1838:eced
Varaxi:

A není? Když to umíte a baví vás to…

Coudas
Coudas 20.02.2025, 18:25:01 xxx.xxx.120.100

Já teda myslela, že se řeší jestli si koně někdo může dovolit, a ne jestli ho má víc nebo míň rád podle toho, jestli ho má doma nebo v ustájení,l. Ale tak… je o mě známo, že neumím číst…

N (neregistrovaný) 20.02.2025, 18:58:08 xxx.xxx.242.38
Canka:

Každý to máme tak,jak chceme…a jak to každému vyhovuje..pro mě jsou moje koně rodina a od té doby,co je mám na svém,tak prostě moje závislost🙂Nedovedu si představit je vidět jednou za týden a nemoct se s nima pomuchlat,olíbat a mazlit…absolutně mě to v ničem neomezuje a dělá prostě šťastnou..ale každý máme priority jinde..

A budiž přáno každému,ať to má dle svého😂

Nikomu to neříkejte, ale ani nevíte jak vám závidím.🙂 Nejkrásnější léta života strávená u koní. Je jedno že bydlení 32 kategorie a záchod byl venku.😄 

Jaruš87 (neregistrovaný) 20.02.2025, 19:30:11 xxx.xxx.185.252

2 Saga-můžu jen ciste ze zvedavosti? Jaká je profese,ze ktere když odejdete,tak už se do ní nemůžete nikdy vratit? 

Canka
Canka 20.02.2025, 19:42:44 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 20.02.2025, 18:58:08

No myslím si,že těch,co by mi závidělo můj život moc není😂Kord třeba když venku mrzne,prší,sněží,fouká,je bouřka…a všichni jsou zalezlý v teplech domovů a já zmáčená lítám po venku..to zase naopak já zavidím těm doma😂Nebo když jsem nemocná,sotva lezu,ale nikdo se neptá a postarat se musím..nepamatuji se,kdy bych zažila jeden celý den odpočinku a válení😂Ale tak válet ae můžu v důchodu…

Jinak Sago taky se přidávám se zvědavou otázkou😀Jestli to není tajemství,copak je to za práci?

A celkově jinak k tomuto tématu tady..za sebe můžu říct,že se jinak žije,když je člověk na vedoucí pozici a má úplně jiné peníze,než když byl skladníko/ prodavač v hypermarketu…ten rozdíl je markantní..kdybych se tenkrát nerozhoupala a pro svou kariéru nic neudělala,tak dneska nemám zvířátka na svém…takže je to hodně i o těch cílech v životě… 

Coudas
Coudas 20.02.2025, 20:38:55 xxx.xxx.120.100

A Tebe to netěší, ten rangers výcvik? Mě to vzdycky strašně bavilo, právě ten extrém. Ale jak se tady stále píše, je to volba každého a každý to má jinak. Sestřenka mi kdysi u babičky říká - já bych koně nechtěla mít, sbírat po něm ty hov… Prostě to kazdy vidí po svém. Já zas nemusím do divadla, k moři a podobně. 

Saga
Saga 21.02.2025, 08:29:19 xxx.xxx.167.183

Pro Jaruš a Čanku, nejde o to, že bych se nemohla nikdy vrátit, i když na svoje místo do té konkrétní firmy, kde pracuji jistě ne, protože to je tzv. místo, které se neopouští, tam se člověk drží zuby nehty až do důchodu😄. Ale spíš pro to, že když bych svou profesi chtěla vykonávat někde jinde, třeba v tom slova smyslu, že chci kariérně růst, musela bych se přestěhovat. Práce v mém oboru mi byla na současné pozici nabídnuta 2x, naší konkurencí😄 a jednalo se právě o kariérní postup. Ten nejbližší možný zaměstnavatel je od mého bydliště vzdálen 115km, ten druhý 185km. Dojíždět denně se to nedá a stěhovat se za prací nechci nikdy. Nenalila jsem do baráku a zázemí pro hajtry několik mílí proto, abych to pak prodala a začínala někde jinde od nuly. Někdo jiný by to třeba udělal, já ne. Moje profese je vázaná na místo a zařízení, nelze pracovat na HO odkudkoliv, bohužel. Vzhledem k tomu, že jsme v prostředí internetu a číst to tu může naprosto kdokoliv, blíže se vyjadřovat nechci. Ale můžu vás ubezpečit, že se skutečně nejedná o žádnou trestnou ani nelegální činnost😄. Jen je to prostě práce, která není úplně běžná a není všude k mání, většinu svých kolegů od konkurence znám, přestože nás často dělí stovky kilometrů a už roky jsou to ty samé tváře, nemění se, stejně jako já stále zůstávám. I když mám občas výhrady, ale to je v každé práci.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.