To měření mě zaujalo… tak s tím začnu taky… pro jistotu i pas i hrudník. Když držím dietu já, tak taky neberu váhu jako to nejdůležitější resp. to musí jít ruku v ruce s úbytkem centimetrů.
To měření mě zaujalo… tak s tím začnu taky… pro jistotu i pas i hrudník. Když držím dietu já, tak taky neberu váhu jako to nejdůležitější resp. to musí jít ruku v ruce s úbytkem centimetrů.
Pas jsem jí taky měřila, ale tam záleží, jestli se vykadila, vyčůrala, jestli není napitá, jestli není nažraná. Hrudník mi přijde jako lepší ukazatel, myšleno u obezních psů, ne u běžných jedinců.
Na Ginu to bude chtít asi pásmo? 🙂 Plus chlupy huňatý, to bude chtít asi notně utáhnout při měření.
Dneska ráno zas měla ten svůj “hladovej” stav - nechci nic žrát, jen mě pusť ven na trávu. Chjo… Nacpala jsem do ní trošku plátkovýho sýru, to většinou zabere, tak nakonec se nechala přemluvit a sežrala půlku ranní dávky granulí.
Nechci žrát, chci se pást?
překyselený žaludek (?)
Ano, dost jsme to eliminovali tím, že vždy večer před spaním dostane malou svačinku. Jenže jak je na dietě, tak dostává jen sušenou plíci, což je vlastně čistý protein a ten v tom žaludku vydrží chviličku. To mi jaksi nedošlo. Takže ode dneška bude dostávat pár granulí, ty sacharidy ten žaludek zaměstnají podstatně dýl.
Blbej dotaz? Nepomohl by bílý jogurt -Holandia - jako start po probuzení?
To je otázka, když odmítá pozřít cokoli, musí se přemlouvat na lahůdky, zda by jogurt zrovna byl to ono, co by jí vonělo.
Mě napadla k večeři nějaká ta řasa nebo psyllium, možná nějaké otruby, prostě vyloženě vláknina, místo těch škrobů? Nebo zkusit přidat ke granulím, pokud se ukáže, že granule stačit nebudou. A teď mě taky napadá vařená mrkev. Víte, jak Horsana protěžuje mrkev…
Pokud je jí takhle blbě, odmítá cokoliv kromě sýru. AI píše, že žaludek nejdéle zpracovává sacharidy, proto jí dám ty granule na noc.
Stejně je to u ní zvláštní, protože krmný režim má pořád stejný a tyhle epizody se stávají tak 2x do měsíce.
Jo, nedošlo mi - že už je jí blbě. No ale tak co prostě večer?
Večer dostávala tu plíčku - stejně jako jogurt v podstatě jen bílkovina (jogurt ještě s vodou). Takže do rána v žaludku zase nic. Jogurt by byl stejně spíš na tu mikrofloru na střeva…
Tak Baru za týden shodila 150 g, mám radost! Dneska podstoupila další laser a první cvičení ve vaně.
Ja ten jogurt navrhovala v souvislosti s tim překyselení žaludku, že to prý někdy pomáhá.