»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tom50 z 30.11.2025, 19:00:26
Hezký den Tome ještě jednou,
nějak si nemůžu zvyknout na ten systém odpovědí na komentáře napříč vlákny, ale chyba bude zřejmě u mne, Vy jste tady jako ryba ve vodě 🙂.
Taky jen heslovitě
- nevím, jaký je rozdíl mezi registrovaným a neregistrovaným účastníkem fóra, snad jen, že můžu lajkovat příspěvky a nebo získám já možnost psát a číst (a taky admini asi) soukromé zprávy? Jaká je další výhoda? V čem?
-Já do Vás nevyrývám, to Bůh chraň, jen jsem stejně jako Vy nějaký a nějak to v životě cítím, kdybych nechtěl a nebo jste mne nezajímal, kliknu na jinam a nevracím se k Vám, nemyslíte? A čeho si strašně vážím, je Vaše nabídka sdílení se mnou neveřejných informací, které probíráte někde v zákulisí. Toho si cením. Zcela upřímně děkuju.
- díky za info na pana Frause, ono už to bude opravdu hezká řádka let a pokud se Vám neozval více než deset let, asi už krámek neprovozuje. Ale až pojedu kolem, zastavím se tam podívat a dám Vám vědet.
-ano, to video o té muškařině bylo někde z anglického venkova, rozhodně to nebylo v Čechách, ale co tak slýchávám, i tady u nás se ještě najdou zajímavé revíry, i když ta rybařina nabrala směr a rychlost, že už to o tom klidu u vody rozhodně není. A Češi míří za rybami i do světa, jsou na to i specializované cestovky, člověk žasne 🙂
-s tím videem o Blaníku už Vás nebudu trápit, nebojte, nemyslel jsem to nijak špatně, naopak, ale je to Vaše dítě a kdo se chce o něm něco dozvědět, holt se musí víc snažit 🙂 Tečka! OK?
-možná jsem nepochopil, teda určitě jsem nepochopil, co Vaší ješitnosti dělá dobře, když Vám zavolá DR. Marx a ptá se Vás, zda jste se smál videím od Pečínky?
Respektive by mne asi více zajímalo, proč Dr. Marx obvolává lidi a ptá se jich, zda se smějí videím někoho, kdo jde se svou kůží na trh, veřejně a i když má názory a včelařské praktiky, nad kterými se můžeme pozastavit nebo s nimi vůbec nemusíme souhlasit (můj případ), je tady. Co asi chce Dr. Marx od těch, kterým volá, slyšet? On taky natáčí videa, která dává na YT, kdyby volal, a chtěl slyšet Váš názor na svoje video, ok, tomu bych rozuměl, ale takhle a ještě s posměchem nebo toužící po senzaci a nebo aby dál tlumočil Váš názor napříč včelařskou obcí svých věrných soukmenovců, o kterých hovoří jako o svých kamarádech a za zády pak pomluví Vás? Nevím, jaký je doktor, to chraň Bůh, ale o jeho charakteru to něco svědčí. Rozhodně nestraním ani jedné straně, ani nehodnotím rozdílnou úroveň videí či fundovanost obou protagonistů mé dnešní úvahy, to, aby jste mi rozuměl, rozhodně taky nevyhledávám společnost ani jednoho z nich, myslím, že oni by o to ani nestáli.
-pokud máte tak úžasné vizualizační schopnosti, tak to klobouk dolů. A o dělbě práce se s Vámi nepřu, to je jasné, že ne každý umí úplně všechno.
Tak to bychom měli a těším se zase na Vaše řádky, až se k nim dostanu 🙂, teda pokud mi tady ještě nějaké věnujete 🙂
GW
PS: Dobrá zpráva je, že neodcházíte, i ,,demonstrativní,, odchody mají své kouzlo, nejen na internetu, ale třeba i ve vztazích 🙂