Dobrý večer Tome,
ve svém úplně prvním příspěvku jsem tady žádal, respektive prosil všechny, aby se ta diskuse vedla slušně a hlavně VĚCNĚ k šestirámku, o kterém tohle téma nebo jak se to tady na foru jmenuje, bylo.
Podívejte se, co z toho nakonec vzniklo. Šestirámek je na hovno, nic nefunguje, do okamžiku, než s ním přijde Váš kamarád, že to zkouší, já se těšil, že se ta debata konečně rozvine a ono ouvej. Ptal jsem se Vás, zda Váš kamarád udělal jen jedno včelstvo na zkoušku nebo více, to jste přešel jak družstevní lány, ok, a nakonec to tady končí u naprosto nesmyslného napadání se kvůli nějakému spolku, co funguje nefunguje a má pravidla jako zednářská sekta. Ok, ale proč kurva v tomhle vlákně, které jsem založil proto, abych se dozvěděl něco o metodě chovu včel v tomto typu úlu.
Tolik se těším, že dá Tom04 nějaké bližší info, až vyzimuje. Dá-li.
A když už jste tohle téma ,,zasvinili,, politikou (protože každý spolek politikou do určité míry je a registrovaný dvojnásob), tak mi vysvětlete, (on už to tady napsal pan Malina), jak jde dohromady persona včelař pan Dr.Marx, který je pro Vás tím, čím je a to, že je taky zastáncem zimování na medu, neléčení včelstev, hledání včelstev, která v přírodě přežívají bez léčení, aby vyšlechtil superodolnou včelu a všeho toho, čeho jsou téze plné spolku jménem Šance pro včely, spolku, jehož je Dr.Marx také ,,soukmenovcem,,?
Máte ty koule, až Vám příště zavolá, říct mu, že je posraný aktivista, lepící se k pomyslné včelařské silnici a všechen ten hnůj, co jste tady na ten spolek nakydal?? Já Vám odpovím za Vás. Nemáte.
Kdyby jste viděl pana Gora osobně-řekl by jste mu to do očí? Co jsem pochopil, je také členem tohohle včelařského uskupení. Taky ne, co? O panu Malinovi ani nemluvím.
Možná bude na čase tohle téma zamknout, poprosím adminy, ať to udělají. Protože až sem zavítá další pošetilec jako já s úmyslem něco se o šestirámku dozvědět, zjistí že nejlepší úl je Blaník, všechno ostatní stojí za hovno, včely musí dělat to, co VY chcete a ne podle toho, co je pro ně přirozené, to je přece nesmysl (!), že nějaký spolek je totálně úplně na hovno a je tvořen aktivisty, pomatenci a lidmi, co prolévají včely kyselinou a protože z duše nenávidíte každého, kdo má byť jen trochu jiný názor než Vy a nebo se nechová podle Vašich nejušlechtilejších představ. To privilegium Vaší obliby má jen pár vyvolených, se kterými si v zákulisí pečete svůj vlastní dort. V čem jste jiní než spolek pana Dvorského? Možná jen v tom, že nepožadujete od soukmenovců parcelní číslo Vašeho domu nebo pro ověření totožnosti jiný prokazatelný způsob. V tom s Vámi souhlasím, že tohle je v tom spolku naprosto šílené!
Nedivím se lidem, že odtud odchází nebo jen čtou a nezúčastňují se diskusí, diskutovat s Vámi je opravdu jen pro otrlé jedince. Vyhnout se Vám nejde, protože naprosto všechno a všude komentujete způsobem, který prostě odrazuje! Plivete špínu na lidi, které jste snad ani v životě na vlastní oči neviděl, ale naprosto přesně víte, jací opravdu jsou. Vy víte, jaký je doopravdy pan Goro, pan Javali, pan Dvorský, pan Malina, M.S.? Viděl jste je někdy a podal jim třeba ruku? Kolika z nich? Ale jasno v nich máte, jasně, to Vy máte ve všem a ve všech.
To je všechno, co jsem měl na srdci vůči Vám. Včelař jste špičkovej, to každopádně, ale …
GW
PS: Prosím paní Kometu nebo jiného admina, pokud to jde, aby tohle téma šestirámku uzamkl a nebylo do něj možno dále přispívat, protože to, kam jsme se od zajímavého úlu, který se leckde ve světě používá a myslel jsem, že se tady o něm půjde slušně bavit, dostali, je vážně na poblití!