Příspěvky uživatele
cone
Cone
Ondřeji, několikrát jsem koupil rozinky s pecičkama, a papoušci se mohli utlouct. Teď jsem zalhal, nekoupil, bylo mi mnoho balíčků koupeno a já nevím kde to pořídili. V domácí vánočce je to na vylomení zubů, ale pro zobáčky je to to pravé. Cone
Tyto poznatky bych napasoval na stejné krmné dávky během odchovu jak kvalitou, tak kvantitou a na kvalitní podmínky v mimohnízdním období.
Jinak byste měl oslovit konkrétně ještě jednou zadavatele Vy, protože jsem zaregistroval , že tam umístí celoročně pár kakariků. A moje otázka zní - proč dělat neštastný pár kakariků, když mohou být v odpovídajících podmínkách štastní ti agošci okterých se zmiňoval dříve? Cone
Tazateli u nandeje jste doporučil nějakou literaturu, ale kdyby ji měl nastudovanou, tak by sice věděl o novém názvu nandeje a věděl by i více a nemusel se dotazovat. Stejné jsou dotazy o andulkách, kakaricích, korelách. Ti lidé se ptají na tyto "banality", protože tuto literaturu a časopisy nestudují.Proto je jim třeba poradit, a ne je setřít, proto píšete články, aby se znalosti dostaly i k těm, kteří mají ke knihám a časopisům trochu dál. Jinak by všichni tyto vědomosti měli z knih a nikdo by neměl potřebu číst články.Není to myšleno proti vám a vaši činnosti, již jsem zdůraznil že si vás vážim a mám vás za pracovitého a schopného člověka, ale mějte ,prosím , na paměti, pro koho to děláte.
Umím číst i malá písmenka, neztracejme čas osobními výpady, sunflowersman to myslí prvořadě dobře pro naše chovance, jen mu možná vadí tytéž věci jako mi trochu více. Cone
Pokud by to mělo být o něčem jiném, tak je tady naše přítomnost zbytečná, nebo raději budu hovořit jen za sebe, tedy moje přítomnost zbytečná.Příjemný večer cone
Nevýhodu pouze jednu a to podstatnou, je to nepřirozené,
Plastové bidlo je vhodné pouze pro papouška z plastu. Cone
Co dovozy? Vždyť všechny chovy jsou postaveny na generací po dovozových předcích, v mnoho chovech odchytoví jedinci fungují.Když pomyslím, že tuto stránku navštěvují i začínající chovatelé, tak jim přátelé vyrábíte bezesné noci svými kategorickými nedoporučeními a pernamentními obavami z burz.Je to až zaražející, tady by měli začínající chovatelé absorbovat optimismus a pouze být upozorněni na případná možná rizika. Ale začínám v tom cítit i něco jiného. Cone
Diskuse se má odvíjet na základě faktů, osobní pocity jsou míň důležité a neměly by být nekompromisně protlačovány. Ještě na závěr, já jsem paní jen zdělil, že tam takoví papoušci občas jsou, ale vy jste to posunul dále do roviny - nedporučuji nákup. Otázka zadavatelky nebyla "doporučujete mi nákup krotkého , ručně dokrméného papouška na burze?"Do rozpitvávání aspektů vhodnosti či nevhodnosti nákupu jste nás zavedl vy, já jsem jen chtěl, aby zadavatelka nevstřebala váš mylný názor. Cone
Co se týče vzdáleností, tak i když máme v Ostravě kvalitní veterináře, jezdil jsem se svými psy na vyšetření do Brna a třeba dysplasii jsem nechával vyhodnocovat v Hradci. Cone