Aktuálně: 2 749 inzerátů262 339 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 10.12.2024, 14:16:53 xxx:xxx.6816:9ce1

A tohle mě pobavilo. Berta ale zatvrzele tvrdí, že nechodí ptáčkům vybírat krmítka, a prakticky vůbec netuší,kde na tý zahradě jsou😂

Obrázek
janaa
janaa 10.12.2024, 14:15:04 xxx:xxx.6816:9ce1

Tak ale slepičince,kočičince, srnčince…to jsou všechno dobrůtky😂 chybí vitamín H jako hovňous🙃 

Ale samozřejmě to nic nemění na tom, že by bylo vhodné začít krmit jinak a lépe😉

janaa
janaa 10.12.2024, 14:09:36 xxx:xxx.6816:9ce1

Jezdíme nejvíc na bažanty, občas zajíce (ale nejsme z Moravy,takže to je jen okrajově), občas se někde ukážou prasátka. V září a říjnu se lovily kachny.

Jména bloncek - vzadu je Adélka a Berta, vepředu Bianca, Růženka a Cácorka

janaa
janaa 10.12.2024, 11:27:33 xxx:xxx.4b50:318

My furt lítáme po honech,ale dnes hon zrušili,tak jsem  vzala bloncky na větší výšlap. Jen bábu a skřety jsme nechali doma😀 Barunce se ve sněhu hůř chodí a do kopců zvlášť, a skřeti v zimě nevylézají🤣

Obrázek
janaa
janaa 09.12.2024, 18:49:17 xxx:xxx.547e:ff97
Sardullah:

No ale to jsou ty nehody…běželo jich víc a neměla tam místo….kluk je schopnej se přetrazit i když běží sám a to jenom proto, že se na mě otočí a volá “já běžím juchůůůů, to je sranda”…a já volám “Matý pozor, stůůůj” a Matýk říká “cožééé” a už bouráme…

A sbíhání z kopce…to taky není její vina, to je prostě fyzika…pohyb po nakloněné rovině a přitažlivost zemská je potvora, to se kolikrát přerazí i pán tvorstva, jakože člověk…proto z kopce neběhám.

No však jsem psala, že i psím holčičkám se nehoda stane…ale řekla bych, že ty příčiny jsou trochu jiné než u těch chlapečků.

Ne,to nebyla nehoda, ona si prostě myslela,že ty dveře uhnou🤣 takovýto,když to nejde silou,půjde to ještě větší silou😂 ona byla kamikadze štěně

janaa
janaa 09.12.2024, 18:16:19 xxx:xxx.547e:ff97
Sardullah:

U psích holek se mi to nestává…nevím, jestli na sebe holčičky už v útlém věku dávají větší pozor…jestli mají třeba lepší prostorovou orientaci ve smyslu…vím kam šlapu, i když se zrovna zabývám něčím jiným. Neříkám, že mi psí holka nikdy do ničeho nenabourala, nezakopla…ale většinou to jsou situace, které jsou nepřehledné…třeba je to interakce s několika psy a čuba tím motáním ostatních psů nemá úplně přehled…nebo je to něco, co na první dobrou nevidí…třeba trávou zarostlý příkop, který splývá s terénem.

U psích chlapečků to není neobvyklé…to je samý juchuchů juchuchů…takový šťastný bezstarostný stvoření ….

Nevim, přijde mi to jak u lidí…já jako ženská zvládám několik úkonů současně a ještě zvládám sledovat svoje dítě a nebo štěně, jestli se neřítí do záhuby…a pes je jak chlap a čím víc podnětů, tím hůř.

V tom případě má Bertička geny psího chlapečka. V půl roce se rozeběhla s ostatními, a zatímco ostatní proběhli ven, ona už tam neměla místo,tak to napálila v plný rychlosti do dveří. Půl hodiny nechodila,takže jsem myslela,že si přerazila páteř. Pak se oklepala a šla si rozbít hubu sbíháním kopce😎

janaa
janaa 09.12.2024, 15:31:45 xxx:xxx.d9bb:6d1
JanaJanaJanaJana:

Ono ta bolest nepřejde, ale měla by zmírnit. Také záleží, jaká to byla koncentrace, jestli full spectrum  nebo i třeba kombinace s CBG a  co to bylo za značku.

Ne,to prostě záleží na konkrétním zvířeti. Je to stejné jako u člověka. CBD se třeba běžně u lidí používá proti nespavosti, já si kápnu,a dva dny neusnu😂

janaa
janaa 08.12.2024, 09:01:16 xxx:xxx.b1e6:75c

Ad ty cedule,je otázka, zda to ještě není území města, cedule myslivci moc nedávají,to spíš vypadá na obec,a ta samozřejmě může vyhláškou volný pohyb psů zakázat. Jinak viz výše, psa,který je v kontaktu s majitelem,nic neloví, takže je pod vlivem majitele, na volno mít můžete.

Jinak srdečné blahopřání panu dogoušovi,neuvěřitelné,jak to uteklo, vždyť byl včera ještě štěně

janaa
janaa 05.12.2024, 20:23:45 xxx.xxx.174.227

Nečekaný? Vipet,puberťák, zákaz volného venčení, xtý případ pádu z vyšehradských hradeb….

Možná jsem taky mohla vyhlásit sbírku,když Bertička skočila ze skály za zajícem😎

janaa
janaa 05.12.2024, 20:10:28 xxx.xxx.174.227

Možná někoho naštvu,ale mě přijde fakt na palici na tohle dělat sbírky

janaa
janaa 04.12.2024, 19:23:22 xxx:xxx.3fe6:5b4e

Pes, stejně jako člověk,může být alergický na cokoli. Takže i na CBD, trávu jako takovou… takže to ani nemuselo být tím stopovým množstvím THC

janaa
janaa 03.12.2024, 10:50:00 xxx:xxx.2bee:9475

Já se tedy přiznám,že Pošváře jsem zkusila naposled před pěti lety, a to maso fakt bylo tak smradlavý,že jsem málem vrhla🤮 možná smůla

Jinak hezké maso má i Axa Pružina,jsou u Mělníka. Mají asi jen pět šest druhů,ale maso fajn

janaa
janaa 02.12.2024, 21:26:04 xxx.xxx.174.227

Jo, holky mi taky říkají,že to bývá naopak, a kdo se psem chodí,tak dává videíčka a fotky,jak si pes masáž užívá. Bára prostě na tom,že nesnáší klidový věci, nebude měnit nic ani na starý kolena😄 ale kdo ví, třeba se to v 14 změní😂

janaa
janaa 02.12.2024, 21:14:41 xxx.xxx.174.227
Sarah01:

Nelíbí se jí to?

jak co. Vejdeme do čekárny a Baruna štěká,šťouchá do dveří,kvičí,ať už jako může dovnitř. Vletí dovnitř,vletí do vany,to jí baví,páč se hýbe a dostává za to dobroty. Jen je znechucený,když je ohřátá voda (což je podle Báry vždycky až moc). Jenže všechno hezké musí jednou končit,takže následuje masáž, což Bára nesnáší a bojkotuje,protože musí v klidu ležet. Takže má furt nějaký kecy,vymýšlí,jak se z toho vykroutit,převrací se na záda, chechtá se, a tak celkově to vtipným způsobem bojkotuje. 

janaa
janaa 02.12.2024, 20:03:49 xxx.xxx.174.227
Sarah01:

Dnes se mně podařilo Cherry líp vyfotit, ale zase tam není vidět logo U Filípka. 🥰

Obrázek

Já jdu s Barčou zítra. To zas bude keců😂

janaa
janaa 01.12.2024, 08:33:06 xxx:xxx.aef3:5f17
Varaxi:

Jestli sháníte jehněčí, můžete zkusit se domluvit s místním uživatelem mastnackem. Já od něj kupovala např. žebra 100 Kč za kilo. Asi by se s ním dalo domluvit i na nějakém mase spíš pro psy než lidi, vnitřnostech a tak, až bude zas porážet. Třeba játra zkrmuje slepicím, to by Bela asi mohla? Porážet ale bude nejspíš až zas na podzim.

Nabízí možnost, že mu pošlete polystyrenový box a on ho naplní masem a pošle zpátky. Nebo se za ním dá zajet, bydlí u polských hranic, nevím, jak moc to máte z ruky. 

Díky. Játra by určitě posrandíra nemohla🤣 a žebra by neukousala. Já moc zásoby tohohle dělat nemůžu,protože to dávám jen Belině a starý Barušce,který jsem sestavila žlučníkovou dietu. Ostatní žerou krůtí,který mám z farmy, a na to potřebuju mít volnej mrazák,když zavolá,mám maso,abych mohla vzít co nejvíc, protože to není každý týden. A v zásadě mi vyhovují mletiny,právě proto,že jsou tam i kosti a vše, co by malá madam jinak buď nesežrala nebo neukousala. Ale pro někoho s velkým psem a dietou určitě super tip

janaa
janaa 30.11.2024, 21:46:05 xxx:xxx.aef3:5f17
Terven:

Na Paex kouknu….dřív jsem vůbec neznala, teď koukám v barfovací skupině, že se to tam dost skloňuje.

Já taky ne,ale má je eshop,co je z Libercem a zaváží i k nám,kdykoli. A kvůli Belině potřebuju takový věci jako jehně,králík,křepelka, plus mají i půlkilovky. Ještěže zbytek smečky je podstatně levnější🤣

janaa
janaa 30.11.2024, 08:06:33 xxx:xxx.31c5:d204

Já mám jako hlavní soukromý zdroj,protože bych se nedoplatila. K tomu dokupuju primárně od vetamixu a sokola, cena ještě jde a s kvalitou jsem spokojená. A pro bábinu a Bellinu, které mají své dietky, a zvlášť u Belliny musím opatrně, mám dobrou zkušenost s firmou Paex, zkus kouknout,jestli máš v okolí firmu,která prodává jejich výrobky. Jo, a masožravci taky fajn