Aktuálně: 1 938 inzerátů283 268 diskuzních příspěvků20 176 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 19.06.2026, 20:59:09 xxx:xxx.f89e:c6cd

To mi připomíná,když jsme naposled řešeli jeden z více zdravotních problémů Beliny, už to bylo dost zoufalý,ještě s nespolupracující pacientkou. A já říkám,uvážu jí v lese nebo utratím (berte s rezervou).A vetka říká, jo, vy budete mít klid,ale my nebudeme mít na výplaty😂 

janaa
janaa 11.06.2026, 15:14:34 xxx:xxx.87cf:f333

Hledejte veterinární granule na alergie a potravní intoleranci. Živočišná bílkovina je hydrolizovaná,takže by neměla vadit vůbec,sacharid musíte pohledat.Vím,že třeba vetexpert má s hydrolizovanou bílou rybou a sacharid je tuším brambor,batát. Tuším,že nějaká značka měla jen vejce. Chce to prohledat.

janaa
janaa 09.06.2026, 19:16:07 xxx:xxx.e269:7f26

Držím palce,ať je to řešitelné,a máte ještě spoustu času

janaa
janaa 09.06.2026, 09:31:04 xxx:xxx.32da:2c81
Fiona.Praha:

Jsem letadlo 🙂

Vyskočil na mne nějaký příspěvek na FB od naprosto neznámého člověka, který psal, že další pes bude dánsko-švédský farmářský pes a dlouhý popis, jak je to skvělý pes. No a bylo přiloženo video ze zpráv na Nově, že se u nás narodilo raritně 9 štěňat a tím se navýšil počet českých dánsko-švédských psů o 25% a jsou tam vzácná zbarvení a byl o ně obrovský zájem. Mám podezření, že jedno z těch štěňat ze zpráv je to štěně, co jsme s dcerou potkaly. V reportáži jim bylo 7 týdnů, ten kluk ho má říkal týden.

Video neumím stáhnout a přidat (příspěvek s videm je z 23.05.2026)

Nevím,jak obrovský zájem o ně byl,ale inzerát na ně jsem vídala tady a jinde velmi často,takže to tak horký s tou udatelností nebylo. 

janaa
janaa 08.06.2026, 17:20:07 xxx:xxx.7dba:2d48

Na nějaký venčení je ještě neužije, ale šlofíček po obědě už si dát umí😂

Obrázek
janaa
janaa 05.06.2026, 13:34:48 xxx:xxx.1857:1d27

Jen že vám do toho vstoupím. Já třeba cenu uvádím,protože se mi nechce vést dlouhosáhlé rozhovory,vyptávat se,vysvětlovat, a po čtvrt hodině se dozvědět,že ta cena je ale moc, a jestli jako nechci slevit. No,nechci. Stejně tak se vyhnu zprávám a mailům s jedním slovem - cena? Na druhou stranu byste se divili,kolik lidí není líných mi napsat,že jsem kur.. píč..na blití a za ty prachy,ať mi to vychcípá. Jasný,smažu to,neřeším, ale příjemný to není. Takže každá strana má dvě mince. No,doufám,že se jedinej volnej chlapeček rychle udá,nebo mě z těch lidí jebne😎

janaa
janaa 02.06.2026, 11:49:23 xxx:xxx.1c35:5de0

Na vědomost se dává,že od včerejška je na světě o sedm labradorů víc. Po loňské tragédii,co se nám stala, nemůžu být šťastnější. Čtyři kluci,tři holčičky

Obrázek
janaa
janaa 27.05.2026, 09:14:27 xxx:xxx.27d1:849

Tak ono asi záleží,jestli to jsou cizí psi nebo psi,co se znají,i třeba tím,že se léta dorozumívají v rámci vesnice za plotem. Pozorovala jsem naší bábu,když už nohy úplně nesloužily na velký běhání, ale hlídací povinnosti ještě brala vážně. Vylezla na příjezdovou cestu, tam se uvelebila a štěkala povely, Růžena se jde podívat vpravo, Adéla monitoruje levou stranu, Berto tam nic není,běž se radši podívat dozadu. A holky tikaly jak hodinky. Stejně tak má každá jiný štěkot, to poznám i já,kdo štěká na zahradě a nemusím je vidět. Stejně má každý štěk,intonace,intenzita význam. Na honech poznám,jestli holky hlásí prase nebo bažanta. Na zahradě poznám,jestli štěkají do dálky, jestli jde po cestě sám člověk nebo člověk se psem,případně jejich úhlavní nepřítelka. A zajímavé je,že různý štěkot našich bloncek rozeznává i srnčí. Pase se těsně za plotem,bloncky lítají,hrají si,štěkají,vrčí, nic. Zaštěkají do dáli na auto,srnčí nic. Zaštěkají jinak,srnčí zvedá hlavu, ještě jinak, a srnčí zdrhá. Za minutu se objeví na cestě člověk se psem…

janaa
janaa 19.05.2026, 13:11:35 xxx:xxx.d219:50d4

Já si dovolím jen poznámku. Mám Belinku už několik měsíců na Famosamu. Nějdřív byla na Deganu,pak se mi podařilo přejít “jen” na Famosan. Když jsem ho zkoušela vysadit, okamžitě  návrat potíží,což v jejím případě znamená,že vyblije každý jídlo. Je na dietě a před každým jídlem Famosam. Diagnoza žádná,prakticky zdravý pes. Z klasických vyšetření, s její povahou jí ničím jiným invazivním zatěžovat nebudu. Pokud to bude nutné,bude na Famosamu trvale a budu vděčná,že to funguje

janaa
janaa 16.05.2026, 08:44:17 xxx:xxx.539b:19d0

Vzala bych dlouhej obvaz,omotala a pak vedla obvaz přes záda a zavázala k obojku. Případně ještě někde po cestě překřížila pod tělem

janaa
janaa 06.05.2026, 14:19:05 xxx:xxx.e8b2:8bda

Tak to já mám jinak,potřebuju sluníčko,moře,změnu prostředí a oddych,a ano, oddych pro mě znamená,že ten týden,dva se nemusím starat ani o psy. Ale já to nemám tak,že bych chodila do práce někam,a pak se vrátila a relaxovala se čtyřnožci. Jsem s nima prakticky 24 hodin denně, s mýma,cizíma, cvičím,vedu výcviky,vedu na zkouškách,posuzuju na zkouškách… takže jo, ráda odjedu na týden k moři,když vím,že je o ně dobře postaráno. A jasný,stýská se mi hned druhý den ráno, a každý den kontroluju,jak se každý jednotlivec má😄

janaa
janaa 28.04.2026, 08:24:47 xxx:xxx.53b3:7271
Sarah01:

OK. Koukala jsem právě, že získal V1, CAC. To asi ještě před tím incidentem, že?

No,tak titul z výstavy mu odeberou,zakážou vystavovat,víc dělat nemůžou

janaa
janaa 28.04.2026, 08:06:58 xxx:xxx.53b3:7271
Sarah01:

Masakr teda, vůbec nelituju toho, že jsem tam nebyla. Nevíš náhodou, bude se to nějak řešit? Na sítích kdosi tvrdil, že ČMKU to řeší a že majitel bude potrestán, netuším teda jak.

Klasickým trestem,zákaz vystavování. Víc čmku nemůže

janaa
janaa 27.04.2026, 08:42:19 xxx:xxx.ce62:e417

Upřímnou soustrast a hodně sil

janaa
janaa 27.04.2026, 08:19:54 xxx:xxx.ce62:e417

Na procházkách z holek sundavám všude xx klíšťat,lezoucích,na blonckách jsou vidět. Zakouslé jsem naštěstí žádné nenašla, ani na Cáce,která má jen ten přírodní sprej (ťukám na vše)

janaa
janaa 22.04.2026, 08:34:05 xxx:xxx.e1c3:f7be

Upřímnou soustrast a hodně sil. Některé boje nejde vyhrát,ale bojovaly jste statečně

janaa
janaa 22.04.2026, 08:33:05 xxx:xxx.e1c3:f7be
Sarah01:

Myslím si, že ty kontroly vrhů jsou jen u některých plemen. U GR to prý dříve bylo, ale bylo to zrušený. Ročně se narodí víc než 700 štěňat, plemenná kniha není ani schopná včas dodávat PP, á jsem je třeba u prvního vrhu musela doposílat poštou, když už štěňata dávno byla u svých majitelů. Chovatelka mojí feny třeba navrhuje, aby tu kontrolu prováděl chovatel od feny, což mně nepřipadá až tak špatnej nápad, v rámci chovatelskýho servisu třeba.

Hihi, už vidím,jak chovatel navoněná množka kontroluje další navoněnou novou množku