Marcel,určitě to s amputací může souviset. Ocasem udržoval rovnováhu,pomáhal mu v koordinaci, te´d ho nemá,a nastavuje si nové pohybové vzorce. Kloubku bych v kůrách v tomhle věku už určitě dala a MSM se fakt nebála,zbytečně se z něj dělá bubák,ono samo o o sobě nemá ani tak analgetické účinky,ale protizánětlivé, ve výsledku samozřejmě snížení zánětu,snížení bolesti. Já mám dobré zkušenosti s Giomem. A určitě bych s ním třeba jednorázově došla na dobré fyzio,aby ho zkouknuli, je dost možné,že po té amputaci zatěžuje víc nějakou stranu,část, ukážou cviky na posílení a předcházení problémům.
Příspěvky uživatele
janaa
No,to hodně. Vetka nadávala,jak je možný,že ona za nákupku přímo od dodavatele má cenu pořád vyšší,než za kolik já kupovala na netu. Takže když přišla potřeba vet diety (jeden pes ledviny,jedna fena gastro,jedna jaterní), vždy mi dala jen vzorky,abych zjistila,co nejvíc chutná, a dál jsem objednávala na netu. Plus mám nějaký kod z veteriny tuším do zvěrokruhu na hills, na který je relativně velká sleva, nicméně i tak jsou mnohdy levnější eshopy,třeba Poláci,takže pokaždé kontroluju (te´d má mops na močové krystaly všech druhů).
Nj,tak za covidu bylo legrace leccos. Ono i dneska mají některé léky velmi často výpadek,ale veti to většinou ví dopředu. Několikrát mi vetka volala,že to a to bude mít výpadek, tak jestli chci objednat víc balení, dokud jsou. Ale je fakt,že já mám na vet fakt dobrý vztahy a vazby, volá mi, i když jsou některé léky v akci atd
Léky chápu,ale kupovat granule u veta je magořina, na netu se dají sehnat daleko,ale daleko levněji. A jasný,ideál objednávat s předstihem,aby nedošly. U ledvinových se to opravdu za víkend a vaření nezblázní, průser by mohl být leda u nějakých drastických alergií. Léky si samozřejmě hlídat a objednávat s předstihem. Za poslední rok mi odešli tři psi,kteří brali léta léky, dva měli i vet dietu, a nikdy se mi nestalo,aby něco došlo. U léků jsem to měla nastavené jasně, beru z krabičky poslední plato,volám vetce,ať mi objedná, u granulí, sesypávám poslední do piksly na granule,objednávám další pytel. Nic složitého
Pokud se tahám se štěndem,tak u toho sedím,ležím,nechávám štěndo s tím lozit po mě,skákat po mě, chvilku mu to nechám,u toho ho hladím,chválím. Takže pak odpadá to ohýbání a rušení a taky je to pro štěně daleko větší zábava
Divoženka na špacíru, už trošku ty procházky prodlužujeme. Učí se od příbuzenstva co a jak,nejlepší škola🥰
Divoženka je Divoženka,někdy jí to zkrátím na “Diví”, ale většinou oslovujeme celým jménem. Ale dneska jí na cvíču kamarád,co jí hlídal,říkal “ženko” a slyší na to taky😄
Xerxova:evidentně jí peří v hubě nevadí 🦆
Jj, geny se prostě nezapřou😉👍
Máma s babičkou byly dnes na kachnách, tak to musela Divoženka taky vyzkoušet. Příště prý jde s námi😂
Zrzavci,díky, Divoženka každý ráno letí k pelechu Barušky a hledá jí. Je to těžké pro všechny
Myšky,myšky,třeste se, Divoženka chodí po lese,a po loukách taky🤣 první úlovek, hodná holka,přišla se podělit😂
Divozence jsou dnes tři mesice, tak dostala činku, růžovou, a je s ní děsně roztomilá 🤣
Nemám ošklivý plemeno,ale obecně se mi nelíbí světlý oko a tmavý pes, a opravdu osypky mám z modrookých psů, a merle psů,prostě ne. A přitom ty jsou pro řadu lidí nejvíc líbezní a populární
My jsme říkali, že si počkala na pravnoučátka,to úplně ožila,i se dost rozchodila, počkala,až vyřešíme a vyprovodíme poslední, a pak to zabalila. Mimochodem poslední dny s ní intenzivně trávila Divoženka, chodila si k ní lehat a něco jí šeptala do ouška. Z hyperaktivní jeziny v ten okamžik bylo to nejempatičtější a nejněžnější štěňátko.
Proti věku není léku. Necelé dva měsíce po Belince,což byl odchod nečekaný, nás opustila Barunka. I když se dožila požehnaného věku, ani jednou tolik by nestačilo. Ta bolest je nesmírná
Irma19:Je nádherná, kouká rozumně, ale nějak utrácí 🤔😁
Dneska mohla,pro ní to bylo socializační,pro nás relaxační na velký smutek. Páníček by jí snesl modré z nebe jen pro tu radost,že může
Byla jsem z ní nadšená,my jsme prakticky na samotě, poprvé viděla tolik lidí,aut,ruch,poprvé obojek,vodítko na chůzi, a naprosto sebevědomé štěndo,co si z ničeho nedělá hlavu,a ještě je schopná se soustředit na mě a být v kontaktu,fakt super
Divoženka dneska byla poprvé ve městě a na nákupech.
Nakonec bylo podezření na bloklou slinnou žlázu, jeli jsme na operaci s tím,že se bude muset vyndat, takže nakonec dobrá varianta. Ale ty nervy. Tím,že šla vnitřkem a zvesela si putovala dál, jsme dlouho nevěděli,s čím máme co do činění. Já fakt jdu letos ze stresu do stresu.
Jen pro info a zajímavost,co umí udělat jedna osina,která pronikne dovnitř pod jazykem. Poslední měsíc jsme si “užívali” s panem šedivým,který mohl konečně ve středu s měsíčním zpožděním odjet do nového domova. Jooo,zase na ty Seychely za ty štěňata nepojedu😎