impact:Já bych nechtěla být v kůži toho, kdo měl ty kontaktní údaje na letáku o hledání psů z řad LUP. 😄 To musel bejt strašnej mordor. 😄😄
Leták jsem neiděla,ale viděla jsem sdílet příspěvek na FB🤣
impact:Já bych nechtěla být v kůži toho, kdo měl ty kontaktní údaje na letáku o hledání psů z řad LUP. 😄 To musel bejt strašnej mordor. 😄😄
Leták jsem neiděla,ale viděla jsem sdílet příspěvek na FB🤣
Jj,vakcína se vyvíjí, už mě napadlo,že si firma zaplatila PR😀
Tak ono se o tom vědělo,ten poslední monitoring se tuším dělal 2017 (nebrat za slovo).Výsledky byly stejné jako teď. Akorát teď se z toho dělá hysterie.Bohužel každý rok na naháňkách to nějaký pes odnese, to spadá do “rizika” práce loveckých psů. Ale vždycky se jednalo o psa,který byl v přímém kontaktu s čerstvě uloveným divočákem (kdysi někde psali i o kočce a pár psech,co dostali k žrádlu syrové maso)
Btw to,že někde vyjde pozitivní pcr test, neznamená, že to prase vylučovalo virus a bylo infekční,ale že se v životě s virem setkalo a má protilátky
Přišli na toho z toho monitoringu,který se provádí,to je celé
Hele,tím vařením se to samozřejmě hodně eliminuje,když se to fakt durch uvaří, ale prostě v tenhle okamžik bych to zbytečně nezkoušela, když jsou masa,se kterýma není problém.
Hele,kusové hovězí,telecí,jehněčí pro psy je fakt kvalitní,hlavně to na tom vidíte. Tam by si to člověk klidně uvařil pro sebe. Kdyby pak mohl ryby,tak zase,občas mi přiveze kamarádka kusy různých filetů,nádherný čistý maso. Určitě bych nekupovala mletiny,ale to je asi jasný. Se zvěřinou bych v týhle době byla opatrná,ne každýmu psovi sedí
Tenuri, když jsem sestavovala dietu,tak jsem studovala masa a spol. na stránkách kalorickétabulky
Jinak nejen vánočka,stačí bílej rohlík,klidně bych mu ho rozčtvrtila,když krmíte 4xdenně a dávala vždycky kousek. Na lepek alergik není,takže by to neměl být problém. Barunka začala v zimě hubnout,takže začala dostávat k snídani navíc rohlík, a za měsíc jí teda pupíček zase narostl😄
Ano,potoky tečou na plno,ráno půl metru vody ve sklepě😂 u nás lilo celej den,teď přestalo,zítra očekávám jaro😄
Při nácviku rušivek všechny vždycky bavila Bertička. Automaticky se přesouvala k druhý noze,aby jí to žrádlo snad nepokoušelo😂
Nedávno jsem na FB zaznamenala studii na Librelu a obdobu u koček, zaměřenou na její dopady na klouby a kostru - zlomeniny,nekroza kostí a nevím,co dalšího po půl roce po podávání Librely. To není o tom,že se pes hýbe, a protože má klouby v háji,zhorší se. Tam to opravdu působí napřímo nějakým neznámým mechanismem. Takže i když stará Baruška by byla jasnej kandidát, prostě jí nikdy nedám. Dostává prověřenej Previcox,zázraky se nedějou, holt jí bude patnáct let. Bohužel tyhle zásadní nežádoucí účinky se před podáním velké mase zvířat neukážou
viz odkaz výše😉
Když já furt nechápu,proč by to dělali. Když se zjistí,že to mělo protilátky,tak to se to sežere stejně,jako když to protilátky nemělo. Prasata se neléčí,takže ani k tomu to není. Takže informace o ničem…
Testování na přítomnost viru je dražší, i to občas dělaj. Tak teď teda nechápu,na co testujou to každý prase… bavíme se o testování na pseudovzteklinu,o jiném ne. Nebo to špatně chápu?
https://www.svscr.cz/pripad-vztekliny-v-nemecku-upozornuje-na-rizika-dovozu-zvirat-ze-zahranici/
V houštince😂
Hele,cena výkupu zvěřiny je tak nízká,že fakt nikdo nebude utrácet další stovku. A hlavně proč? Prodat se to smí tak nebo tak a člověk z toho normálně vařit může
Já jsem taky ostražitá,ale je mi to k prdu🤣
Netestují! Testují se na parazita svalovce,který je i pro člověka smrtelný. Na pseudovzteklinu se testuje jednou za čas v rámci monitoringu,jak jsem psala
Ona se nešíří,výsledky jsou furt stejný. Akorát se normálně prasata nevyšetřují, jen jednou za čas,a média se toho hned chytnou
No jasný,ona je naštěstí malá,ale zase si to doplní tím cytopointem a vet dietou doplněnou pouze o jehněčí maso,na který jediný není alergická😂 i tak řešíme furt něco jinýho🤣
Cardisure Belina taky má😂 ona toho vůbec má, vetka vždycky říká, to je dobrej skutek,co se vyplatil🤣 o tisících za babuši nemluvím, ale tak ta byla celej život zdravá,no
Ad prachy,zrovna jsem tady dneska ječela,když jsem se skoro patnáctiletou bábu snažila udržet půl hodiny v klidu na magnetický podložce, a paní buldočková si začala žrát nohy - Baruno,kurva,lež, Belino,kurva,přestaň se žrát,máme novej magnet,na cytopoint už prachy nejsou😂 mužskej se chechtal jak blázen