Drží. Dávala jsem Ronymu,a protože do toho opravdu čůral,tak ještě dámskou inkontinenční vložku. On nepřestane,ale prostě bude cvrnkat do toho. Jen je potřeba počítat s tím, že ho budeš muset umývat a mazat sudokrémem,aby se neoprudil. Měli jsme značku Misoko
Příspěvky uživatele
janaa
Bohužel tohle je kombinace prasete a nízkýho sebevědomí. Už jsme si o tom psali. Mám pocit,že někdy jak se to ten pes nenaučí hned na začátku jako štěně,tak prostě přijde v hlavě o tu stopku,doma se to nedělá. Kevin taky značkuje, je to rozhodně o hodně lepší,než na začátku,ale stejně, Bella,když má možnost doma čůrat nebude, ale když je zavřeno,takže v noci,a chce se jí, žádnej problém. My naštěstí nemáme před barákem navazující terasu,ale věřím,že jí mít,tak to tam bude blbeček ochcávat taky
Doron:A když zdvihne nožku, čůrá dlouho nebo ochcává ? Jako že spíš značkuje?
Jestli značkuje, tak je chlapec dost namistrovanej..
Tohle ale vůbec nemusí být pravda,další z pověr
Trickyvoo:Měli tam obrázek a cedulku, že ho má mít. Třeba to tak mají v Liberci a nebo je to nyní novinka. Taky myslím, že jsme tam byli posledně bez něj. To by i vysvětlovalo, proč měli ty košíky a běžela nás uvítat ta ochranka.
Já byla s holkama jen v Lbc. Ale je pravda,že je to už pár let
Taky jsme v Decathlonu psům košík nedávali a nikdo to nechtěl
Takže v zásadě čokl je nevyblnutej a nevylítanej,protože nejni vhodnej na dlouhý procházky, akorát o tom neví🤣 lidi jsou dementi. Jdu to říct blonckám,ať se nad sebou zamyslí
Zrzavci:To sou krávy! Ne. pardon, to sou bachyně, já se spletla 😀
Voni maj starosti. Zešedivěly z toho😂
Z nekonečné série Jaká matka,taká Katka, aneb geny nevochčiješ😂
kometa:A to bere provizi za propagaci granulí?
jj,sponzorují mu televizní pořad,cvičák atd
Rony 2009-22.7.2025 U nás od 29.12 2024 z útulku,protože 16ti letého labíka jsem tam prostě nechat nemohla. Nebylo to s ním jednoduché,ale přesto tu řvu jak želva. Bloncky ho přivítaly s otevřenou náručí a bude jim taky chybět.
Je to ono 100%
Hele,časem možná,ale teď je musí umístit do útulků
Ty vole, 145 psů? Kam to dají? Mazec
Hyperpigmentace,to má po tom zánětu kůže. S hotspoty zkušenost nemám,ale s podobným následkem,mě se osvědčil Allerdem spot-on přímo na místo. Kůži hodně promazávat,aby nevysychala a pesana hlídat,aby se tomu nevěnoval
Tenuri -mimo aktuální téma granule,ale vzpomněla jsem si na vás, jak jsme tu diskutovali o stresu/zažívání. Jak jsem vám psala,buldočka je taky takový psycho, kromě toho,že má nějaký alergie,reflux atd., tak první obr ataka kdysi byla, v pro ni stresujícím,období. Léta je na kombinaci gastro vetexpert granulích, k tomu dostává maso, o kterém vím,že jí nedělá problémy - králík,jehně,křepelka. Do žrádla kvůli refluxu dostává smectu. Je cajk. No a teď jsme tu měli hodně stresující období, čubina mi při císaři přišla o štěňata. Já s ní byla oddělená v obýváku,starala se o ní, nežrala,strach z mastitidy,jizva po operaci atd. První týden zůstal chlap doma,aby mi pomohl, mimo jiné, protože jsme špatně spaly, usínaly nad ránem, tak ráno vstával,ostatní pustil, a těm,co dostávají, dal snídani. No a naše psycho madam se rozhodla,že teda jako snídani dostává od maminky, a že teda snídat nebude. Dva dny sežala půlku,když jsem jí to dala později, pak už nechtěla. Jinak se zdála v pohodě,ale už jen tím si rozhodila zažívání natolik, že se jí zhoršil reflux,nejdřív mírně,nakonec,když už se vlastně všechno normalizovalo, začalo vylítávat všechno žrádlo,i když dostala jen vet granule… prostě na začátku stres, díky němu rozhození,odmítání žrádla,díky tomu narušení zažívání, a už to jelo… takže teď už je týden na konzervách gastro a famosamu, a už se to zas uklidňuje,postupně jí začnu zkoušet zase přidávat granule a pak i maso. Jen jsem tím chtěla říct, že na začátku prakticky malinkej stresíček, a změna u psa labila, a skončí to obr problémem.
Tak v tomhle je naštěstí labradoří svět jednoduchej,k žrádlu je všechno😄 je fakt,že když mi teď deset dní Cácora nežrala,jakože absolutně nic,málem mě rupla cévka. Ale už je zase v labradořím módu😂
Bloncky jí mají taky rádi,akorát prej citron s brusinkama si můžu sežrat sama🤣
A jinak k tématu,jídelníček bloncek zvlášť v období honů,to je velkovýkrmna prasat,a hrdě se k tomu hlásím. Proto to taky dělám,aby se ty chudinečky někdy nažraly😄 takže to jsou rohlíky,housky,chleba, knedlíky, řízky, karbanátky, gulášek, svíčková, párky, špekáčky, klobásy,celý koláče,řezy a jiné dezerty… jediné,co zakazuju je kořeněné pálivé. Vony ty chudinky totiž dostávaj i za to,co jsou na granulích, a páníčci se bojí,že se poserou. Tu obavu já nemám😜
Zrzavci:Jo spodky jsou dole, včera jsem ji viděla, jak vylezla na hromadu hlíny a poskakovala tam, aby se udržela na zadních a mohla si utrhnout. Utrhla si vostud, páč padla na hubu 😀
Krávy skákaly ze skalky 🤣 ale to už je taky pryč,nezbývá než číhat. Jo a taky jsem si u kamarádky stěžovala,že letos vůbec nejdou maliny. Noooo zjistila jsem,že maliny jsou, ale uvnitř křoví, zvenku jsou jen mladý výhony. No a úrodu uvnitř objevila Adéla,takže na mě nezbyde 😂 strašná prdel jí pozorovat,jak tam nenápadně leze,aby si toho nevšimly ostatní
překlep,určitě prý
Hele,u nás to momentálně vypadá tak, že dolní větve obrané, takže každé ráno obchůzka,co popadalo, a pak se čeká - ve chvíli,kdy začne lejt nebo foukat vítr,celá smečka odchází na zahradu😂