Tady je vidět, jak to vypadá při mírnějším postižení.
Příspěvky uživatele
Irma19
Megi, to ale není z nuly na sto, vznikne to postupně. Kočka z videa už je na tom hodně špatně. Záleží na míře poškození nervů.
Jasně, lepší 12 než 25, ale ještě lepší by bylo 6-10🙂
Zvedá.
Nevím, jak tresčí játra, ale B vitamíny a kyseliny lipoová a linolenová mají prokázaný příznivý vliv na regeneraci nervů… Tím by se snad nic nezkazilo, přinejhorším to nepomůže.
Hlavní je ale snížit glykémii, ideálně až k horní hranici fyziologické hladiny, jinak bude poškození nervů pokračovat.
Možná špatný nápad, ale co Fidýtkovi naordnovat vitamíny skupiny B? Protože jestli je příčinou slábnutí zadních nohou neuropatie, mohlo by to trochu pomoct. Samozřejmě primární je zkrotit glykémii…
Ach jo, to jsem netušila, že je tak složité nastavit léčbu. Snad pomůže rozdělení do 2 dávek a cukr mu nebude tak lítat.🙏
assil:Taky do popelnice, ale jelikož nám jí vyváží jednou týdně, tak mám na zahradě starý odpakový koš s víkem, tam mám normálka odpadkový pytel, sbírám lopatou a házím to tam a před vývozem popelnice to do ní přemístím.
Házet to do záchoda si neumím představit, jakože to doma vyklepáváte do záchoda z pytlíku?
Teda jen tak teoreticky mě to zajímá, s vlastní čističkou je asi lepší to nedělat.
Proč z pytlíku, píšu o lopatce…
Pravda, máme záchod hned za dveřmi ze zahrady, takže po domě smradlavé poklady nenosím 😁.
Ale z hlediska ekologie je toto nejlepší řešení. Do komunálního odpadu 💩💩 prostě nepatří…
Pardon, příspěvek výše je ode mě, nevšimla jsem si, že mě to odhlásilo…
Po pár podobných zkušenost jsem koupila strojek a střihala sama. Doporučují ❤️
Proč to má tak zubaté?
Mně na té jeho diagnóze pořád zaráží to, že zpočátku reagoval na 2-3 jednotky inzulínu dobře a najednou se musí tolik navyšovat.
To je u diabetiků běžné?
Dělala se v poslední době znovu glykemická křivka? Možná by to stálo za to…
Rozhodně se připojuji k držení palců a tlapek, ať se to všechno povede nějak vyřešit 🍀
Může to být nemoc, stáří i nevhodné podmínky…
Máte tušení, jak je šnek starý?
Jak byl chován u předchozího majitele? Teplota, vlhkost, ve skupině nebo o samotě?
V jak velké ubikaci ho máte a kde je terárium/box umístěn?
Abych vám poradila, potřebuju maximum informací, ideálně i fotku šneka a ubikace.
Také děkuji, máte to krásné a hlavně je to od vás moc milé 🤗👍
A co vařené nebo pečené maso, nezkoušela jste? Rýži, pohanku, jáhly…?
Přepravka by měla být velikosně přiměřená, v příliš velké přepravce se vám pes v případě nehody omlátí o stěnu.
Inspektor-pisisvor:Hlavně je z úplně jiného plastu. Ten Gulliver nebo Atlas od Ferplastu je hrozně křehký a i při malém nárazu se láme 🙄. Ten Clipper je sice dražší, ale ta kvalita tom odpovídá.
Máte na mysli tento Atlas od Ferplastu? Máme už dlouhá léta a nepřijde mi křehký…
Vážně 3 roky? To bych nečekala…
Potom nějak moc nechápu smysl té včerejší akce. Myslím infuzi. Proč dostal současně glukózu a caninsulín? Nemělo být cílem snížení glykémie?
A jak zareagoval na těch 6 jednotek? Měřila jsi glykémii, co to udělalo?