Aktuálně: 2 443 inzerátů • 292 638 diskuzních příspěvků • 21 422 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

⋮
impact
impact 07.10.2024, 18:38:42 xxx.xxx.163.181
balu:

Ne, že může, ale provokuje. “Proč to malé nic ječí? Jdu se podívat!” A velký se jde podívat, malý se bojí, tak za jekotu utíká pryč a velkého to tím pádem zajímá ještě víc a běží za ním…

Když ona to není sranda ani z druhé strany. U nás byl nejvíc napadanej pes právě můj starej xpitbull Mafoš. Časem jsme to měli vychytaný. Prostě jsem zastavila, chytla ho za obojek a v poslední vteřině jsem ho nadzvedla a malou ječící myš zespodu nakopla. V dobách, kdy jsem měla jen ho a jezdil se mnou vlakem do okresního města do práce, to bylo pořád dokola. 😵‍💫

Naposledy byla mela málem teď v neděli na Bunči. Na takové hodně krkolomné a úzké cestičce jsme se do protivky potkali s asi čtyřmi dospělými, hromadou capartů tak do pěti let a dvěma psy - retrívr a velkej střapatej kříženec. Tak jsem sundala vodítka, všechny psy připnula a zalezla asi pět metrů do lesa. Dál to krz potok nešlo. A oni lezou do kopce, psy na volno, držej si haranty a ten černej pes davaj přímo k nám. 😏 Tak jsem začala ječet, že to si snad dělaj prdel a ten pes jde na nás. 😤 Měl jediný štěstí, že mi psi v tom chumlu shodili trekingovou hůl, jinak jsem ho s ní křápla. Nakonec ho s velkým řevem naštěstí odvolali. A když kolem mě páneček retrívra procházel, tak mi hrdě oznámil, že jeho pes by teda za náma nešel. A pak tak poťouchle říká: leda byste tam měla háravou fenu. Tak jsem jenom zvedla obočí a v duchu si říkám: a co si myslíš ty blbče, že by se asi stalo, kdyby mi sem vběhl????

Fakt bych ty sváteční houbaře zakázala. 😏

⋮
impact
impact 07.10.2024, 16:51:18 xxx.xxx.163.181
sutrik:

I utopení trvá několik minut, než se projeví nedostatek kyslíku. Jo, propíchnutá plíce psa zastaví. Ale ne hned. Třeba až za minuty. Proto mi připadá lepší paralyzér, tam je to o vteřinách. A nehraje roli místo těla, kde se použije. 

Hele já nikomu nebráním používat paralyzér. Každej ať jde podle svýho. Jen jsem popsala, jak by dopadli po setkání se mnou. 🙃

Zažila jsem dost neobvyklých situací (které jsou zpětně fajn k debatě u piva, ale rozhodně nepatří na veřejné fórum 😂), abych věděla, jak bych v takové chvíli reagovala. A upřímně bych nepřála žádnýmu takovýmu psovi, aby se pokusil pustit do mojí smečky. 😏

⋮
impact
impact 07.10.2024, 16:45:13 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.10.2024, 16:41:45

A psychicky je rozhodně lehčí použít paralyzér než nůž.

Jak pro koho… 

⋮
impact
impact 07.10.2024, 16:21:18 xxx.xxx.163.181
Sardullah:

Jako tady nejde o to, že by se člověk žinýroval, aby při obraně svýho psa neublížil agresorovi… ale v životě jsem nezažila napadení psa… neumím si představit, jak bych zpacifikovala dva rotvíky… snad jedině ten paralyzér, fyzicky bych to stopro nedala.

Já myslím, že to tak Vahine myslela - že by tomu psovi nemohla ublížit, protože on za to nemůže.

Jinak fyzicky na to nemá žádnej normální smrtelník. Takový dvě hovada. Proto nožem jedna dobře mířená mezi žebra, vypustit vzduch a nazdar. V tomhle jsem absolutně nekompromisní.

⋮
impact
impact 07.10.2024, 15:52:13 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 07.10.2024, 12:51:39

Jít se svým malým psem a stát se mi taková situace, tak se rozhodně nebudu dívat na to, jak ho dva rotvajleři škubou na mraky… Možná je to hnusný a krutý vůči těm chudákům rotvíčkům, ale bohužel. Můj pes má přednost. Navíc mám na sobě léty ověřené to, že v krizových situacích reaguju s chladnou hlavou a hroutím se až zpětně. Takže by to měli z fleku spočítaný..

⋮
impact
impact 07.10.2024, 07:45:09 xxx.xxx.163.181
Vahine:

Teď ještě píšou, že ten druhý napadený pes uhynul na veterině 😳

Jako člověk si venčí psa v klidu na sídlišti a přiřítí se tohle? To je opravdu strašné!

Šílenství. Teď jsem se na to dívala na Novinkách. Proto sebou všude nosím vystřelovací nůž. Ubodala bych je na místě. 

⋮
impact
impact 06.10.2024, 15:48:55 xxx.xxx.163.181

Tak my jsme říjnovou výzvu odstartovali patnáctkou a pár drobnými. 😍 Ještě šestkrát tolik a náš cíl - kilo za měsíc dáme. 🤣 💪

Původně jsem chtěla vyrazit z Bunče směr Brdo, ale těch aut po cestě mě vyděsilo natolik, že jsme to zapíchli na polňačce ještě před Bunčem. 😏

Houbařů tam bylo jak nap*canéch a museli jsme se táhnout pět kiláků do lesa, než jsme se jich zbavili. 😵‍💫 Ze začátku jsem psy vyprudila vodítkama, ale pak se ukázalo, že všichni houbaři lezou z lesa stejně jak prasata a je jim jedno, že je ještě poskáčou psi. 😆

Nový botičky potěšily, páč jsme to mokro dali se suchýma ponožkama. I když jsme v jednom úseku krz popadaný stromy lezli aj potokem. 😏 Tam nastala velmi vtipná situace, kdy jsem za pomocí trekingové hole přeskočila hrčící potok, ale podle mohutného čváchnutí za mnou si to pan Rémin blbě vyměřil a dopadl do té největší vody. 😆 Začala jsem se nahlas smát a volám na něj, že je jelito a teď bude durch mokrej. 😆 

Přičemž se z křoví naproti vynořila značně vyžilá bába s košem na houby a začala po mě břéskat, esi vím kde jsem a že v lese má být ticho. Chvíli jsem zmlkla a čekala, protože podle jejího i manželova zjevu a společného počtu zubů to vypadalo, že se za nimi vynoří i tým kameramanů z Výměny manželek. 🫢 A když se tak nestalo, pustila jsem si hubu na špacír a nebylo to moc hezký. 🤣 

To je mor tydleti houbaři. Doufám, že houbová sezóna brzo skončí a už budeme zase potkávat max prasata. 🐗

A konečně mám všechny smrady čumící nahoru do foťáku. 🥰

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 05.10.2024, 15:40:28 xxx.xxx.163.181
drvodelkafialova:

Mě přijde, že se nejedná o bull plemena obecně, ale specielně, tyhle americký bully. Nevím s čím to nakřížili, ale prostě se něco nepovedlo. I kdyby byl na vodítku, ta ženská ho neměla šanci udržet, když je tak agresivní a neovladatelný.

Já osobně vidím trošku problém i v tom, že dřív se kdejakej bullvořech vydával za pitbulla, protože to bylo strašně cool a drsný. Mít pitbulla! A teď to samý připadlo na ambully a množky za něj vydávají kdejaký bull hovado. Hlavně, aby to vypadalo jak tank a prodávalo se to za raketu. 😏

Ale souhlasím i s tím, že těm, co to “plemeno” vyšlechtili o povahu jakoby vůbec nešlo.

⋮
impact
impact 30.09.2024, 19:44:24 xxx.xxx.12.153
Dublinbarzoj:

Jsem čekala fotku miliardy bedlí a dostala chciplý prase 😂

Tak bedle hír. 🤣

Jsme se tam dneska po práci vrátili. 😍

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 29.09.2024, 18:28:09 xxx.xxx.12.153
Dublinbarzoj:

Jsem čekala fotku miliardy bedlí a dostala chciplý prase 😂

Marja tak to se omlouvám. 🤣

Bedle mi nepřišly tak zajímavý, protože byly úplně všude! Mrtvý prase člověk hned tak nepotká. 🤣

⋮
impact
impact 29.09.2024, 14:52:43 xxx.xxx.12.153

My dneska dvanáct kiláčků po naší oblíbené Litenčické pahorkatině. 🐾

Fotek moc nemám bo jsme celou cestu mleli pantem. 🤭 Potkali jsme asi osmdesát miliard bedlí a jedno chcíplý prase. 🐗 

Vytáhla jsem nový botičky a ulovila si majinkej puchýřek na patě. 😵‍💫

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 28.09.2024, 12:57:13 xxx.xxx.61.206
Hanka:

Všechny vás zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli by byla velká chyba koupit si bílého švýcarského ovčáka bez PP. Chtěla bych si totiž pořídit fenku, ale z mnoha důvodů ji nechám vykastrovat. A drahého psa s papíry je vykastrovat škoda. Proto se vás ptám, jestli pes bez papírů může mít nějakou vadu?

Mám fenu a psa s PP a oba jsou vykastrovaní. Koupila jsem si je s PP, protože jsem chtěla konkrétní plemeno (pro jeho vzhled a povahu) a ne se nechat napálit množírnou, která mi nabulíkuje cosi o čistokrevnosti a pak mi z toho vyroste vořech. Vořechů mám dost, ale ty jsem si posbírala jako  darovací a nechtěné a nevadí mi, že jsou vořeši. 🙃

⋮
impact
impact 26.09.2024, 19:33:29 xxx.xxx.252.166

My jsme se dneska jen proběhli pro auto do servisu. Konečně mám spravenej přední nárazník, co jsem urvala na Maleníku. 🙆‍♀️

Ale stejně tam Fordík musí znova a dát nový péra, aby neseděl tak nízko. 😵‍💫

Do servisu to máme fajne cestu. Vyběhneme za barák a přes pole pět kiláčků. 🐾

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 26.09.2024, 06:33:39 xxx.xxx.252.166
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 26.09.2024, 00:38:45

To tenkrát nebožka thajka. 🤣 Pršelo jako prase a já přijela z nákupu. Otevřela jsem barák a říkám psům táhnite se vychcat. Tak otráveně šli. Já v kuchyni vybaluju nákup a s plnou náručí chlazených věcí jdu do chodby do ledničky. Vejdu do chodby a tam dřepí thajka, zamyšleně čumí z otevřených dveří ven na ten déšť a chčije na koberec. 😂

⋮
impact
impact 24.09.2024, 13:00:03 xxx.xxx.252.166
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 24.09.2024, 11:12:58

Ty jo, to jsem potřebovala vědět - že na 4Camping si můžu objednat několik velikostí na výdejnu, vyzkoušet a zaplatit jen jedny. No uaaaaaaaa. 🤣🫣🤣

⋮
impact
impact 24.09.2024, 09:55:43 xxx.xxx.252.166

Kurnik i když já mám v očích běžné psí veřejnosti  ty hysterický uječený magory džekrásly, tak stát se to nám a doběhnout nám na piknik nějaký cizí pes, tak nehnou ani brvou. 😆 Oni jsou chudinky majinký tak zvyklí se o všechno dělit, že by ještě uhnuli, ať se pejsek pořádně napapá, když doma nemá. 🫣🤣

⋮
impact
impact 23.09.2024, 19:41:55 xxx.xxx.252.166
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.09.2024, 18:20:20

Jsem zjistila, že tady v Olomouci má jedna z prodejen právě trochu výběr. Tak to vypadá, že tam v brzké době skončím. 😆

Minimálně si je osahám a vyzkouším. Trochu mě zaráží to jejich číslování velikostí. Salomony a Merrelly mám 38-39 a tyhle by byly 40. To ve mě nebudí moc důvěry. Každopádně když si je ozkouším, tak pak nebude případně problém si je koupit přes net.

Maj tam i docela výběr Keenů, tak na ty bych taky mrkla. Ještěže mám auto v servise, jinak bych zítra ve dvanáct práskla v práci do koní a jela. 😂

Obrázek
⋮
impact
impact 23.09.2024, 15:38:07 xxx.xxx.252.166
Sarah01:

To bude nějaké dítě. A čistokrevnýho psa jí nikdo nedaruje, s tím se může rovnou rozloučit. Možná najde něco podobnýho buldočkovi v útulku. 😊

Modrej je stejně kříženec.

⋮
impact
impact 23.09.2024, 15:32:27 xxx.xxx.252.166
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.09.2024, 10:01:15

Ty Garmonty mě právě lákají nejvíc. 😅