Odpověď na příspěvek uživatele balu z 31.12.2024, 19:20:36
Pointa je, že to nevyřešíte.
Pokud máte pocit, že z Vás někdo dělá blbce, ale nemáte o tom důkaz, tak s tím prostě nehnete. Je zbytečné to řešit. Můžete si na to stěžovat, můžete na to nadávat, můžete doma naplakat plné umyvadlo, můžete se z toho hroutit a donekonečna připomínat, že jí nevěříte, ale nic s tím neuděláte.
Tím neříkám, že se z toho hroutíte, brečíte kvůli tomu atp. Jen že ať uděláte cokoli, máte smůlu, jistotu mít nebudete.
Neexistuje způsob, jak dokázat svůj věk bez toho, aby prozradila svou identitu. A byla by velice nezodpovědná, kdyby ji uvedla. Já bych ji tedy neuvedla.
Tak si na to, prosím, založte vlastní téma. Tam klidně řešte věk Stelly do aleluja, je mi to jedno. Je mi jedno, jestli se ukáže, že Stelle je ve skutečnosti student provádějící sociální experiment, že je jí sto devadesát let, že je to reinkarnace Čingischánovy levé ledviny, že je to robot cestující časem, že je mimozemšťan původem ze Siriuse A snažící se infiltrovat osazenstvo, je součástí siamských osmerčat, že je super inteligentní pes, který se naučil psát, je mi to jedno. Pro mě za mě složte se na najmutí soukromého detektiva, když Vám to nedá spát. Zeptejte se kartářky. Obětujte Molochovi. Napište o tom do Bravíčka.
Ale proboha, nemusíme snad řešit pořád dokola neřešitelné.
Funguje presumpce neviny. Máme důkaz, že Stelle kecá? Nemáme. Kde nejsou důkazy, nastupuje víra - a já jsem agnostik. Je mi jedno, jestli existuje Bůh, Alláh, Ganéša a stejně tak mi je jedno, jestli existuje Stelle tak, jak se tu prezentuje. Někdo jí to věří, někdo jí to nevěří, obě strany to už daly najevo dostatečně. Netřeba to opakovat.
To je jak před pár lety se Hrou o trůny - první, co jste se dozvěděli od lidí v okolí, bylo, že ten seriál nesledují. Dozvěděli jste se to, aniž by to někoho zajímalo.
Nevím, jestli Stelle kecá. Ale jestli nekecá, tak chudák holka. A jestli to pátrací vlákno fakt někdo založí, doporučuju Stelle, ať je nenavštěvuje.
Obecně vzato na plísni vadí komulativní účinek. Tj. vadí až od určitého množství. Pokud tedy se jednalo o ojedinělou záložitost, měla by být morčata v pořádku.
Existují i výjimky, agresivní druhy plísní, alergie na plísně a tak, ale toho bych se moc nebála.
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 27.12.2024, 12:06:53
Vyprovokujete evidentní lží k odpovědi - lupus Vám argumenty předložil, ale že je nenapsal tučně, tak jste je vesele ignoroval - a divíte se, že na to reaguje. Tak se taky zdvořile ptám: To tak moc toužíte mít poslední slovo, nebo máte nějakou diagnózu?
Já, když ještě měla psa, jsem ty srnky plašila vždycky cestou tam i zpátky. Třeba po deseti minutách. Ony popoběhly a pak se hned vrátily. Žádný panický úprk se nekonal.
Fakt stačí, když je ten pes nehoní, nepronásleduje. Ony nejsou blbé, aby sprintovaly do uřícení, když nebezpečí nehrozí.
Já jím cca hodinu denně. Srna se pase mhohem déle. Je zvyklá, že ji tu a tam něco vyruší.
Honit zvěř je samozřejmě špatně, ale jít na vycházku do lesa s vychovaným psem jde na volno úplně normálně.