Ty voči 👀.. 🤗
Ty voči 👀.. 🤗
šavlozubka:Já to taky nechápu. Rovnej chodník. Normální došlap. A lupho. Blížím se k třetí hodině čekání…
Tak snad už nečekáte, jste v ordinaci a ortopedi něco vymyslej 🍀🙏
“A takové nohy, jak máte vy, bych si nestvořila ani v retušovacím programu😛Bych nevěřila, že tohle je možné😲”
Že jo! 😉 Taky jsem si to říkala a že je noha po takovém velkém zásahu jen minimálně oteklá, není to skoro vidět. Krása Dájo, krása! Jsou tam šikovní!
Taky doufám, jako Plaka ve štítnou žlázu a podobné brnkačky 🙏🍀🤗
Taky moc gratuluju, je to šikula!🌷
Je to super, Dájo, ale buď prosím na sebe opatrná.🍀 Mám radost, že to jde tak dobře. Já vím, že už se těšíš, až budeš doma 😉 a jistě to bude brzy. Ať se to pěkně hojí a brzo budeš zase jako rybička 🌷
Cestou zpět ze Sázavy, jsme v přestupní stanici trčeli asi 1h 10 min ve vlaku, protože byl problém s vyhýbkou a souviselo to s tím výpadkem el. energie, ale na naší domácí žel.stanici byla spousta lidí a všichni viseli očima na info tabuli, jde bylo skoro u všech vlaků 130 min. zpoždění, a to v ten moment problém stále ještě přetrvával. My jsme dopadli ještě dobře s motoráčkem. Jakmile se vyřešil problém s vyhýbkou, frčeli jsme.
Myslím na Máťu, ať to spolu s vet brzy vyřešíte. 🌷 Je to hodně bolestivé, tak bych mu moc přála, ať už je zase dobře a drápky, s nějakou tou léčbou, fest drží. 🙏
Gučkovi posílám pohlazení ať je mu brzo líp. Mám zkušenost u bělouše i u sebe, že je výborná elektrická dečka nebo nahřátý sáček s peckama a tak. Prostě suchý teplo, však to znáte…
My jsme v areálu Sázavského kláštera a čekáme na páníka, je na mši. Na tom trávníku není sedmikráska s ocáskem, ale bělouš 😉
Bobčo, myslím na Vás i na Dáju 🍀
Slaďouš si hraje občas na kamikadze, když vidí před sebou psa, který se mu nelíbí a nebo mu zdálky nevoní…myslí si o sobě, že je lední medvěd… popravdě kamarádů samců, má málo. Dokonce i s některými fenami na sebe dokáží pořvávat to svoje " nepřibližuj se-sežeru tě 😀 na některý chlapy vrká…hodně jsme toho spolu odbourali, ale mezery jsou stále velké, asi jako noty na buben.
Pruvo..to je pěkná vydařená zkratka 😀
Tak Váš hošíček pruhovaný je už po kastraci a zahojený. To jsem moc ráda, že je v pořádku a může zase řádit. Vždycky si říkám, když takové to řádění až rapl chytne bělouše, že je to známka toho, že je mu dobře, nic ho netrápí, a to je blaho, to se usmívám. 😉
Dneska už jsme podruhé potkali naši prouhatou kámošku, která je taky z Dočasek De De. Byla to cca 7.měs. štěňata z krabice ve skříni na nějaké ubytovně. Odtamtud fenečku a ostatní sourozence tehdy zachránili Dočasky.
Je úžasně klidná, poslušná a hodná. Mladí páníci se jí dost věnují a účastní se psích srazů, závodů.
Připomíná mi oba psy Plaky. PLAKO, ŽE JO? 🙋♀️
No asi to bude chtít nechat vzít ten dráp včetně lůžka, to jo.
Ale ještě před tímto úkonem, bych nechala nabrat tu štítnou žlázu. U nás taky tohle hrozilo, ale právě ještě vetku napadlo, že by to mohla dělat štítka a když ne, že se bude muset odebrat celý dráp…no vyhnuli jsme se odebrání drápu, protože předchozí pes měl tedy z krve zjištěnou sníženou funkci štítky a po nasazení léčby, se to po čase uklidnilo a už drápy držely a pes byl v pohodě, plný energie. Býval trochu unavenější, ale bylo to takové nenápadné, že nám to ani nepřišlo alarmující.
Daja:Žíňko ano dnes v 9 hod. jednu na sál a ano bude totálka. Jako nerada, že jdu, ale fakt jsem bolestivá, ach jo.
Dájo, držím moc palce! Pak se ozvi prosím, až se vyhajáš a půjde to…🍀🍀🍀
A jakým způsobem se tedy potvrdí tasemnice?
Jináč koukám, že jste povýšila, gratuluji 🌷👏
Dáte hovíšo na rozbor, abyste zjistila, s jakým parazitem se potýkáte? 🫣 Určitě asi máte v plánu jít na veterinu a poradit se, čím odčervit…a zřejmě podruhé 14. den znovu…
Osobně bych neváhala a jsem zvědavá, co tomu řeknou ostatní 😳
To už je dobrý s nohou…jakmile to dostanete co nejdřív ven, dezinfekce to zklidní, ATB netřeba.
Ten límec bych venku sundala určitě, spíš doma mu ho dejte, aby si to pak v klidu nesundal nebo nerozmočil blemcáním. Venku je to zbytečný, myslím si….
Byli jsme minulý týden v penzionu v Rychnově nad Kněžnou, jak jsem dávala fotky a tam tahle travina, co z ní ty osiny padají, prostě snad neroste…jsem čuměla, jak blázen. Přesto se bělouš o nějaký suchopár škrábnul a blemcal to pak slušně taky a noha červená a oteklá. Už to vypadalo, že po návratu půjdeme hned na veterinu, protože vstup jsem neviděla, ale tak jsem mu místo očistila a zavázala, aby to v noci neblemcal a ráno už to taky bylo klidné…. A pak přišel záhy problém trnem 🤦♀️ jsem zvědavá, jestli zvládneme léto bez ztráty kytičky…teda bez veteriny z důvodu osiny v pacce.🙏 Penzion V Chaloupkách doporučuji, psi vítáni.