Když jdeme delší trasu, tahám s sebou v batohu i dezinfekci, obvaz, coban i botku..🙈
Když jdeme delší trasu, tahám s sebou v batohu i dezinfekci, obvaz, coban i botku..🙈
Smutný příběh…máte pravdu, nejde to uhlídat, kdyby se jeden rozkrájel.
Ale kvituju, že lahvičky od Frisca jsou už zálohované, tak ještě by to chtělo, kromě dalšího, zazálohovat ještě ten pidi Relax, toho je všude rozbitého moc! 🤷♀️
Lidi na mě divně koukají, co to sbírám, ale je mi to fuk a budu sbírat dál 🤭, ať si škubnou…bělouš už ví a stojí opodál..
efe:Mopsi mají velmi hustou podsadu.
Ach tak 😊 Tady mopsíci nejsou vidět, tak jsem neměla možnost nějakého podrbat.
Vasilek je otužilec ❄️
Taky bych dala vatu mezi kousek obvazu, aby se nedostala do rány a na to coban, event. botku. Walker, ty obyč. měkké boty pouští vlko. Coban to trochu stáhne a pak to tolik nebolí.
Ze skla venku v trávě a na chodníku mi jednou rupne cévka….sbírám sklo nebo pohozené lahve, aby se ani jiní psi nezranili a hážu do koše. Puberťáky a ožraly to vyloženě asi baví flákat s lahví o chodník 😕
Sousedovic bull musel 20 km na pohotovost na šití, všude po baráku psí krev…to jsem si teda prvně všimla, jak je psí krev jinak cítit a bělouš byl z toho vyšašenej, jak to ucítil.
Sarah01:Jj, Satan a Kejny, jestli si to dobře pamatuju. 😊
No to je ale super 👏😃
No tak to bude v chalupě veselo 🍀gratuluji Vám🍀
To píšu potichuuu 🤫
To se ale máš, taky bych si početla! Chovala jsem zrovna ve Tvém věku morčata. Možná se k tomu ještě vrátím…
Taky jsem dostala jednoho z oblíbenců ❤️
Měla jsem to takhle vloni, tak vím🌷
Sarah01:Přejeme všem krásné svátky, plné pohody a do nového roku hodně zdraví, štěstí a úspěchů. 🎄🎁🎉🥂
P. S. Stromeček máme letos bez špičky, narostl si podle svého a asi by skončil na skládce. 😊
Svatá trojice vypadá jako vždy skvěle 🧑🎄❤️ miláčci!
Sarah vše nej k narozkám! 🌷 ale víte co, nejdůležitější je zdraví a toho Vám přeji nejvíc!!! Vše ostatní se nějak udělá, zařídí….mějte krásné Vánoce!
Brzké uzdravení Acher! 🌷 Pokud možno, klidné a hezké svátky. 🎄
🤭😄 děkuju Ti za zlepšení nálady, moc si mě pobavila s lednicí. A mám to stejně, čtu tady o narozkách a mozek nedal pokyn…
Máme v práci dva velké zdravotní průšvihy v jedné kanceláři, nemůžu to rozdýchat 😪 té jedné holce dali doktoři před 5 dny čas max. do února. Jsem v duchu s oběma…
Chingis, je mi to strašně líto 😪😪😪 tyhle řeči, co popisujete, neříkám a nemám ráda, když se mi je někdo pokouší říkat v takové situaci. Držte se, muselo to být opravdu hrozné!
Basenjikům přeji do života zdraví a štěstí na prima budoucí páníčky. Mamince hodně zdraví a mlíčka pro tolik roztomilých válečků ❤️
jak se jí tam všichni vešli do takového malého bišínka? 😊
Děkuji 🌷
Krásné vánoční svátky s loňským sněhem přeje všem Bělouš s paničkou 🎄
Ty stromky jsou krásné, opravdu lepší než ten originál, co jste v odkazu posílala. 👏🎄 jste talent☝️, rozvíjejte ho.
No tak ta třetí od konce 😂 tady vypadá Yoda jako vážený kmet s ležérně hozeným doutníkem mezi zuby 😃
A ta poslední se mi strašně líbí 👏
a ty nepsí fotky…krása střídá nádheru! Boží 🌷
My venčili na námku, nutně se svařákem 🎄🐶 bělouš se tváří…nechtěl pózovat.