Já mám přesně tendle, svatební dar…ale taky letos dosloužil, kdyby někdo z něj něco chtěl…nebo si to opravil, motor fachčí , ale protáčí se ten krouhací talíř…asi se to už vyžvejkalo…tak čekám na Ježíška co dá pod větvičku. Koukám i na ty ruční, protože struhadla už taky nejsou co bývalo, mám skoro sbírku a jsem z toho už šílená, prostě to nestrouhá…leda mejdlo do pračky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah z 11.11.2024, 17:41:42
nedostatková podpultovka…nebo jak kde?🤷♀️ taky nestrouhám, mám na té šikovnější ruce nemocnou lymfu a bolí mrcha….takže u nás doma strouhá manžel…a nebo třeba něco malého do zásuvky seženu….
Co Vy, už jste dobrá? Co jste to měla onehdy, jestli to není indiskrétní? No nic mi do toho není, nemusíte odpovídat…to já jen, že jsem na Vás taky myslela
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 09.11.2024, 16:26:16
Krásné fotky a na té první se vznáší anděl se svatozáří 😇 fakt že jo….a kašna je krásná se psy vpravo hleď a Dafi mezi stromy je taky moc krásná fotka 😍 zachumlánci a větvička super 👏
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 07.11.2024, 16:38:34
Koukám na ty prostěradla a tam lítá jedna informace za druhou. Malé okýnko a v něm se píše: Jana z Olomouce dokončila objednávku. Za chvíli zase: Jana z Plzně dokončila objednávku….říkám si v duchu, že voni to jsou našinci a nahlas říkám “ teda jako holky jooo, nechte mi tam taky něco 😲” až jsem tím bělouše probudila 😁🙈
Říkala jsem, že nebudu průběžně informovat, aby z toho nebyl seriál, jen Vám musím ukázat, jak máme refresh psa. Podařilo se mi to zachytit na fotkách.
Cytopoint nemá žádné vedlejší účinky, jen takové, že mi pes omládnul a na každé procházce takhle poskakuje, tancuje a háže zadelí, jak je mu bez drbání dobře 😊 není to novinka, tohle dělal před lety, když byl mladší, kašpárek je zpět 😃
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 05.11.2024, 10:36:31
To bylo asi na mě. Ano, za sebe mohu říct, že alergie a následnou dietu řeším hodně. Jednotlivosti přidávám opatrně, on totiž moc rád jí. Ovšem běloušek mě udržuje ve střehu a na přelomu léta a podzimu se pro něj vepřové maso stalo novým alergenem. Ještě počátkem roku to bylo úplně v pořádku a baštil, mimo jiné, sušené vepřové dobroty od Budogu a teď si to prý můžu požvejkat sama. Né to neříkal, dělám si legraci. On by sežral všechno, i to, co mu nedělá dobře. Vet mi řekla, že to může dobaštit, není toho totiž moc a že to prý teď Cytopoint podrží. Je to pravda. Ale chápu, že pro jeho zažívání to dobrý není, bude to brzo pryč. Další dobroty budou holt už jenom kuřecí, už jsem je objednala a jsou na cestě. Současné granule kuřecí jsou ok. Stejná značka granulí vepřové- monoptotein malé balení jsem už dala pryč, jinému psovi jsem je poslala. Bělouš trpí i jinými tzv.nespecifickými alergiemi. Nejhorší venku je pro něj pozdní jaro a začátek léta, podzim a vlhkost venku s plísněmi je taky špatně. Doma vadí prach, roztoči, míru nedokážu určit. Nemáme koberce, tak se vše líp udržuje. Všechno peru v jednom pracím gelu pro zvířata- to je ok. Aviváž pro něj nepoužívám, jen trochu octa…ale pro nás aviváž někdy používám a v té pračce to je, toho se prostě nezbavíte úplně. O alergiích něco vím, mám dnes již dávno dospělé dítě, které mělo od 3.měsíce věku atopický ekzém a pak i nějaké potravinové alergie.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 05.11.2024, 07:21:45
Lubomíra asi ne, ale dvě křestní jména klidně. Dala jsem si mé druhé křestní do občanky před 8 lety, když už to bylo možné. Je po mé prababičce a zároveň kmotře.
Bělouš to sice, po veselé procházce, pak v pelechu zalomil, ale když se vyspal, vyžadoval intenzivní hry. Taky jsem mu dovolila zahrát si na drsnou piraňu, kdy si naoko okusuje paničku…tak to tu už taky dlouho nebylo.😃 Ukončila jsem hru po chvíli, i když vepředu ty zuby nemá, stejně to je drsoň. Celkově vidím, že má teď víc energie a drbal se ten včerejší 1. den dávky Cytopointu minimálně, asi jen 10 % předchozího stavu. Doufám, že to takhle vydrží i nadále.
Nebudu podávat další průběžná hlášení, chtěla jsem jen předestřít nově příchozím, jak to brzo zafungovalo, i když to tak nemusí být u každého alergika. Vet říkala, že účinek nastupuje do 48 hodin. No u nás to bylo do 12hodin.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 04.11.2024, 13:30:52
Děkuju, děkuju všem za zkušenosti.
I ten náš je taky jako politý živou vodou. Hlavně venku se vrátil asi tak o těch 5 let zpět, ale doma se nají a zalomí to, to už je na svejch 😉…ovšem venku, to je zase ten kašpárek, jak to měl uvedeno od dočasek v popisu, kterého jsme tehdy vyhráli 😊
Už přes noc mi vyměnili psa! Nedrbe se vůbec a na procházce byl po dlouhém čase extrémně veselý, házel zadelí a poskakoval, jak kdyby omládnul. Jsme spokojení oba, funguje to na něj, zatím! Nevím, jak to bude probíhat z dlouhodobého hlediska, ale teď radost mám. 🥳
Bavila jsem se o Cytopointu se známou, co má frbula a říkala, že u nich nezabíral ani Apoquel a Cytopoint taky ne, tak má pes chudák dlouhodobě Prednison, chudák sotva funí, nožky asi trpí, ale prý dobrý. 🤷♀️ Já bych se osobně moc bála vedlejších účinků a nabírání na váze není to nejhorší z nich.