Odpověď na příspěvek uživatele efe z 15.11.2024, 19:39:12
No ta mikča ve vel. 35 má hrudník v tabulce do 50 cm a bělouš má hrudník 53, takže jsme taky mezi velikostmi…ještě, že jsem nepodlehla, když byla mikča horkou novinkou a nekoupila ji 🤔
ELIŠCE by byl na tuty ten overal, co máme ze zoohitu, potažmo bitiba. S velikostí 35 nešlápnete vedle. Není ale až na krk, řeším to přešitou čelenkou po dceři 🙈 víc, jak 25 let mi bylo líto je vyhodit a teď mám dvě přešité na střídání a na tuhou zimu jsem sešila 2 kožešinové parády z rukávů své staré bundy…běloušek má krček akorát a kožešina je to pravá 😃, takže hřeje jako blázen…
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 15.11.2024, 18:06:54
Délka zad odpovídala, předpokládám správně? Takže i tahle mikina má hlubší hrudník? Kdyby to byla 35, koupila bych jí, abyste mohla vzít něco jiného, kdybyste chtěla….ale Baruš má od pohledu aspoň 40? Dá se to u ocasu stáhnout?
Edit: ale jako Baruš ta barvička moc sluší! A ona to ví 👀
Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…
Efe, to bude chtít ještě jednoho menšího pejska s drobným hrudníkem a je vyřešeno, ne?? Co? (úsměv prosím) 🤭🫣…..😂 nejste sama. Jeden náš obleček šel do útulku, jeden šel dočaskám a jeden šel tady jedné kolegyňce z diskuze pro útuláka…taky měřím, měřím…a pak ču.ím
Tak já včera vyměkla a objednala jsem ještě Elišce - taky Hurrtu - ale mikinu Midlayer warming - je z druhý ruky a i tak za 1200,- tvl. tak drahý hadry nekupuju ani sobě 😀 No tak snad jí to bude a budeme mít konečně šatník komplet.
A dobře jste udělala a když Elišce bude sedět, chceme to tady prosím vidět 😊 taky sobě tak drahý věci nekupuju 🙈 ale hlavně buďte ráda, že když z druhý ruky, tak že k tomu nemáte ještě vyluxovanej účet, jak se to dnes a denně děje. ☝️
Hatchi nohu, bělouš šourek a prázdnej k tomu 🙈. Úplně si vylízal tu svrchní kůži a než byl strup a než se udloupnul, musel mít límec, protože by to bylo furt dokola. Ten den, kdy si to vyrobil, byl jen pár hodin dopo na hlídání u babi.
Taky 100% nervy, protože si to asi spojil se stejnou situací před pár měsíci, kdy jsem ho tam taky šoupla a pak jsem nebyla pár dní doma. Teď si ale neblizní nic a včera se podrbal 4x. Normální pes a hopsálek k tomu.
Odpověď na příspěvek uživatele PumaCZ z 13.11.2024, 12:31:07
Jo taky se bělouš často drbal z rozrušení. Třeba, když přijely vnučky nebo prostě přišla návštěva. Taky je labil. Zrovna dneska se chtěl prát se psem, kterého nemá rád a viděl ho dřív než já. Omládnul po Cytopointu, no.
Byl tam živý plot.…no a já furt chodím s jednou hůlkou, takže ničemná jsem. Když vidím psa samce první, tak položím hůl, posadím ho mezi své nohy, mluvím na něj a zvládne to krásně.
Co to má Hachi prosím Vás s tou levou přední nohou?? 🤷♀️
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 13.11.2024, 19:06:23
Tím poplácáním po bůčku psa, jsem nemyslela, že ten bůček=tlustý bok. To byla prostě jen zdrobnělina. 😊 Ten náš soused čtyřnohej je samý sval a sílu má obrovskou. Rozbil nechtíc paničce koleno tak, že jí ho operovali v průběhu dlouhých měsíců 3x. Prostě letěl s druhým psem a bylo to.
Ta Hurtta by Vaší fence být mohla, některé modely schovají i stehýnka a Hurtta má spoustu gumiček, čímž se dá obleček bezva nastavit. Dobře přeměřit a podle tabulky sedí. Aspoň našemu jo. Bělouš má zelenou pine pláštěnku a pes je suchej i ve slejváku. Když je kosa, vítr, dám pod ještě mikinu.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 13.11.2024, 09:11:36
To se nedivím, že jí to nebylo! Máme souseda psa a vypadá, jako brácha Vaší fenky a ten má teda široká záda, že by mu tam mohla přistávat letadla 😀 . Já ho vždycky poplácám po bůčku a říkám-to je teda tělo! A je strašně hodnej 😘
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 12.11.2024, 20:00:26
Nádherný fotky! Rozněžňuji se nad nimi a začínám pociťovat potřebu pořídit si jezevčíka 😍 🙈 Byly by z těch fotek krásné velké obrazy na stěnu…úplně to vidím 👏
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.11.2024, 17:33:51
Jo to ucho, to bělouš si taky dřív chodil nechávat drbat a já vždycky malíčkem dovnitř na kraj a on drrržel a hlavu dával dolů, abych jako drbala pořádně a vrněl blahem…sám by si ho jinak hrozně rozdramcal, tak když jsem byla poblíž, přišel…a teď nic, je prostě klid 🤷♀️
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.11.2024, 17:33:51
Ajaj, přála jsem Gučkovi takový nástup účinku, jako tomu je u nás. To mě fakt mrzí…tak snad po té druhé injekci to bude lepší 🍀 od té 1. injekce 7.11. jsem na Gučku furt myslela…
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 12.11.2024, 12:28:24
Na zoohitu mají teď všechny velikosti a mají tam fotky v detailu a recenze. No a pokud pes nepohrdne nohavičkama…. Máme 2 a střídáme je, když se pes zmatlá. Nevýhoda- není úplně nepromokavý, ale musel by být silný déšť nebo dlooouhá procházka ve středně silném dešti, aby obleček promoknul skrz. Nohavičky jsou prodyšnější, obleček pohodlný, bělouš se v tom pohybuje dobře…viz foto z netu a bělouš hned vedle.