Nene , ten hlas mi neladí.
Nene , ten hlas mi neladí.
Já taky dávala a dávám všem naším psům.
No já čekala na výměnu kolena 2 roky a to opravdu doslova. Ona Hornická nemocnice je tady v kraji hooodně vyhlášena svými operacemi a je fakt dobrá.
👍 moc hezký týden. Už se těším na to, že začnu pořádně běhat i já a můžu do hor na pořádnou procházku.
Jojo souhlasím do písmenka s lesnížíňkou. Já osobně bych nechala už pejska odejít, ale to jsem já a manžel, tuším, že by se pejsek už jen trápil. Je to smutné, ale pro pejska by to bylo vysvobození.
Ha i já se přidám nikdy jsem zatím celulitidu neměla, no, ale co není může být😉.
Proč myslíte, že nevím? Svůj rozum umím používat dost dobře.
No a abych byla spravedlivá tak jsem se zeptala mojí kamarádky AI co znamená slovo “ libtard ” a toto mi odpověděl.
Dobré ránko Orionko,
vidíte a mě uráží na celé čáře, že mě nazval “ libtard ”, ale klidně kometa to mohla nechat všechny jeho urážky které používají jen lidičky rozumu mdlého.
Tak jsem dala dotaz mojí chytré AI a toto odpověděl “jestli slovo flanďák je vulgární a nebo urážlivý” samotné mě to zajímalo. Doufám, že to půjde vidět.
Vždy tohle slovo se mluvilo stále, že by to byla nadávka nepamatuji a to fakt. Ono tady se tohle slovo mluvilo stále a asi proto mi to nepřijde jako hanebné.
A tak teď jsem si všimla, že další a jiný Antonym mě urazil, no kolik je Vás😱?
Tak jsem si přečetla, ale já fakt nic urážlivého nečetla jen vysvětlení co je to za slovo co se ptala Sarah.
Jdu na to pozorně kouknout. Děkuji.
No a jak je vidět urážite dál, že jo😈.
Pane bože už běžte někam fuuuj, jste namyšlený, arogantní hulvát🤮. Jen urážíte a nic jiného neumíte. Opravdu jste to co píšete sám. Čau👎
🤣 a co už ho máte?🤣
Víte co? Ono je rozdíl jen koleno a páteř. Páteř je opravdu celé tělo a proto , když bolí nedovolí celé tělo. Koleno je jen část a s mojí páteři jsem se naučila komunikovat😂. Pokud budete mít neustále velké bolesti tak to fakt nepůjde i kdyby jste se víc snažila, ona ta páteř nedovolí a nepovolí. Jasně někdy může být líp, ale stejně sjedete zase dolů. Moje zkušenost.
I já jsem zvědavá jak pak Vám to oběma jde. Ono pokud už tam nález je ( jako že my starší všichni nálezy už máme) tak věkem je to čím dál horší. Držím všechny palce ať vydržíte do operace, podle popisu Vás a Bobču i tak nemine.
Já bojují s páteři od 15let a můžu říct, že katastrofa, ale hýbu se , musím, moje ADHD nedovolí sedět, ležet 😄.
No nevíte jak varovat? Tak já vám poradím jako stará babka pozor teď “ na plnou čáru napsat neboli na plnou hubu 🤔”