Hahá Dája neodpustí 😉, Bobi úžasné, super, krása a ty dlouhé vlasy k tomu hmmm nemá to chybu.
Hahá Dája neodpustí 😉, Bobi úžasné, super, krása a ty dlouhé vlasy k tomu hmmm nemá to chybu.
🤣já mám dva pídi psy a když dovádějí přesně a ještě víc na hlas takhle se projevují.
Tak tohle ladí mému uchu, hezké👍.
No já bych ho brala taky hned páč moje ho jsou srdcovky NO, kdysi si cvičil a měli jsme taky v paneláku tak že na zahradu ideál. Tak jsem se ho o ptala jestli nechce a že ne bo by už na NO nestačil, škoda.
Kouknu jakmile bude více času a dám k tomu kafíčko😉.
JOJO až přecházejí👍.
Pane jo máš toho málo? Vždy mě napadne tahle věta, takhle se mě ptávala moje mudra obvoďačka.
Dlouhé vlasy jsou pro mě top, prostě moje mládi a ano musí být hezké.
Teď jsme si pustili písničku a prý takové ďáblové🤣písně my ne-e😂.
Ale jo mě to nevadí, ale tohle byl už extrém a to fakt. Jako chápu, že pokud mám až tak vous dlouhý musím o něho pečovat. Jen mě vadí k tomu vousu a ta oholená hlava, mě to připadá obrácenou tvář a jeden národ😉.
Můj manžel i syn taky nosí vousy, ale jen decentně, syn trochu delší a ani si už neumím představit ho bez vousů. Manžel jen lehké strniště, přece jen je už šedivý.
No jako nic se nesmí přehánět chlap musí byt chlap a ženská ženskou, vše přiměřeně. Vousy no tolerují i knírky, ale opravdu musí slušet. Jednou jsem vydělá prodavače v Baumaxu a to jsem já stará baba fakt čuměla, měl oholenou perfektně hlavu a vous dlouhý až k pupku👎. Tohle zase já nemusím. Pokladní vydělá, že jsem vykulená a říkami “ měla byste vidět jak pečuje o ty vousy i zvlášť pro ně má hřebínek”.
Jooo tak tohle taky perfekt👍.
Jo tohle už jo, ale je teda slyšet, že jste mladší😉.
Tak tohle pro mě ne, to nemusím😜.
Super, krása gratulace oběma👍.
Hmm to už nejsou podle mě chlapy😉.
Tak prosím dejte vědět. Držíme palečky oběma.
JOJO ten je nej a tak se přitulit 😍, co , to by bylo, VAU.
teď to posloucháme s manželem a můj na to, že “ to se fajně omacavaly holky”😍.
No taky fakt nádherný👍a bude i dnes?
Krásny👍, hlavně dejte vědět jak dnes dopadl. Ocenění luxusní👍.
Ohledně výstav a to já zase ráda chodila, ale musela jsem mít 100% pejska výstavního a to byl jeden jediný, pak jsem velice ráda konkurenci porážela a nakonec konkurence poráželi mě😉.
No mě nevadí, ale je pravda, že na ně musí mít človíček náladu. Jako představa, že jsem někde na zábavě a tam dají ploužák a přijde si pro mě krásny, urostlý , mladý a voňavý frajer a požádá mě o tanec , hmmmm velice ráda půjdu zaploužit🤣 ( ha bejvávalo).