Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.02.2026, 19:49:23
To až tak, že jen si něco přečteš a je ti s toho na houby? Tak to máš holka blbí protože fakt čím starší víc budeš těch doktorů potřebovat a to nepíšu jako škodolibost😉, ale jako fakt.
To jsem na pátek zvědavá jak pak ti sluchátko sedne a ty jak uslyšíš👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 04.02.2026, 05:05:34
nooo tak po ránu jsem se super zasmála🤣.
Já miluji tuto zimu, heč😉. Můj už též lamentuje, ale já si jí užívám, jasně ven chodím jen na procházky, kdybych měla venku zvířata a ještě někde v hore tak taky budu lamentovat od plic👍.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 03.02.2026, 16:18:44
Tak já , manžel a Chuli jí jíst můžeme, prozatím žádná osypka a nic vedlejšího😉.
Jsem v pondělí objednávala spreje u vet a volá mi v úterý sestra, že už tam jsou a povídá" p.Farníková vy si je objednáváte do zásoby a nebo to už jste spotřebovaly ty dva" no já, že do zásoby ,já na tyto věci jsem křeček , nikdy mi nesmí chybět a ono na dědině je to horší než ve městě, všechno musím mít dva krát. Sestra se usmála a řekla “ už jsme se lekli, že jste ty dva vypotřebovaly” nene to by byla dvojitá dávka Gigouškovy🤣.
Taky čekám co Bobi, ale určitě je pod uklidňujícími léky a hlavně ať spí co nejvíc, spánek léči a pomáhá, já po operaci stále jsem spala už mi říkaly Růženka a mě fakt nic nebolelo a nebolí do teď. Já se chystám ji taky napsat .
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.02.2026, 15:42:44
Už jsem zvědavá ufff.
Pejsek Raduš je na tom o 50% lépe. Fakt ten sprej je pro něho i pro nás zázrak, předtím už to bylo fakt šílené, ten kašel byl už co pult hodiny i v noci. Zatím stříkame 1x denně, sem tam si za kašle, ale to se dá i noc je v pohodě. No snad za měsíc bude ještě lepší a budeme stříkat 2x za týden. Jasně pokud by se zhoršil stříknem vícekrát. Byly jsme upozornění, že sprej má do konce života, zatím objednávame přes veta bojím se, že v lékárně nebudou.
Řasu jsem dojedla já a Chuli, obědnala jsem velké balení a jedem dál já a Chuli, já denně 12 ks a Chulí 5 ks😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 02.02.2026, 07:35:38
Ano špatně jsem se vyjádřila nepíši o močení, ale o značkování a tam je ta i jedna kapka a pak to jede👍.
Zahrada tak to jsem myslela restaurační zahrádka, na chalupě mi kulíšci taky venku na zahradě značkují i když jsou naučení, že se chodí 2X denně za plot do lesů.
Ano na caniskach nikdy nic neudělaly a kdyby něco někdy ( jako, že se mi to stalo , když jsem měla jednoho pejska, měla jsem v batohu dezinfekci a papíry a pejsek dostal inkontinenční pas) . Chodím všude vybavena s batůžkem, hlídám jak ostříš, ale i tak nevěřím.
Já vás chápu, že si myslíte, že Váš pejsek nikdy nic, ale počkejte až bude starší mě to dělal už pejsek ve výším věku. Mlaďoši jsou držáky😉. Jo a mám dva kulíšky měla jsem i tři, to už je jiné hlídaní než jednoho😉.
Tak že nevykládejte mi tady a nevěřím hlavně těm co mají psy kulíšky, že jejich pes nikdy za žádných okolnosti nikde nedal kapku moči i kdyby ji měl vytlačit z paty😉. NEVĚŘÍM. Taky chodím na zahrádky, hlídám jak ostříš páč jsem tohohle byla svědkem jak jsou pejskové rychlý a nevypočitatelní. A teď si představte v takové Ikei, když koukáte po sedačkách a nevšímáte si pejska.
Mám lékaře který je chovatel a ten vždy mě přemlouvá ať pejsky vezmu k němu, nene odolávám , pejsci pěkně čekají doma. Taky jsem snímá byla v Baumaxu, Hornbachu a vím jak jsem byla nervózni a honem ven.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 01.02.2026, 10:50:00
Bobi držím vše, aby vše bylo v pohodě, bez bolesti operačních- pooperačních a rehabilitačních. Holka hlavně pozitivní myšlení, žádné ponuré myšlenky a hlavně věř, že vše dopadne OK👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 01.02.2026, 10:08:18
Dron vy máte velké psy a já pídi psy a můžu říct, že moji psy se umí chovat, ale ( a zase to ale) vidím a vím jak rychle zvednou nohu a udělají podpis SMS. Pro mně i jedna kapka je průser, tak proto ne. Neliby se mi pes v Kaufu v košíku i když ho měli v tašce, tohle jako fakt ne.
I když jsem pejskař tak zásadně jsem proti , aby psy chodily do jakéhokoliv obchodu, na zámky atd… Vím co dokážou během chvilky psy i když jsou super vychování.
Já zvedám ruku, že tam psy nemají co dělat v žádném případě☝️.