Gigoušek nechodí s ničím on totiž je takový pohodář, že od malička nemusí chodit na vodítku. On od štěněte neumí snad ani utéct- nadsázka.
Gigoušek nechodí s ničím on totiž je takový pohodář, že od malička nemusí chodit na vodítku. On od štěněte neumí snad ani utéct- nadsázka.
Kometko děkují, trachea je vyloučená a ano připravují se, že půjde pod kameru- polknout.
No snad dopadneme dobře a přijde se na to co to vlastně je, že jo.
Takové záchvaty má i 3x i 4x za sebou a nejhorší je v noci když začne takhle mít co hodinu záchvaty a já běhám jak čamrda. Takhle kašle i ze spaní.
https://youtube.com/shorts/wOL0RQJJuL8
Natočila jsem Gigouška jak kašle a jak mu pomůže venek. Tím, že neumím poslat video poprosila jsem Katku jestli by mi pomohla a okamžitě souhlasila a tak Vám ho můžu sem dát. S tímhle pojedu v pondělí na kliniku.
Už😉.
Jsem Vám poslala s dovolením SZ😉.
No právě, že i já se vždy obávám aby vyšla diagnostika a vědělo se co a jak, pak stačí nasadit léčbu a snad bude vyhráno. No uvidíme co nám navrhnou a řeknou na klinice v pondělí.
Se sousedkou tož to je blbé, je toho čím dál více a u mladších lidiček.
Netuším, ale to by mi asi na klinice už řekli, že jo.
Holky zlaté mám dotaz, objednala jsem Gigouška na pondělí kliniku. Zatím nemám termín na kameru, ale chci se zeptat ( napadlo to jiného ) dělá se stěr z krku u psů? Protože mu to připadá, že by měl mít v krku bakterie, já si myslím že spíš Gigouškovy tam něco zavazí třeba nějaký polyp. No a potřebují vědět jestli se mám na to optat na ty stěry, abych nevypadala jak blbka. V noci už od 2 hod. během sním ven, to je jediné co mu pomůže, když začne záchvat dokáže se mu opakovat i 4x za sebou. Jinak u něho vše v pohodě.
O půlnoci tak trochu bylo i světelné, je pravda, že i když jsem vyšla ven tak nebylo nic moc vidět jen záblesky. Možná ať nekřivdím někomu, že to odpalovaly tam kde se smělo. Psy mi na tak tlumený zvuk nereagovaly i když Chuli je v tomhle bujko. Oproti minulým let to byla celkem pohoda. Lidičky byly uvědomělí, myslela jsem, že to bude o mnoho horší, tak jen tady okolí chválím a snad co bouchalo bylo na místech kde se může.
Tak u nás na dědině ač jsme v červené, že tady se nebude střílet petardy no už to po podruhé dnes večer lítá.
Už nesmrdí šachty zavřené Nová huť taky nejede, tak fakt nemá co smrdět 😉.
Jojo pamatují si jak nám říkaly že jsme “ Kurviňáčky”.
No to jste musela jezdit na konečnou a to byl ten Stalingrad, ty oblouky byly podjezdy okolo toho náměstí Budovatelů a bylo jich celkem 6 ,3 a 3 s každé strany, na salát jste buď šly do Lahůdek a nebo Mléčné jídelny ( tam jsem dělala kuchařku) a důchoďak byl jediný a to taky ve Stalingradu kousek od tama byla škola Družba tam jsem chodila já😉.
A ohledně dětí a vzdálené doby.
Však říkám, že je to už teď o něčem jiném a taky valím bulvy na vnučky🤪.
Aha tak to je trošku z ruky , my bydlely kousek od kina Panoráma, kriminál a naproti zdravotního střediska. Škoda tak to nevyšlo😉.
Aha tak, že já mám taky jednu fobii a to stísněné prostory , nesnáším Magnetickou rezonanci, chodím pravidelně každý rok a jsem v ní hodinu než doni vjedu musím zavřít oči a neotevřít až vyjedu jinak se tam zblázním.
Jojo u pátého videa budete jedničky🤣. Dobra rada dát si sluchátka a mikrofon, pak prý to půjde radil můj guru😉.
Jojo osmistovka, ale oni všude nastěhovaly cikány jsou všude ve Stalingradu. Před časem jsem si byla náměstí Budovatelů projít a katastrofa, výkladní skříně vybyté, co se dá zdevastované😢.
No a moje adresa byla Purkyňova č 1144 a nejsme náhodou i bývalé sousedky?
Jako jo i ten důchoďak, ale i tam vidím jak se chovají, jak nenavštíví své rodiče …atd. Důchoďak neodvrhují páč opravdu to někdy nejde zvládnout prostě práce a nemocí moc zlé.
Tady nešlo o to jestli máme pouštět děti bez dozoru ven, ale že jsme takhle byly vychovávané ( jasně jiná doba) , ale šlo o ukázku , jaký máme vztah k naší babičkám a dědečkům a popravdě nedokážu si představit jak tahle generace Z se bude chovat až nastane čas ke svým rodičům☹️.