Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 05.01.2026, 17:04:58
No ty kráso😲ovečky paráda, chudák beran by řekly chlapy a vy máte koníčka Dalmatina😉, ten černý kůň Vau, porodní boxy super👍.
No a na závěr mě by se docela líbilo kdyby Vás tam bylo vidět, já vím je to o farmě , ale je hezký když vím kdo na mě mluví, to jen taková taktická poznámka, jasně sama uznáte co se Vám vyhovuje.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 05.01.2026, 12:40:34
Já jo páč co jsme koupily chalupu se 4 toulavka my tak vím, a valila jsem bulvy jak s námi chodili na procházku. Od té doby si můj zamiloval kočky, do té doby je jako nemusel.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 05.01.2026, 12:26:11
Jojo už jsem si je taky vyhledala, ale levněji vyjde pro miminka za 550kč a vet ukazoval kdyby neseděla tak mi ji upraví pokud bych to nezvládla sama a děkují😉.
Závěr je to nadále stařecká bronchitida, kameře jsme se vyhlí, krev není třeba. Vet pořádně po poslouchal až moc dobře a dlouho, srdíčko říká v naprostém pořádku, ale už se objednal sprej , já seženu masku a Gigoušek bude na sprejů. Maska pro pejska vyjde na 3000kč au, ale můžu mu koupit masku pro miminko a vet ukázal jak ji upravit, aby mu seděla.
Uf jsem ráda, že to není nic jiného a doufám, že bude líp. Prý když budeme fukat tak efekt až za 14 dní. Jo a ještě říkal, že v zimě se nemoc horší, nesmíme mít doma suchý vzduch což nemáme páč stará chalupa.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.01.2026, 11:41:33
To jsou maďarská jména a Sidónie je Zdena 😉.
No a jména dávat pejskům jako lidské já fakt nedám a ani se mi to moc nelíbí. Měla jsem pejska ten se jmenoval v PP Damián, ale hned u nás byl Damišek. Podle mě jsou psí jména taky hezké a je jich hodně.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.01.2026, 10:32:32
No náhodou fuj není, seš prostě výjimečná👍. No já se jmenuji Darina a když já se narodila nebylo tohle jméno tady v Čechách zvykem a dokonce Češi mě psaly s tvrdým Y. Mě se moje jméno vůbec nelibý je takové tvrdé😜.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2026, 00:10:14
No já film vydělá a můžu jen souhlasit, že Mádlovi se povedl má u mě 👍.
Mě bylo 8l et a dobře si tu dobu pamatují páč jsem byla u Krsné na prázdninách v Bratislavě a maminka mi zůstala v Karviné. Jako dítě jsem vše vydělá s první ruky i cítila ty emoce a já měla neskutečný po celou dobu strach. Víc nemá se cenu o tom rozepisovat kdo chce pochopí kdo ne nepřesvědčte ho ničím.