No já koukala, ale fakt nevím čím to je u mně propadák a i ta včerejší. Tím, že jsme asi generace která hodně vyrostla na pohádkách a můžu říct, že krásných , tak fakt se mi pomalu žádná nelíbí. Jediná pro mě pohádka je Anděl páně v téhle pohádce je všechno nej dokonce i děj👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 24.12.2025, 12:53:12
Prosím a ta vaše cesmína je neopadavá? Je krásna a určitě si ji pořídím , ale jsem zjistila, že je cesmín několik druhů a píšou opadavá neopadavá, tak nevím kterou máte vy a já ji chci a chci😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.12.2025, 06:08:58
Děkuji a v novém roce budeme muset se objednat na kameru. Tak uvidíme co uvidí vet, Gigoušek po delší době se zase zhoršil a zase nespíme i když pravidelně bere léky. Určitě pokud se mi vet zaručí a bude je objednávat na sebe, jdem do toho.
Zajímava věc jakmile má Gigoušek záchvat a nemůže odkašlat jen stále kašle stačí otevřít dveře a ještě nemá tělo venku jen přední nohy a okamžitě přejde záchvat. Tak, že běháme😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2025, 22:37:47
Jo bylo a ukazovaly pejsky před a nějaké pak, pak byly ukázaná banda štěňátku a to byla nádhera, ale co ukazovaly páru fotek před katastrofa. Já fakt nemůžu na takové příběhy koukat, číst protože se moje mysl rozhodí a jsem dlouho na hov-o, ale tohle nečekaně jsem vzhlédla a povím, že katastrofa.