Tak a k těm teplotám, přesně popsala Canka já musím mít nanejvýš v baráku 19-20 stupňů, když jsem byla v Alzheimer centu tak zpocená až na podkošulku a bylo mi šílené vedro , já koukla na teploměry co mají na pokojích a málem mě omývaly bylo tam 21-22 stupňů a moje tělo bylo s toho hotové😂. Je pravda, že nesnesu ani v létě horka, to fakt miznu domů. Jo a přijeli naší mladí a museli jsme teplotu zvedat aspoň na těch 22 -23 stupňů a já už běhala po baráku v tílku a šortkách😉. Jakmile se za nimi zavřeli dveře honem jsem snižovala teplotu. Ze mě by Pekárová měla radost.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 26.12.2025, 20:59:18
Tak i já musím topit uhlím máme automaty . Zatím netuším jak by se choval náš starobylý statek při takových teplotách, ale já je mám ráda, miluji extrémy😉.
No já koukala, ale fakt nevím čím to je u mně propadák a i ta včerejší. Tím, že jsme asi generace která hodně vyrostla na pohádkách a můžu říct, že krásných , tak fakt se mi pomalu žádná nelíbí. Jediná pro mě pohádka je Anděl páně v téhle pohádce je všechno nej dokonce i děj👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 24.12.2025, 12:53:12
Prosím a ta vaše cesmína je neopadavá? Je krásna a určitě si ji pořídím , ale jsem zjistila, že je cesmín několik druhů a píšou opadavá neopadavá, tak nevím kterou máte vy a já ji chci a chci😉.