Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.12.2025, 06:08:58
Děkuji a v novém roce budeme muset se objednat na kameru. Tak uvidíme co uvidí vet, Gigoušek po delší době se zase zhoršil a zase nespíme i když pravidelně bere léky. Určitě pokud se mi vet zaručí a bude je objednávat na sebe, jdem do toho.
Zajímava věc jakmile má Gigoušek záchvat a nemůže odkašlat jen stále kašle stačí otevřít dveře a ještě nemá tělo venku jen přední nohy a okamžitě přejde záchvat. Tak, že běháme😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2025, 22:37:47
Jo bylo a ukazovaly pejsky před a nějaké pak, pak byly ukázaná banda štěňátku a to byla nádhera, ale co ukazovaly páru fotek před katastrofa. Já fakt nemůžu na takové příběhy koukat, číst protože se moje mysl rozhodí a jsem dlouho na hov-o, ale tohle nečekaně jsem vzhlédla a povím, že katastrofa.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.12.2025, 19:35:14
No dokonce včera můj vylezl na zahradu a že" pojďme si vypit kafé ven na sluníčko😉". Když jedu do města Krnov, Opava nebo Ostrava tak tam ty mlhy jsou fakt hodně, že se jede krokem, ale u nás v pohraničí nic.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 20.12.2025, 14:27:54
Tak už jsem ho zkoukla a teda VAU hodně emoční a tohle bych nikdy nechtěla zažit. Teď mluvím o filmu s manželem a říká mi, že jestli vím, že v autě mám hlídač na zadní sedadla, vím o tom. Jeto jinak natočeno než je člověk zvyklí a dost mi to připomíná psycho.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 20.12.2025, 16:10:46
Jojo já jsem stará fosilie neboli konzerva jak by nás nazvaly mladí i dopisy velice ráda píšu a knížku když už tak s opravdovými listy musím ji cítit jak voní a šustí😉to jsem prostě já.
A není zač ráda vím, že někomu jen pohled udělal radost👍.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.12.2025, 17:18:04
Tak to já umím víc řečí a to slovenský, polský - rozumím , po naszymu- rozumím, maďarsky- ale už nic moc a samo ruský, no a česky mi dává zabrat spíš mluvím jak mi huba narostla😉.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.12.2025, 16:42:06
No tak jo po naszymu, ale i takhle se kecalo. Kometko umíte mluvit po naszymu? Já ne my jsme rodina maďarů , rodiče se sotva jak takš naučili lámanou češtinu, ale nemluvím, ale rozumím.