Huž jdu na to😉.
Huž jdu na to😉.
A ha tak jsem zase něco pomotala jako obvykle a přihlášena jsem stále👍.
Pane jo ta je krásná vau👍.
Orionka-2 tak to jste mi udělala radost, tohle já můžu furt, super👍.
Bodlinko ani nemáte tušení jak ráda bych si já ji vzala, ale skrze va Chuliho se to nedá, manžel nalomeny, že by jo, ale Chuli katastrofa.
To si děláte srandu, že jo😠? To tam zas bude?
Kostýmy, hudba, prostředí jo to je fajn, ale koukat a poslouchat hodinu stupiditu fakt ne😉.
Octopus byl nejlepší seriál v poslední době , pak hodně mě bavil seriál Ostrava páč se natáčel na místech co znám a dokonce i v Havířově, reklamy hmm….taky na palici a hlavně na ČT kde tvrdí, že žádná reklama není a proto plaťme.
Horsano ÚŽASNÉ 🤩.
Nemám a nikdy jsem koně neměla páč mám před nimi respekt, ale ráda sem chodím číst Vaše články, jsou takové o všem👍.
Docela se mi líbí 👍.
Fakt super👍 jsem se pobavila.
Jojo Ostrava děs a hrůza, nechápu který debil tohle plánuje, na jedné trase se opravují čtyři mosty a okolní tak samo rozkopané, nedá se to nijak objet.
Bobi tak to je nářez a hlavně ty vzpomínky , něco fakt pro mě 👍 nádhera.
Vy už máte všichni tři firemní večírek, že jste tak ožralý a nebo zhulení?
Poznámka na Coudas, mimo mísu👎.
Bobi stíhlá👍, já su tak dobrá🤣, já co má ADHD abych to nestíhala hmmm…to se nestane.
Tak ten mi vyrazil dech, já bych ho vůbec nepoznala🤔.
Jojo my děláme canisterapii a to je hlavně o pejscích.
Tak teď jsem v práci a až přijedeme vyzkouším😘.
Sedm svící jsem si vychutnala, lahoda👍.
Než mě pochopíš taky super👍.
Až bude pozdě pecka👍.
zajebou….
🤣 tak to já mám zajebané i s uhlí🤣.
Tuhle větu mi doporučím manžel filuta👍.
Jj já to chápu a vidím jak kolikrát píšou na PC, ale já bych je fakt nemohla, já mám střihané až ke kůži, já totiž neumím dělat v rukavicích a pokud chci mát čisté nehty musí být krátké😉.
Já chci taky kočičku☹️. Nehty jsou ťip ťop, ale je pravda, že někdy nechápu jak pak můžou s tím ženské dělat. Já ne🙄,