No Raduš krásna fotka a úlovek😆.
No Raduš krásna fotka a úlovek😆.
Moc děkuji za Vaši informace a krásně jsem si početla👍.
Ph:Nemam rada “trenink” kolem misky doma…ale tak - co uz, stalo se.
Asi se potkalo i nekolik okolnosti najednou. Jestli mu parkrat bylo po nazrani zle - nechce se mu to znovu riskovat. Docela mu rozumim 😀 Ale hlavne - ten pes dospel, nepotrebuje uz tolik krmeni. Nekteri ani krmeni 2x denne 😇 Krmte par dni jen polovicni davky, nedavejte nic jineho - mel by se rozezrat. A fakt -rozpojte to chovani - miska= nejaky pozadavek.
ale neberte me vazne -muj vovcak nezere prilohy treba 🤣
Teď jsem Vám koukla na youtube , musela jsem si ho několikrát pustit😉 i když nosím brýle já viděla sedět, skákat a běžet PUMU😂. Super.
Moji pídi psy jedí 2X za den, pamlskujeme a misky na zemi okolo 15 min, a beru chceš nechceš konec. Jen Chuli je jak já říkám nenažraná popelnice a druhý Gigoušek dělá někdy Zagorku. Gigoušek když byl mladší tak pro něho jídlo byl trest, ale pamlsky jedl, když začal stárnout začal i rychleji a vícekrát jíst. Teď v 10 letech přímo žebrá, dokáže stát i půl hodiny a hypnotizovat k tomu škrábe, že jako je tady tak davaj. Mladší dvouletý Chuli tak tam nikdy nebude problém s jídlem jedině, že by onemocněl.
Jojo co jsem si naučila to mám😉.
Děkuji za odpověď a kulíškovy držím palce, aby po vyšetření bylo vše ok.
Ty vole no potěš koště😈.
Lepší zabezpečení neporadím, ale mrcha to je. Podle mě psí chlupy nepomůžou, ale zkusit se má cokoliv. Já zkoušela chlupy na krtka i lidské vlasy a nepomohlo nic.
Kočárek slušivý👍, ale mám taktickou poznámku, běloušek má nějaký zdravotní problém? Kamarádka má taky takový, ale vozí vněm už pejsky důchodcovského věku a nebo nemocné. Možná, že jsi to někde psala a já to přehlídla proč jsi si vybrala kočárek. Nerýpu jen mě to zajímá protože běloušek je čilý pejsek a vypadá hodně dobře👍.
První fotka jak by na mě vykoukla nutrie nebo vydra😉.
Jsem dva krát klikla a bylo to tady dva krát. Tak je to smazáno.
A jéje Nikolko já taky měla mít slepičky, už jsem si vybírala jaké a kde budou, jenže kolegyně mě přesvědčila, že pokud mám blízko les tak se mi slepičky budou ztrácet skrze va lišky. Proto je nemám, vydělá jsem ji na vlastní oči na naší zahradě a hlavně já se bojím o to, že liška přenáší prašivinu a bojím se aby to kluci nechytly.
No nic teď už se nic nenadělá, jen se modlit, že zabezpečení je už perfektní.
Tak a začínám myslet na tebe Bobi a posílám silnou energii , aby tě po zákroku nic nebolelo a vše dopadlo hodně dobře na OK🤝.
Jo tak já už včera a odesláno.
A víte proč nejsou takoví lidičky v blázinci? Protože blázinci nejsou nafukovací a hlavně jsou sami o sobě přeplněné. Bohužel vše začíná, pokračuje bez nějakého řešení. Proč myslíte, že se najednou vyrojilo tolik Alzhajmrovských ústavu? Vždyť i to je takový blázinec. A věřte bude hůř.
Bobi nezávidím spolubydlící, je fakt vidět, že jsi hodna dušička👍. Jo a chápu, že se na něco dáš, já bych na ten zákrok taky šla jen aby mi to pomohlo a hlavní věc musíš opravdu pozitivně myslet a vše bude ok.
Já jdu snad už na tu výměnu kolene a taky každému vykládám, že já budu na tom hepi a do dvou měsíců budu jezdit na canisky protože už teď se mi stýská po mých klientech.
Fíkovnice a jak pak se máte? Pokecejte trochu, nakrmte moje ucho zvědavé😉. Co kočičky? Co vy?
Bobi podle popisu by opravdu pro tebe bylo nejlepší kdybys mohla ten čas do operace strávit někde mimo domov, no a tady přichází mi na mysl doléčovák, sanatorium LDN. Jenže můžeš tam být max. 3 měsíce, ale dělá se to tak, že buď máš kolem sebe více LDN a tím pádem tě stěhují co 3 měsíce s jedné do druhé a nebo po 3 měsících tě příjme znova nemocnice plus mínus na 14 dní a ty se vrátíš na LDN.
Tohle znám a tak se to dělá. Ty jsi klient kterého bude mít personál rádo, tebe si personál bude předcházet a prát se o tebe. Mě teď napadlo pokud tě budou šoupat tak jim řekni, že chceš do Havířova Sanatorium Kochová, já tam docházím s pejska má a mohla bych ti tím pádem přinést i co potřebuješ a jsem tam každé úterý 4 hod. To by bylo super😉 jé Bobi řekni, že chceš do Havířová prosím smutně koukám🙄a mají i nad standarty za 100 kč na den televize, koupelnu a velice příjemný kolektiv ( ehm jako asi 80%).
Fotky manžela jako vždy krásné, ale jedna mě dnes pobavila a to třetí vy a kulíšek😄.
Jojo Raduš jak já tvrdím vždy je to o lidech a lidi dělají tohle ne nemocnice. Znám obětavé ošetřovatelky, sestřičky co dělají tuhle práci srdcem a znám i mrchy co je to jen práce, asi tak.
Bobi já Vím a znám hooodně takových případu a chápu, že jsi človíček se širokým srdíčkem, ale když mě něco trápí jako mně tak potřebují klid a soustředit se sama na sebe. Vím, že jsi sem psala, že tě chtěli přestěhovat a ty , že ne, ale nejde si tam připlatit za jednolůžák? Kdyby tohle bylo na díl tak se optej. Potřebuješ klid. Kdyby tě hnaly, že jsi sama doma a na doléčeni na LDN tak si fakt žádej samostatný pokoj, ono na 3 měsíci by tohle byl zahul. Ono to na chvíli jde, ale ne dlouhodobě. Poslechni mě a uvažuj😉.
Tak páčko a držím na dnešek palečky i ty prsty od mých psů.
Bobca:Doron, postaráno je celkem dobře, jen prostě tady se neleci, tady se utlumuje bolest. Někomu to prý pomůže a jde domů. Ano, jsem na neurologii, Radus,a jdu za neurochirurgem, ten zhodnotí další, když nepomáhá tlumení, tak jsem zvědavá a mám obavy, že aby to na tu operaci nebylo.. Tu bolest prekonavat mi naporucila doktorka.. Po včerejšku jsem nemohla ráno vstát z postele, tak jsem musela vzit choditko do sprchy.. Nemohla jsem si obléct pyzamove gate vestoje, mela jsem si je nechat na pokoji a jit nahulajda… To byla drina.. Ale odpolko jsem ty berle vzala znova, musim to rozcházet.. Je tu pěkná bouřka, prší ale nic moc.. Děvčata, moc si vážím, že na mě myslíte.. Je to milé. Děkuji za podporu.. Zitra dám vědět, co jsem se dozvěděla od toho doktora. Papa dobrou noc
No Bobi nezávidím🙄 a moc hezké nové slovo, že prý nahulajda, u nás by se řeklo na nahatou pipinu nebo na nahatou prdel.
No zlatíčko vidím to i u tebe na operaci. Já po opichách a jako pomohly na týden , ale pomohly. Teď se to začíná projevovat znova, ale já s páteři bojují od 18 let, proto jsem nesměla dělat dál kuchařku a přejít na jinou práci.
Tak, že jsem jedná s těch dalších co jsem zvědava na pátek a to co a jak budou dál dělat, držím všech 20 prstů🤝.
Žíňko vůbec, ale opravdu vůbec si semnou nedělejte hlavu. Nic se neděje a já Vím máte toho opravdu hodně, ale i tak Vám děkuji za ochotu😉.