No Bobi a proč ne tady? 😉 já vím někdo nechce, ale vidíš jak já se ukazuji a kašlu na to. Pokud vadí klidně do SZ.
No Bobi a proč ne tady? 😉 já vím někdo nechce, ale vidíš jak já se ukazuji a kašlu na to. Pokud vadí klidně do SZ.
No hezký, ale já chci vidět tebe ze předu jak pak ti to pasuje, ju😉.
No tak to se čte samo👍moc pěkný popis.
Vau😱 no teda ti jsou už velcí, děkuji 😉.
Ano chtěla jsem vydět barvičku, ale i tebe jak to to pasuje.
No a trička hrůza 😱.
Jééé děkuji, rychle, jednoduché a mňam. Vyzkouším👍.
A fotka by nebyla😉?
Jojo něco pohledám, děkuji.
Dobre ranko Doron😉,
mám dotaz, kdy pořídíte nové snímky běžců? Jsem si vzpomněla ( což je už u mě zázrak ), že jsem je dlouho nezahlédla🙄. Tak se prosím polepšete😉.
Prosím děláte s rajčat něco? Nebo je stačíte sníst. Ono tento rok taky jich mám hodně a jíst už se nedají, není už na ně chuť. Pokud máte nějaký recept jednoduchý budu ráda a vyzkouším, zatím jen zavařují lečo.
Bobi tak na moto dlaze už 100 stupňů abych mohla na kolo, že prý stačí 90 stupňů, ale bez kola. No a ta stovka zatím bolí, ale dám to👍. Sama dám okolo 80 stupňů a dotažení do bolesti s cvičitelkou 95 stupňů. Tak, že zatím dobrý. D nes jedu zase do Orové na kontrolu skrzeva zánětu a mám došlapovat na 50 %, ale já už mám berle jen na doplněk k batohu, už běhám bez jen mi můj ještě nedovolí posekat zahradu😉.
No já tvrdím jedno, že až onemocním ( jako, že néééé) a budu tušit, že by mi třeba ta maruška pomohla od třesavek, nechutenství, zvracení…..atd, tak prostě si ji i sama vypěstuji a sama vyhulím a nebo peču koláčky🤣 určitě vyzkouším. Dělané masti mám stále doma a na něco pomůžou a někdy ne.
Hihi, ono se to jmenuje proti inkontinenci, ale podle mně si tam pejskové i tak cvrnknou, moje zkušenost, ale aspoň nemá člověk vše očuráno. Ti moji když začaly ne značkovat, ale přímo ve stoji čůrat tak to byla známka, že nevěděli. Prý pokud zvedá nohu tak ví, že to dělá, jen jsem to tak nějak slyšela a moji opravdu do toho čuraly a to byly pejskové kteří za mlada byly fakt čistotní a držáci.
Včera jsem ráno jela do polská na týdenní nákup a při zpáteční cestě i já měla setkání třetího druhu a to, že u cesty, přímo u cesty stála dospělá , velká , nádherná liška😉. V tu ránu první myšlenka, že ji někdo zajede páč to je trasa pro tyraky, druhá myšlenka, že ji zajedu já, třetí, že ji zajede ten magor co jede naproti mě, no a poslední čtvrtá byla, že mám to samé jak vy jen já jsem obrněná😉. Jela jsem kolem moc pomalu, vytřeštěné oči a hlasitě troubila, ale liška stála a jen se rozhlížela jako by věděla, že než vstoupí na cestu je třeba se podívat doleva, doprava a ještě jednou doleva.
Doufám, že přešla a je v poho protože tady v Jeseníkách vidím hodně přejetých zvířat a každé dušičky je mi líto.
No já to ani jako píseň neberu spíš, že je to humor. Jinak je to o ničem.
Jééé ty vado tak tohle jsem viděla včera ráno okolo čtvrté nad ránem. Den předtím byly ty dva body vedle sebe, mě něco přitahovalo na těch bodech a večera kouknu na tom samém místě jen body nad sebou a tak hodně byly jasné až mě překvapilo jak byly jasné.
No teď už vím co jsem to viděla👍.
Tak Fiala je lepší než Kukura i když Kukuri mám ráda a Fialu nikoliv😉
Tak buchta měla úspěch a že prý můžu ji dělat. Jen je ještě trochu teplá tak nedrží při sobě, neva, ale dobrá je. Přidala jsem podle oka do máku máslo a suchý jak nebyl.
Ano, moc přehráním a myslím si jak rychle to uspíším. No a ono prd, prd.
Reni určitě nepřestat cvičit, to bych už nohu nerozchodí la. Cítim po noci jak ji mám ztuhlou a necvičit no potěš koště. Je pravda jak jsem netrpělivá a teď mě to omezuje tak jsem prostě moc cvičila to máš každý den 3x denně masáže po masáži cvičení s ohýbáním do bolesti a pak ledování. Mezi tím já cvičím zapínání svalů, no a to ještě docházím 3x týdně na rehabku. Proto je toho moc no a ke všemu jáse nešetřím páč běhám bez berlích. No a proto mi noha říka , že mám zvolnit.
Koláč už se peče a uvidíme jaký bude. Přidala jsem do máku teda to máslo, vyzkouším.